• marriedbitch

    Analsex!??

    Nu är det så att min make gått och tjatat om att vi ska pröva analsex. Jag har faktiskt tänkt att låta honom få pröva det på mig, har hört en del väninnor som faktiskt tycker det är skönt! Någon som har några tips på bra ställningar, tillvägagångssätt etc. Är det någon av er som prövat, vad tyckte ni!?

  • Svar på tråden Analsex!??
  • skalman531

    Hej måste bara få säga några ord om detta då jag har utbildnig inom inkontinens-alltså att kissa/bajsa på sig.

    Det är faktiskt väldigt många som har anal sex som får problem så småningom och blir avförings inkontinenta.Inte kul.
    Expertisen på ändtarm osv tycker ej att man ska ha anlsex pga av att det är stor risk för detta.

    Det är ju så att ytterst i ändtarmen sitter en sfinkter alltså en muskel som är ihopdragen för att vi inte ska "bajsa på oss". Den öppnas när vi är på toaletten o avföringen ska ut.

    Det är en helt annan sak att få den att öppna sig för att något ska IN där, blir liksom helt fel för sfinktern.

    Nu får jag väl en massa påhopp om att massor har analsex o det går bra.
    Ja visst, vill man ha det så ska man det tycker jag. Men var då jätte noga med att verkligen smörja o försiktigt töja ut sfinktern först.Gärna använda kondom pga att det som sagt är massor av bakterier...

    Sen tycker jag man ska känna till den risk som är med avförings inkontinens.
    Jag har träffat flera av dessa o de har det inte kul. Är ju ofta väldigt "skämmigt" också tycker de vilket ofta gör att det dröjer innan de söker hjälp.

  • skalman531

    Måste bara tillägga när jag ser att en del skrivit att man kan få sår, hemorojjder,sprickor också föutom att bli inkontinent o det stämmer.
    Ändtarmen är ju som sagt inte skapt för detta!

  • Roberts

    Hallå där!
    Jag tycker inte att denna tråden hör hemma på en sajt som denna. Fråga gärna din doktor istället!

  • EmmaPemma

    CyperPet:
    tycker ditt inlägg är ganska smaklöst, men ändå tänker jag nog kommentera det (med risk att mitt blir lika smaklöst *huu*).

    Det som kommer ut vid toalettbesök upplever jag definitivt som mindre än det som skall in vid sex. Dessutom är ju konsistensen inte den samma - och det påverkar ju också.

    Blir så ledsen när man hör/läser om tjejer som utsätter sig för sådant här .

  • Tolin

    Varför tycker du synd om mig? Får jag inte bestämma över min egen kropp?

  • Dea

    1. Liksom Electric Lady, tycker jag det var läskigt att skriva "prova det på mig" istället för "med mig". Det är viktigt att båda vill och kan bromsa.

    2. Många tjejer har erogena zoner där också, även om vi inte har just prostatan som killar har. Alla tänder inte på det, varken killar eller tjejer.

    3. Var försiktiga. Glidmedel, slappna av, stimulera övriga zoner också.

  • Cecilia J

    Jag och min pojkvän pratade om det i så sent som i morse faktiskt. Båda har samma iställning att VARFÖR? Det finns ju ett otroligt skönt "hål" så varför hålla på med ett till?

    Jag tycker bara det verkar obehagligt och blir nästan lite illamående vid tanken så nej, inget för mig.

    Sorry, inget tips alltså från mig...

  • Jennie med ie

    Jag förstår inte kopplingen mellan killar som vill ha analsex med sin tjej och homosexualitet. Det är ju ändå en TJEJ han göra det med, inte en kille.... och många homokillar har i gengäld inte analsex.

    Ang "det hålet är inte gjort för det" och därför är det helfel så undrar jag: har ni samma inställning till oralsex? För munnen är ju gjord för att man ska äta och dricka, inte ha sex med

    Anala samlag är inget som lockar mig.... men om DU vill prova så gör det. Men just för att DU också vill, inte för att din kille tjatar. Och vad medveten om vilka risker som kan finnas, samt noga med hygienen.

    En del säger att "bara man själv vill, slappnar av och använder glidmedel så gör det inte ont". Men det stämmer inte, det kan mycket väl göra ont hur k*t man än är osv.. Vi är alla olika, både där bak och mellan benen ;)

Svar på tråden Analsex!??