• EmmaPe­mma
    Äldre 3 Jul 17:33
    245934 visningar
    137 svar
    137
    245934

    Analsex!??

    Håller med Juvelia! *usch*

  • EmmaPe­mma
    Äldre 3 Jul 21:36
    #0

    men är det inte ganska stor skillnad på en buttplug och hela apparaten?

    Dessutom är det ju känt att män har ngn erogen zon i detta område, men vi kvinnor tydligen saknar det (åtminstone vad jag har hört).
    Så då vore det väl verkligen bättre att stimulera killen där istället för tjejen? Jag tror att vissa killar kan få för sig att tjejen kommer att uppskatta det bara för att de själva gör det, men jag kan ju självklart ha fel.

    Om man nu vill testa det så får man ju naturligtvis göra det. Men vad jag har hört så finns det ganska mkt risker med detta (sprickor, sår, hemorrojder och att man sedan får svårt att hålla tätt).

    Mastermind:
    även om trådstartaren frågade efter tips så är vi ju alla fria att komma med åsikter eftersom detta är ett debattforum. Trådarna här på BT brukar ju som bekant ganska ofta utvecklas till ngt helt annat än det var tänkt från början. Och i just det här ämnet tycker jag det är viktigt att upplysa alla som inte vet om de risker det medför!!

  • EmmaPe­mma
    Äldre 4 Jul 11:36
    #0

    CyperPet:
    tycker ditt inlägg är ganska smaklöst, men ändå tänker jag nog kommentera det (med risk att mitt blir lika smaklöst *huu*).

    Det som kommer ut vid toalettbesök upplever jag definitivt som mindre än det som skall in vid sex. Dessutom är ju konsistensen inte den samma - och det påverkar ju också.

    Blir så ledsen när man hör/läser om tjejer som utsätter sig för sådant här .

  • EmmaPe­mma
    Äldre 4 Jul 21:00
    #0

    Tolin:
    självklart bestämmer man över sin egen kropp. Förstår inte ens varför du frågar
    Jag tycker fortfarande synd om tjejer (och killar) som inte inser faran med anals*x.

    Jag tycker inte att man behöver hålla sig till "hålet" - det finns ju massa annat spännande att göra (t ex orals*x - som du inte får missa Juvelia ).
    Men när det kommer till hälsovådliga saker tycker jag inte att det finns några bra argument för att göra det. Om det är som EL säger att även kvinnor har erogena zoner i rumpan, så kan man ju testa med just en buttplug eller små föremål så man inte riskerar att få några skador!

  • EmmaPe­mma
    Äldre 4 Jul 21:53
    #0

    EL:
    sorry! Jag tar självklart tillbaka det! Det var Dea som skrev att även kvinnor har erogena zoner där. Men i meningen innan hade hon skrivit till dig - var nog därför jag förväxlade namnen.

  • EmmaPe­mma
    Äldre 5 Jul 14:32
    #0

    *Juniphé*:
    min sambo är likadan, han skulle aldrig vilja göra det även om jag tjatade på honom (vilket jag naturligtvis INTE gör).
    Jag avskyr också när den kommer i närheten av fel hål.....*huuuu vad otäckt det är* (trots att man vet att man inte skall göra det där ).

  • EmmaPe­mma
    Äldre 6 Jul 13:04
    #0

    branwen:
    det kanske inte är så smart att "slappna av" bara för att du tittat på en dokumentär på Discovery. Som med allt annat så finns det mkt information som talar emot varandra.

  • EmmaPe­mma
    Äldre 7 Jul 10:52
    #0

    cheri:
    det stället du beskriver har inget med an*ls*x att göra (åtminstone så som jag förstår din beskrivning).
    Som jag har förstått det så gillar nästan alla killar att bli smekta/"tryckta" där - så det går inte att dra paraleller.

  • EmmaPe­mma
    Äldre 7 Jul 12:44
    #0

    *Junipé*:
    jag uppfattar inte Cheris beskrivning som att man smeker i an*len utan mellan an*löppningen och p*nisroten (man är alltså inte inne i an*len och "gräver" överhvudtaget). Om du inte har testat det kan det vara värt ett försök! ).

  • EmmaPe­mma
    Äldre 8 Jul 09:14
    #0

    Cheri:
    Har jag påstått att det du beskriver (vet inte vad man skall kalla det ) inte hör hemma i den här tråden ? Nej, det har jag inte.

    Jag har bara sagt att man inte kan dra slutsatsen att alla killar som gillar det även kommer att gilla an*ls*x.
    Flera vetenskapliga undersökningar visar på att MÅNGA män tycker om just den stimulansen, men det har ingen direkt koppling till an*ls*x som du påstår i ett av dina inlägg.

Svar på tråden Analsex!??