• Äldre 19 Oct 15:08
    15943 visningar
    84 svar
    84
    15943

    Gå ner i vikt till bröllopet i juni 2014

    Har sett att det finns en populär tråd redan men känner att jag inte orkar läsa från början så jag startar en ny tråd och hoppas på lite sällskap ;) Mitt mål är att ha gått ner ca 7-8 kg till vårt bröllop den 28/6-14, jag är dock inte ute efter en quickfix utan vill behålla formen även efter bröllopet. Jag vill med andra ord komma igång med träning och att äta nyttigt och varierat. Tänkte börja redan imorgon söndag (har börjat alldeles för många måndagar så nu testar jag ett nytt grepp ;)) någon som vill hänga på??!

  • Svar på tråden Gå ner i vikt till bröllopet i juni 2014
  • Äldre 10 Nov 21:53
    #61

    Jag har gått/sprungit 3 ggr denna vecka samt simmat 15 varv (30st 25m längder) idag. Sjukt nöjd. Och ätit bra hela veckan, ska bli spännande stt se vad vågen visar i morgon. -6.9 hittills (förra måndagen). Hur går det för er andra? I morgon är en ny vecka, nya tag.... Kom igen nu tjejer! :)

  • Äldre 10 Nov 21:55
    #62

    Bra jobbat "power of love"......!!!!!!!!

  • Äldre 13 Nov 11:16
    #63
    snartfrueriksson88 skrev 2013-11-09 19:32:35 följande:
    Tränar ni något? Jag har endast gått promenader med hundarna men tyvärr kan jag inte gå som tidigare pga skada på ena hunden :( suck!!

    Jag tränar två gånger i veckan och då är det jympa på friskis! Är verkligen bra och varierad träning eftersom man har uppvärmning, kondition och två styrkeblock med mkt armhävningar, sit ups m.m och sen ytterligar en konditionsdelinnan nedvarvning och stretching.


    Sedan försöker jag gå på spinning i bland.


     


    Men i januari skall jag gå på tre spikade pass i veckan plus morgonyoga. :)

  • Äldre 14 Nov 09:25
    #64

    Newyork14: tack! :) bra jobbat själv! Denna vecka ska erkännas att jag slarvat lite med träningen. Har inte alls fått in styrketräningen då jag har bla försovit mig :/ dansen har bara varit den vanliga kursträningen men ska köra en timme idag. Promenaderna har dock blivit fler då jag även i jobbet har fått tillfälle att gå en del. Vågen visade oväntat -1 kg på vågen imorse. Sammanlagt -4kg sen jag gick med i tråden. :) 1/3 avklarad till mitt mål. Känns riktigt bra. Då kan jag fortfarande skärpa mig när det kommer till maten.

  • Äldre 18 Nov 10:45
    #65

    Toppen ju!!! Köpte mig en träningscykel i helgen för 200 spänn på blocket så idag har jag gått en pw på 40 min sen cyklat 15 min, helt död! Haha Förra v blev det ingen träning alls i princip då barnen varit dåliga. Så i morse Hade jag bara gått ner 1hg, -8.0 kg nu!!!! Men denna vecka är jag "back om track" :) Blir chockad över mig själv när jag handlar Nu förtiden, idag kom jag hem två pappkassar grönsaker, frukt, kyckling, lax, kött, kvarg och massa annat istället för feta såser, pommes, läsk, BRÖD, choklad mm mm, sjukt stolt! :)

  • Äldre 20 Nov 22:03
    #66

    Kul med så mycket aktivitet här inne. Har än så länge haft svårt att ta tag i vikten och beundrar er alla som kämpar på men denna vecka har det gått lite bättre så nu jäklar ska jag se till att skärpa mig ;)

  • Äldre 20 Nov 23:23
    #67

    Står ngt stilla just nu men har lyckats gå ner nio kg = alla mina 18kg jag drog på mog när jag väntade vårt första barn är borta. Å han föddes den 25januari så de har varit segt men de va ett stort steg!!

  • Äldre 21 Nov 10:19
    #68

    Hej på er!


     


    Hoppas att det är ok om jag hoppar in här.


    Gifter mig oxå den 28 Juni 2014 ... Startade min viktresa för ca 3 veckor sedan... Har gått från 69 kg till 65. Minskat 4 cm runt magen & iaf 2 cm runt rumpan.


     


    Jag har försökt lägga godsakerna åt sidan , unnar mig en dag på helgen. Fast Coca-colan (beroende) fick ryka helt.


     


    annara äter jag ungefär som vanligt ... Har bara lagt in pulver dom målen som jag brukade skita i ... Äter kvarg eller 2 ägg till frukost. Lunch är mat eller pulver. Pulver till mellanmål och sen middag med familjen när jag kommer hem. Försöker dock tänka lite på kolhydraterna.


    Det jag ändrat mest är min träning ... Och nu tycker jag det är riktigt roligt.


    Gött att se lite resultat!!!


    Mitt mål är att gå ner iaf 5 kg till ... sen handlar det mest om att "tajta" till kroppen.


    Heja er allihopa :)


     


    Vi har kört plank-utmaning på jobbet nu ( har ni sett den på facebook)


    Är på dag 17 idag och då är det 2 minuter planka som gäller :)


    Ett litet tips till utmaning :)


     


     


     


     

  • Äldre 29 Nov 20:42
    #69

    Välkommen Jennie1414! Lite kul att läsa att vi inte bara gifter oss samma dag utan att vi också väger lika mycket just nu, jag ska dock ner 7-8kg men har också fokus på att tighta till mig. Vill känna igen mig själv på bröllopet och det gör jag inte just nu... Lycka till :)

  • Äldre 2 Dec 09:19
    #70

    Det här verkar vara en tråd för mig. Vi kommer att gifta oss under 21 juni och jag vill gå ner i vikt innan dess. Som trådstartaren säger är inte jag heller ute efter att banta utan att faktiskt gå ner i vikt, hålla den och tajta till kroppen. Skulle även jag vilja gå ner ungefär 10 kg. Så det är bara att jobba på. Lite svårt att hålla uppe gnistan när jag ska göra det på egenhand. Typ åka och träna själv blir rätt trist efter ett tag. Så jag behöver pepp från andra och känna att jag får peppa någon annan... kämpa tillsammans.

Svar på tråden Gå ner i vikt till bröllopet i juni 2014