Inlägg från: kärleken |Visa alla inlägg
  • kärleken

    16 augusti 2014 !

    Ja min kusin gifter sig nästa sommar och jag hoppas vi kan prata mycket bröllop tills dess :) Jag komemr nog va lite trött på det efter bröllopet men jag vet du att bruden (och ibland även brudgum) tänker på det massor och då är det roligt att få vara den som de kan prata med.

    Vi gifter oss i smålands skogar och hoppas på fint väder då vi ska vigas utomhus med fioler under ett par stora ekar <3

    Här är föresten min klänning!
    Vilka öronhängen passar till? Jag har i all hast ;) köpt några stycken :) Alla va fina ju :) 
    Mitt ansikte ser lite konstigt ut men men..

  • kärleken
    rebban b skrev 2014-06-25 13:29:44 följande:

    Åh, det låter ju himmelskt! och så vacker klänning! Sitter som en smäck :) och jag håller med AndreaMiguel, men av anledningen att de ser så drömska ut som er vigsel verkar bli. Vad för andra smycken kommer du ha?
    Tack snälla! Jag tänkte faktiskt bara ha öronhängen och min ring, sen mina två ringar då. har man lite större öronhängen så tänker jag att inte halsband behövs till klänningen... Vad ska du/ni ha?
    AndreaMiguel skrev 2014-06-25 11:31:28 följande:

    kärlek­en
    Jag skulle nog tagit de längst till vänster, de tyckte jag var finast :)


    Och vilken fin klänning!



    Ni menar de med prälor och små "blad" på? Ja de är fina. På ett sätt tänkte jag att det vore roligt med lite färg men pärlorna är nog lite mer klassiska som jag :)

    Jag blir så glad när ni tycker om min klänning! 
  • kärleken

    Ja det låter ju jättefint till din klänning! Roligt med ett så fint halsband!

    Vi fikade med vår vigselförrättare i våras så ska bara skicka honom material och ordning och sånt. Jag känner honom lite sen innan så det ska nog gå bra :)

    Jag går på en första tvåveckorssemester i morgon! Ska bli så skönt (sen jobbar jag 3 veckor och är sedan ledig igen 3 veckor i samband med bröllopet). 
    Det är en del som jag behöevr köpa in nu...
    - smink och hårgrejer - Vad ska jag välja! Behöver nog spendera en stund och få hjälp osv. Hon som ska fixa håret/smink har jag fått en lista på vad jag behöver.
    - kofta/sjal om det blir kallt
    - extraskor
    - underkläder
    - paraplyer till oss
    - grovt snöre att använda i lokalen
    - putsa upp de klackskor jag ska ha
    - ljusslingor till lokalen
    - framkalla kort vi ska ha på väggen i lokalen
    .... (bara det jag kom på nu...)

    Ska ni ha strumpbyxor?!? Vita eller hudfärgade i så fall?Jag ahr ju inte hellång klänning som går i golvet så mina ben kommer ju synas ibland säkert.....

  • kärleken
    pinkflesh skrev 2014-07-15 17:08:40 följande:

     


    Va roligt pinkflesh att det känns bra med blommorna! Jag har satt ihop ett kollage med en beställning. Ska ringa dit jag ska beställa och beskriva lite och få ett kostnadsförslag så jag kan välja vad jag vill att allt ska kosta. jag ahr inte heller några speciella blommor jag måste ha, men är lite nojig ändå... Men det börjar bli så med det mesta just nu ;)

    Ja bordsplaceringen blir snart! Vi har en hel del annat att pyssla med kommande veckorna. Känns stressigt men det är bara en del att göra.. Jag hade gjort det snabbare själv men jag vill verkligen ha med mig killen all the way... Han har vart med och bestämt hela tiden. Och ja, jag har ju tänkt på det mer än honom men nu är det dags för honom att ta sig an detta på riktigt! Driva på (inte hans starkaste sida) och verkligen producera och bocka av. Ta fulla ansvaret med mig liksom. Vi hade 3h samtalet om hela bröllopet och det mastodontdokument jag skapat med alla listor och att göra i google docs. (Har då alltid med mig det! ;) )

    Hur tänker ni med andra skor? Jag har ju klackskor och min klänning är ju golvlång med klackarna.. Om jag tar lågskor så blir ju klänningen  för lång! = Jobbigt att hålla upp hela kvällen?! Hur ska ni göra?
  • kärleken

