• marrie­dbitch
    Äldre 3 Jul 16:36
    246892 visningar
    137 svar
    137
    246892

    Analsex!??

    Nu är det så att min make gått och tjatat om att vi ska pröva analsex. Jag har faktiskt tänkt att låta honom få pröva det på mig, har hört en del väninnor som faktiskt tycker det är skönt! Någon som har några tips på bra ställningar, tillvägagångssätt etc. Är det någon av er som prövat, vad tyckte ni!?

  • Svar på tråden Analsex!??
  • CyberP­et
    Äldre 4 Jul 19:51
    #0

    Smaken är som baken.... :D

  • Jisan
    Äldre 4 Jul 20:07
    #0

    jag tycker att det är ok om båda vill det och att ingen skadas av det..Klart att man inte ska göra det för mkt eftersom kroppen kan ta skada, men jag har en känsla av att det tar ett tag innan man skadas av det..eller? Jag säger bara, go for it, testa annars vet du ju inte om du tycker om det eller inte..

  • Freja
    Äldre 4 Jul 20:55
    #0

    Eftersom jag aldrig någonsin har gått igång på att ski'ta så går jag näppeligen igång på an*l-6 heller.
    Iofs skulle man kunna hävda att jag aldrig gått igång på en tampong heller, men skillnaden där är att den är _betydligt_ mindre än vad som vanligtvis rör sig i den trakten.

    Jag har använt mig av morotstricket med dem som har haft intresse av att testa. Att sätta på en kådis på en morot för att sedan använda på karln har varit avskräckande i de fall vi har kommit dithän. Det är, precis som med tampongliknelsen ovan, en viss storleksskillnad mellan en buttplug och en morot (eller en pen*s).
    Eftersom jag never-never-ever skulle låna ut min v'ibrator till att användas i sk'itan så är morot ett bra alternativ.

    Å jodå, jag har provat ana'l-6. Precis tvärvidrigt var det och vi fullföljde det inte när jag känt efter.

    Jag kan däremot bli rätt trött på alla som tycker att man är pryd bara för att man inte vill ha ana'l-6. Jag är inte direkt pryd och har gjort en hel del vad 6 beträffar men just denna grej tycker jag är direkt avtändande och definitivt inte värd de biverkningar som alltför ofta följer efter ana'l-6.

    /F :)

  • EmmaPe­mma
    Äldre 4 Jul 21:00
    #0

    Tolin:
    självklart bestämmer man över sin egen kropp. Förstår inte ens varför du frågar
    Jag tycker fortfarande synd om tjejer (och killar) som inte inser faran med anals*x.

    Jag tycker inte att man behöver hålla sig till "hålet" - det finns ju massa annat spännande att göra (t ex orals*x - som du inte får missa Juvelia ).
    Men när det kommer till hälsovådliga saker tycker jag inte att det finns några bra argument för att göra det. Om det är som EL säger att även kvinnor har erogena zoner i rumpan, så kan man ju testa med just en buttplug eller små föremål så man inte riskerar att få några skador!

  • Electr­ic Lady
    Äldre 4 Jul 21:14
    #0

    "Om det är som EL säger att även kvinnor har erogena zoner i rumpan, så kan man ju testa med just en buttplug eller små föremål så man inte riskerar att få några skador!"

    Förnekar all kännedom om detta, det var nån annan som skrev så. Mycket möjligt att det stämmer däremot, men det kom inte från mig.

    Hälsningar

    "två hål räcker"

  • EmmaPe­mma
    Äldre 4 Jul 21:53
    #0

    EL:
    sorry! Jag tar självklart tillbaka det! Det var Dea som skrev att även kvinnor har erogena zoner där. Men i meningen innan hade hon skrivit till dig - var nog därför jag förväxlade namnen.

  • Dea
    Äldre 5 Jul 00:11
    #0

    Obs, alla kvinnor är inte erogena där, bara en del. Och har man inte lust bör man låta bli. Som med allt sex. Och man är inte pryd för det.

    Jag tycker det är bra att man påpekar att det finns risker. Det kan ju få folk att inte forcera.

    Men de som tänder på det, och tar det lugnt, kan väl få hålla på med det.

  • Cheri
    Äldre 5 Jul 03:51
    #0

    "Ang "det hålet är inte gjort för det" och därför är det helfel så undrar jag: har ni samma inställning till oralsex? För munnen är ju gjord för att man ska äta och dricka, inte ha sex med"

    Mja, munnen är "till för" kyssar också!!!
    om man se'n väljer att "kyssa" någon på "fel" ställe....;)

  • *Junip­hé*
    Äldre 5 Jul 14:24
    #0

    Åh Fyyyy så vidrisch!!!!

    Har aldrig testat och kommer inte frivilligt att göra det heller. Vet bara vilken panik jag får om gubben råkar komma för nära när den ska petas in i "rätt" öppning. Jag får stora skälvan.

    Det där med morot på killen var en bra idé för dem som har killar som tjatar om an*l-6. Då får dom känna efter själva hur "mysigt" det är
    Hi hi hi!

    Min man är dock lika "rädd" för rumphålet som jag. Det är som han säger: "Output not Input"

  • EmmaPe­mma
    Äldre 5 Jul 14:32
    #0

    *Juniphé*:
    min sambo är likadan, han skulle aldrig vilja göra det även om jag tjatade på honom (vilket jag naturligtvis INTE gör).
    Jag avskyr också när den kommer i närheten av fel hål.....*huuuu vad otäckt det är* (trots att man vet att man inte skall göra det där ).

Svar på tråden Analsex!??