• daniiel

    Nya tråden - Kinaklänningar och gaffel däremellan!

    iurochskur skrev 2014-06-01 22:24:51 följande:
    haha jadå, ska bara gå ner något kilo, fattades ett par cm nu men har några babykilon kvar, har ett helt år på mig så är ute i god tid. Vill personifiera den ännu mer också :)
    Fantastisk klänning och jag ser verkligen fram emot att få se den på dig! :)
  • daniiel
    MissAgusti skrev 2014-06-06 09:19:05 följande:

    Hejsan alla jag ska gifta mig 2 augusti, tror ni att det är försent för mig att beställa en Kina klänning med tanke på leveranstiden?


    Dino brukar vara väldigt snabba och betalar man lite extra, så får man ett snabbare fraktalternativ. Kolla där om du hittar en klänning du vill ha, alternativt skicka in bilder på en klänning du vill ha. Före du beställer, så skicka ett mejl och skriv att du behöver klänningen tex 19 juli och fråga om dom hinner göra den till dess. Mest troligt kan dom då, oftast tar det bara ca 3-5 veckor att få sin klänning därifrån.
  • daniiel
    WesternCape skrev 2014-06-21 19:58:25 följande:

    Halloj! Jag la ut framsidan av min landy-klänning för ett litet tag sedan. Men nu har jag typ lyckts få ett vettig bild av ryggen som jag tänkte visa just för att jag tycker den är så fin!


    Även ryggen var väldigt fin! Jag förstår verkligen att du gillar den :) Håller tummarna för att den ska passa perfekt efter den är klar hos sömmerskan. Vilken drömklänning du fått dig :)
  • daniiel
    Kalejdoskop skrev 2014-06-22 14:04:41 följande:

    Fick hem min klänning från Kina förra veckan, jag stod mest och skrattade! Tyget såg verkligen billigt ut, och hela klänningen påminde om sånt som fanns i mammas utklädningslåda när jag var liten. Som tur var hittade jag en backup här hemma veckan innan, men jag lär inte beställa nåt sånt från ebay igen! Tack vare bröllopstorget var jag åtminstone förberedd på att den inte skulle se ut som jag tänkt mig, så det var ju bra :)


    Vad beställde du för klänning och kan du visa bild på den du fick hem?
  • daniiel
    augusti skrev 2014-06-27 11:21:55 följande:

    Ja, men tracking numret var fejk. Antingnen kommer klänningen eller inte, det blir som det blir haha, jag har ändå köpt en annan klänning nu från justin alexander. Betydligt dyrare än jag tänkt lägga på klänning men det var kärlek vid första ögonkastet! Oså slipper jag oron att jag blir missnöjd eller att det blir missförstånd :)


    Hade du beställt via DHgate? För isåfall kan det vara som jag berättat tidigare. En säljare har bara ett visst antal dagar på sig att avsluta affären. Att sy en klänning tar dock oftast betydligt längre tid, så dom avslutar affären med falska trackingnummer långt tidigare. Jag har beställt klänningar tre gånger på DHgate, från tre olika försäljare, och det har varit så varje gång. Jag har dock alla gångerna fått hem mina klänningar :)
  • daniiel
    augusti skrev 2014-06-30 13:06:36 följande:
    Det är säkert som du säger, men säljaren vägrar svara när man kontakter hen. Har hört av mig 5 ggr minst för jag ska iväg om två veckor o vara borta en månad så jag behöver lite info om leveransen men icke. Kontaktade dhgate o de varnade säljaren, sen kontaktade jag säljaren igen o inget svar o då tänkte jag skitsamma jag ansöker om en refund då hen ändå inte vill svara när klänningen kan tänka sig vara klar och en del annat med säljaren verkade också lite fuffens. säljaren nekade requesten och då tog dh gate över och godkände min förfrågan om refund, så jag får pengarna tillbaka istället.
    Jag förstår dig, skönt att du kunde få tillbaka pengarna och att du hittat en klänning. Det är ju huvudsaken :)
  • daniiel
    iurochskur skrev 2014-06-30 21:21:13 följande:
    Ahaa, precis så gjorde min också! Sen skickade dom via DHL istället, kände att de ljög för mig, jag hade hellre sett att de var ärliga om att klänningen tog längre tid, det hade jag respekterat men om de har krav på sig förstår jag, synd att det är så. Men då är inte min säljare sämre än någon annan och resultatet blev väldigt bra. Vill nämligen beställa en till utan jättesläp men varit rädd att beställa av samma men det behöver jag inte då :)
    Hehe nej, precis, inte sämre än någon annan säljare :) Det är som sagt ett krav från själva sidan att dom måste avsluta affären, alltså skicka varan, ett visst antal dagar efter betalning osv. Jag blev ju skitskraj första gången, men pratade med både säljaren och själva DHgate om det och fick en förklaring :)
  • daniiel
    linda79 skrev 2014-08-08 21:04:25 följande:

    Nu är min fråga om jag ska ha en underkjol till denna och hur ska den i så fall se ut/ha för egenskaper? Jag tycker att den böljar inåt för mycket nu och tänkte att detta kanske kan avhjälpas med en underkjol.


    Vilken fin klänning :)

    Satsa på en A-linje med en ring längst ner kanske? :) Likt den här www.lightinthebox.com/sv/nylon-a-line-fullstandig-klanning-2-tier-golv-langd-slip-stil-brollop-underkjolar_p165640.html
  • daniiel
    Vichy skrev 2014-08-11 19:06:26 följande:

    Är det här en kopia de syr upp eller är det ett original som de säljer?

    www.dhgate.com/product/2012-summer-beach-garden-wedding-dress-dresses/141298218.html|2057622829


    En kopia :) Du ska ha en hel massa tur om du lyckas snubbla över ett original där ;) Och om jag får råda, kinaklänningar är toppen!, men vänd dig hellre till en av dom mer välanvända sidorna för att köpa en och slopa DHgate.
  • daniiel

    landybridal är en av dom bästa och säkraste sidorna att beställa ifrån.

    dinobridal är även den en väldigt välanvänd och rekommenderad sida.

    Jjs och jenjen är samma företag, bara två olika sidor.

    Det finns massor med trådar med omdömen osv.

  • daniiel
    litenkaka skrev 2014-12-07 21:59:15 följande:

    Hur är det med Landybridal egentligen? .com ligger ju nere pga utredning? Men .co funkar?

    Är ute efter en klänning med spets och tyll - finns det någon sida som är bra på sånt?


    Det är .co som gäller och det är nog en av dom bättre företagen. Lite dyrare och tar oftast lite längre tid, men brukar vara värt det :)
  • daniiel
    Eriikah skrev 2014-12-25 15:20:32 följande:

    Jag undrar om det är nån som har beställt från versabarinc eller kissmyprom? Dom verkar ha den klänningen som har fastnat i mitt huvud men inte riktigt finns längre då det är en modell från 2012. Eller är det kanske bättre att skicka bilder till landy eller dino och få den uppsydd där?


    Har du prövat googla på recensioner? Oftast kanske man inte hittar svenska, men amerikanska brukar gå att hitta :) Men ja, annars kan du ju mejla bilder och få den uppsydd. Vad är det för klänning? :)
Svar på tråden Nya tråden - Kinaklänningar och gaffel däremellan!