    Ja det är verkligen inte lång tid kvar nu! Jag tycker att vi har det mesta under kontroll och det är bara att det ska göras.. MEN! Jag börjar få panik på vad jag ska ge min man i morgongåva! Jag har hintat om att jag ska ge något oavsätt om han gör det eller inte - så nu kan jag ju inte inte ge något. Jag hade tänkt att ge någonting med hans sport. Kanske en personlig tränare med inriktning på det eller något. Men inte fått tag i någon. Nu funderar jag på en snygg weekendväska eller en axelremsväska. Det är ju något användbart och något han kommer ha kvar. Han använder inte smycken, men har funderat på en klocka ändå. Han har pecis köpt en ny klocka för några hundra på ur och penn. Så han har ju en ny klocka men ingen dyr direkt.. Men det är egentligen inget vi bryr oss om... De brukar hålla ganska många år ändå... SVÅRT!!! Hur tänker ni! Det börjar verkligen bli kris att hitta på något. 

  • kärleken
    Elna14 skrev 2014-07-21 09:25:47 följande:
    Det där är inte lätt, jag funderar också på det. Om ni inte bryr er om dyra prylar, och han precis köpt en ny klocka är det väl bättre att komma på något annat. Tyvärr har jag inga bra tips. Men nej, det är inte kris än, du har flera veckor på dig. Förresten, är du helt säker på att han inte läser här, annars kanske du ska vara försiktig med att skriva vad du tänker köpa

    Vi satte oss och började med bordsplaceringen nu i helgen. Inte helt enkelt, men kändes som att vi fick ihop en hyfsat bra preliminär version. Nu börjar jag känna att jag har koll på det allra mesta. Det är mest jag som sköter det praktiska i planeringen just nu, min blivande har en jätteviktig deadline på jobbet i slutet på juli, så han har inte mycket tid.
    Ja jag tror jag är säker på det. Men jag ska kanske inte skriva här mer om det. Men det är svårt! Jag känner mig stressad över det för att jag vill att det ska bli så bra men inte har bestämt mig än! 
    I helgen lämnade vi in ringarna för gravering och putsning! Så nu blir det utan ring i några veckor till bröllopsdagen!
  • kärleken

    Nu har jag beställt alla blommor! 900kr blev det för min bukett och 100kr för blommorna till håret (brudslöja), sedan 75kr för corsage till killen :)
    Hoppas på att jag blir supernöjd!

  • kärleken

    Hej! 
    Vad kul det är att följas åt ni när det verkligen är nära! Jag hoppas på att få se bilder från era bröllop senare :) och/eller berättelse :)

    För mig har det som inte fick hända hänt!! Jag har gått upp i vikt så jag knappt kan andas i min klänning! Jag får på den men det är inte bekvämt! Jag provade den igår och den sitter åt! Jag är så ledsen för detta :( Jag som beställde den i den storlek jag var utan att ha ambitionen att gå ner i vikt. Men så klart inte gå upp! Men nu har jag gjort det om än lite...
    Så nu är jag helt inställd på att äta väldigt lite de kommande 3 veckorna och hoppas att fett försvinner - JA jag vet ju inte ens om det kommer funka. Försvinner verkligen fett så snabbt från kroppen?? Jag tänker att det mest är vätska och vikt som kan försvinna snabbt men att fett är svårt?? Usch, verkligen ledsen. Min klänning är verkligen fin men jag vill inte känna att jag inte kan andas ordentligt på min bröllopsdag. Men jag har ingen annan lösning/klänning så detta måste funka!! :( :(
    Jag som i vanliga livet försöker leva normalt utan ätstörningar och att hela tiden tänka på vikten. Och så måste jag ändå göra detta.

    Men jag måste försöka tänka att det är bara tre veckor nu. Det är inget annat att göra än att äta lite. och hoppas. 

  • kärleken
    Elna14 skrev 2014-07-28 08:42:31 följande:
    Det borde gå att gå ner på tre veckor, det kan väl inte handla om så mycket om du inte märkt det förrän nu? 
    Annars kanske det går att justera klänningen? 
    Ja jag hoppas verkligen det! Det är precis vid bröstkorgen som det är tait...Så fettet rund där och ryggen? 
    Jag tror inet dte går... det är dragkedja därbak och vad kan man då göra? Lägga dit en liten tygremsa? Det känns ändå som det blir sista veckan i så fall`? Jag får prova den när det är en vecka kvar och funkar det inte då måste jag ju lösa det!!
  • kärleken
    pinkflesh skrev 2014-07-28 09:03:32 följande:

