• marrie­dbitch
    Äldre 3 Jul 16:36
    246742 visningar
    137 svar
    137
    246742

    Analsex!??

    Nu är det så att min make gått och tjatat om att vi ska pröva analsex. Jag har faktiskt tänkt att låta honom få pröva det på mig, har hört en del väninnor som faktiskt tycker det är skönt! Någon som har några tips på bra ställningar, tillvägagångssätt etc. Är det någon av er som prövat, vad tyckte ni!?

  • Svar på tråden Analsex!??
  • Rapunz­el
    Äldre 3 Jul 18:01
    #0

    Har prövat, tycker INTE om.

  • Master­mind
    Äldre 3 Jul 18:15
    #0

    Men snälla, hon frågade om tips hur man gör det skönast första gången (och annars också, för den delen), inte OM hon skulle göra det. Vill ni inte ha ana*sex så behöver ni ju inte, end of discussion.

    marriedbitch - Smulu gav bra tips, tycker jag. Du kan surfa runt lite på ungdomsmottagningen.se/ ifall du vill läsa lite mer om det. Men i grunden så gäller det ju att ni snackat igenom det och vet vad den andra vill, och att han är medveten om att ta det jävligt lungt i början och stoppa så fort du säger till. Jag vet en kompis som klarar sig utan glidmedel, men det är nog ytterst ovanligt. Så kör på en MASSA glidmedel, skulle det mot förmodan bli för mkt så är det ju lättare att torka bort än att ta på försent, ifall ni tar för lite..

    För vissa är ana*sex underbart, för andra är det bara obehagligt och gör ont. Men man vet ju inte förrän man provat, och vill ni båda prova så är det ju bara att köra på! Lycka till!

  • Forsfo­rs
    Äldre 3 Jul 18:19
    #0

    Nina 75

    Hette killen Tobbe?

    Frågar bara för att vi hade en i våran bekantskapskrets när jag var yngre som hette Tobbe som var känd för sitt begär efter analsex...analkungen liksom Du behöver inte svara om du vill, jag kom bara att tänka på honom när jag läste ditt inlägg...

  • Female
    Äldre 3 Jul 18:24
    #0

    Det finns nog mängder av "Tobbar" out there...

  • CyberP­et
    Äldre 3 Jul 19:05
    #0

    Hade provat analsex med en annan kille. Ingen hit! Men så lät jag mig äntligen övertalas av maken att prova. Vi tog god tid på oss, tog det mycket lugnt och använde oss av glidmedel. Det var faktiskt inte alls så dumt, även om det såklart inte är den metod man mest föredrar. Men det gjorde inte ont, det var inte obehagligt och det var spännande.

    Det viktigaste är att man är avslappnad, spänner du dig det minsta gör det ont. Så är du inte beredd, så får han faktiskt vänta tills du är beredd, om du någonsin blir det. Utan press och stress så kan det bli en fin krydda i sexlivet.

    Jag var också av den åsikten att provar han med en dildo först, så ska han få prova på mig också. Men nu har jag ändrat åsikt, när det gjordes rätt och framförallt med rätt person!

    Petra

  • Umebru­den
    Äldre 3 Jul 21:19
    #0

    Det ska vara med rätt person, det ska inte vara något man gör för att han tjatat fast man själv känner sig tveksam, det ska vara vid rätt tillfälle och fram för allt ska det användas mycket glidmedel.

    När vi hade det första gången tyckte jag som många andra att det gjorde ont och inte var det minsta kul. Men ett par år senare provade vi igen, och då gick det mycket bättre. Men man ska känna att man tycker det är spännande själv, annars är det ingen vits.

    Reagerade också på ordvalet "göra det PÅ mig"...

  • Juveli­a
    Äldre 3 Jul 21:22
    #0

    Jag har aldrig hört talas om att en tjej tagit initiativet till det, bara killar ju.
    Vad är nästa då ? örat eller naveln ? fniss.

  • marrie­dbitch
    Äldre 3 Jul 21:24
    #0

    Tror vi ska pröa det ikväll faktisk! Hmm vågar väl knapp säga det här, men han har fått en buttplug i rumpan några gånger när vi haft sex för att han gillar det, så det lär inte få tyst på honom, och som det sas tidigare, jag frågade inte om utan hur, upplevelser etc. jag är nyfiken och tror jag ska pröva ikväll, hihi! Men det är mycket man är sugen på att pröva också, skullee vilja pröva tjejsex nån gång med fast det får nog dröja:)!
    Tack för alla tips, kollade in på ungdomsmotagningen, mcyket värdefullt där också.
    Så nattinatti allihop!

  • proudt­obetog­ether (aka silenc­e)
    Äldre 3 Jul 21:25
    #0

    Testa om du vill, själv tycker jag inte att det är någon hit. Det tar en jädra tid med allt töjande och jag har aldrig upplevt det som direkt skönt. Snarare tvärt om.

  • Lilla_­m
    Äldre 3 Jul 21:28
    #0

    Ett tips:andas mycket och slappna av så går det lättare!

Svar på tråden Analsex!??