    Kärleken: Vad tråkigt! Men en ide jag fick, vet inte iof om det går att andas bra i det heller, men såna där indragande typ spandex eller vad det heter? Skulle det funka tro? Har själv inte trstat, men vet ju att det finns! Känns ju tråkigt att behöva stressa om vikten nu precis innan bröllopet. Fast har ju läst om brudar dom får panik för att de har råkat gå ned i vikt pga stress och klänningen har blivit för stor! Men jag tror det kommer lösa sig för dig! Det är verkligen en jättefin klänning :)


    Tack för peppen!
    Ja jag kanske får gå och prova något sådant. Känns för sent att beställa på internet men typ lindex eller twilfit kanske har. 
    Ja det är skittråkigt att behöva tänka på det nu. Jag har ju försökt extra att inte äta en massa mer över sommaren, men tydligen har det inte räckt. Men efter mardrömsprovningen igår så har jag nog fått den motivation jag behöver. Det finns ju liksom inget val nu. Bara att göra! (äta lite/mindre)
  • kärleken
    Elna14 skrev 2014-07-28 10:34:03 följande:
    Nej, mitt bak går det inte, i så fall tar man ut sidsömmarna lite, om det finns bred sömsmån så att tyget räcker till det. Ta hjälp av någon som vet hur man gör. Hoppas att det ordnar sig!
    Ja tack! Som det är nu så får jag ju på mig den men det är ju inte så bekvämt - och dte vill jag ju att det ska vara! Om jag inte fixar det på två veckor nu så får jag gå till en sömmerska, eller prova med en slimingprodukt, som ett linne som håller in lite, men det är kanske svårt över ryggen och bröstkorgen.. USCH! Jag ville verkligen inte hamna här! Det kändes så bra när jag provade den i juni... :(
    Jag hoppas verkligen ingen av er hamnar i min sits! 
  • kärleken
    Blivande Brud 2014 skrev 2014-07-28 21:56:25 följande:

    hej på er alla glada brudar.

    jag hoppar in här. bättre sent än aldrig Gifter oss den 16 Augusti på västkusten på en liten ö i skärgården. vigseln hålls utomhus (hoppas jag och festen på ett hotell som ligger precis bredvid.

    Vi har allting färdigt... Tror jag.. skall gå på min sista prövning på Fredag och då är min klänning antagligen klar. vi skall träffa floristen på Måndag och gå igenom dom sista detaljerna och sedan är det bara små pill kvar.

    tänkte bara dela med mig av min erfarenhet med klänning som sitter lite för tight. exakt samma sak hände mig när jag var tärna.... jag köpte faktist typ någon spanx liknande sak på twilfit. fick hjälp av personalen för jag ville inte ha något som var för tjockt eller obekvämt osv och det funkade jätte bra på mig. jag kunde knappt knäppa upp klänningen innan jag fick på mig spanx kjolen eller vad man nu skall kalla det :-P

    Så gå dit och testa och se om du hittar något som kanske kan funka för dig?

    :)


    Hej! Vad härligt det låter! Jag vill/ska också ha utomhusvigsel - i en ekhage :) 
    Vi har en hel del pyssel kvar men det rullar på. 
    Ja jag kämpar just nu på att inte äta så mycket, går ganska bra, men ha rju bara hållt på i 1,5 dag :) 17 dagar kvar :)

    Jag kom på att jag provat klänning när det va varm och på kvällen vid halv tio typ. Jag var säkert svullen också, men det kan ju vara varmt på bröllopsdagen också! Så jag måste ner. Jag vill egentligen inte förlita mig på spanx, har tittat på några modeller redan ;) Ska försöka gå ner i fett (om det går). Tyvärr åker jag ifrån Karlstad som har en sån affär två veckor innan bröllopet för att ha bröllopet i småland. Kanske går att köpa på öppet köp i 30 dagar? Om jag inte skulle använda den sen? Får nog kolla det. Jag ahr hört att spenx är superbra. Hoppas det funkar även över bröstkorgen ....
  • kärleken
    AndreaMiguel skrev 2014-07-29 10:46:27 följande:

    Jag är snart klar med placeringskorten, vi har börjat göra schema för dagen och veckan, har beställt blommor och min klänning ska komma på fredag.


    Det börjar verkligen närma sig nu :D


    Härligt! Vi har också börjat med placeringskorten och bordsnamnen till borden. Så roligt att allt börjar bli klart. Men det känns som om jag kommer på mer och mer saker hela tiden. Vi som ska gifta oss i en annan stad och åka dit (35mil) en vecka innan - tänk om vi glömmer något... :) 
    Ni som har restaurang/helhetslösning. Ska ni träffa dem nu när det närmar sig eller nöjer ni er med mail och telefon? Brukar man träffas några dagar innan för att stämma av...? Skulle kanske kännas skönt..
  • kärleken
    Blivande Brud 2014 skrev 2014-07-30 21:28:58 följande:

    Hur gör ni natten innan? sover ni hemma? tillsammans? isär? berätta! :)

    Är det någon som har haft sin hippa ännu? Jag har en konstig magkänsla av att någonting sker till helgen... Alla är så mystiska kring mig just nu... Vi får se :)


    Hej! Vi sover tillsammans natten innan! Vi bor i mina föräldrars sommarstuga (riktigt mysig vid vattnet!) natten innan och så kommer alla dit och så gör vi oss klara på lördagen! Ser fram emot det! Jag har hört från flera här inne att det är skönt att sova sista natten tillsammans. Och jag tänker att det kommer bli underbart att möta bröllopsdagen tillsammans. Men vi ska ju också göra oss klara tillsammans och han har sett klänningen....

    Hoppas du får din hippa snart då! Jag har haft den! Så mycket några av dem hade pysslat så jag blev rörd :) En som inte är en tärna (har fyra) önskar jag att jag haft som tärna, hon hade fixat massor och var verkligen engagerad! Hon ska gifta sig nästa sommar och jag hoppas lite att hon och jag kan prata en massa innan det. Jag vet ju hur det är när alla andra inte fattar hur stort det blir för en. ;) 
  • kärleken

    Hoppas ni får riktigt bra hippor! Det jag tänkte på min hippa var att vad som än händer så var positiv och glad! För jag ÄR ju glad för att det händer och allt de gör. Även fast ibland jag kanske gjort annorlunda. Men de hade ju planerat och jag flöt bara med. Då va det enklare att vara glad för allt! Glad och tacksam.

    Haha skrattade precis åt mig själv, jag kollar vädret redan! Jag kan nå till 7 augusti på SMHI och spanar på vad det kan bli för väder den 16 augusti... Är det på väg att bli kallare? Kommer vi in i en regnig period? m.m. Jag lär bli galen sista veckan ;)

  • kärleken

    Nä 25 grader och en varm kväll. Sol med lite moln då och då vore perfekt. Inget regn alls dagarna innan heller, men vi får väl se. Vi ska gifta oss ute på en äng så jag vill ju inte ställa in det för att det HAR regnat (men är fint på dagen)...

  • kärleken

    Usch - jag veeet att allt kan ändrad massor med gånger men vädersiterna har precis börjat visa vår helg.. Inre Småland ska inte bara få en del regn - det ska typ bli 15 grader !!! Detta har verkligen tagit ner mitt bröllopshumör just nu! ????

    Annars håller vi på med det sista.. Bordsplaceringslappar, ska göra girlanger och ett hjärta vi kan ha bakom oss vid bordet. Det börjar dock dyka upp saker som stressar lite med alla som ska veta vad de ska göra, listor till alla och se till så allt blir gjort när vi inte är där på lördagen. Jag behövde verkligen min pojkvän nu men han har inte klarat trycket. Han tar inga egna initiativ att fixa något just nu och vi är på olika plan just nu. Så himla tråkigt! Det var ju nu vi skulle ta krafttag tillsammans! ???????? :(

  • kärleken

    Tack för peppen, vi är på banan igen. Och vädret förändrad lite hela tiden verkar det som.. Gah!!! Bara dryga veckan kvar! Så himla roligt och overkligt!! Vi har precis fixar bordsplaceringslappar och ska nu skriva listor till alla som kan tänkas behöva veta vad de ska göra ;) Någon som kommit på något ni glömt nu i sista veckan?


    Blivande Brud 2014 skrev 2014-08-06 11:49:26 följande:

    tråkigt med vädret :( men fokusera inte på det. ingenting som man kan påverka. hos oss kan man inte dra en logisk slutsats om vart vädret är påväg... någonsin... västkusten vettu! :)

    synd med din pojkvän. har du pratat med honom om det? han kanske känner sig stressad också men har ett annat sätt att visa det på? min bästa kompis kille när dom gifte sig kände sig väldigt stressad så han lixom bara la av med allting en stund XD han kom dock på andra tanker efter några dagar

    Det löser sig! :)


Svar på tråden 16 augusti 2014 !