Inlägg från: kärleken |Visa alla inlägg
  • kärleken

    16 augusti 2014 !

    Åh den etsy-sidan måste jag kolla! Låter som något för mig. Jag vill ha en enkel klänning men med spets över axlarna bara som en liten ärm..


    Men känns som jag vill prova lite innan jag vet vad jag passar i. Så du har redan fått hem din!? Häftigt!


     


    Ja, med jobbet. Ska man på ett tandläkarbesök eller nått så tar det ju halva dagen! (om du inte bytt vårdcentral etc. dit). Jag är 26 år och socionom. Jag ahr jobbat med lite olika, vikat som enhetschef äldreomsorg, personalarbete och nu hamnade jag här lite av en slump. Jag trivs, men jobbet kunde vart mer utmanande.. Men jag är väl bara ivrig att komma igång nu med nytt jobb :)


    I fråmtiden vill jag gärna jobba övergripande, men jag tycker mig ändå sakna det operativa arbetet med verksamheten som jag hade när jag var enhetschef. Det blir mer problemlösning och att man faktiskt kan arbeta konkret med olika förbättringsområden :)


     

  • kärleken

    Va roligt att ni fick en stund iaf, men provningen av klänningen! Ja det är en sån stund jag med vill ha (utnyttja detta året lite, att få hitta på roliga saker och fira mycket ) :)


     


    Vill dra ihop några och åka till stockholm men just nu har jag inte en enda helg ledig till nyår! Skulle gärna vilja komma iväg... Men kanske kan man ta en vardag till bröllopspalatset i Degerfors/karlskoga...Jag har en bra kompis som bor i örebro, hon och hennes kille ska vra toastmasters!! (de kommer vara super!).

  • kärleken

    Nu har våra toastmasters tackat ja! Det känns verkligen skönt, de är superduktiga och väldigt ansvarsfulla och roliga så det kommer bli toppen! Nu känns det som att vi kan börja planera ordentligt för själva dagen.


    Är dock fortfarande kluven över dekorationer. vita väggar och vinröda bjälkar? (de är nyss målade vinröda från gröna),.... hur ska jag få in ljuvt lantligt? jag vill inte ha vinrött = för starka kontraster...


    men kanske kommer man inte se det så mycket?

  • kärleken

    Jaha, är det därför bilder försvinner ibland från trådar.. :)


     


    Ja jag funderar på att bara strunta i det. Den där väldigt synliga tavlan kommer vi ju ändå inte kunna göra något åt. Jag tror att mina dekorationer mest kommer vara på borden, men trä, grönt, blommor och spets. Måste höra med fest lokalen om vi får ha långa ljus som vi tänkt, såg inte dte på några av deras bilder. Vi tänkte ju ha mässingsljusstakar för att få in guld och lite lantligt.


    I så fall kan ju blockljus i glas, kanske med spets klistrad runt? det har jag sett fina bilder på.


     


    Jag har skrivit ett förslag till inbjudningar, hittade inga jag fastnade för på företagen, te.x www.optimalprint.se


    så tänker jag försöker själv, så kan man skriva ut och sedan fästa på ett annat papper som du tänkt.

  • kärleken

    SofieCB: Va roligt! Skulle vara kul att se bild!


     


    I helgen var jag också och provade klänning för FÖRSTA gången! Hittade många fina och en-två som jag verkligen fastnade för! De kostade 9500kr så jag ska försöka hitta liknande billigare. Men är rädd att kvaliteten på tygerna kommer betyda mycket.


    Det är en kjoli chiffong med en "underkjol" i siden som gör att det hänger och lägger sig sååå fint! Och sen är spetsen så där mjuk och inte alls glittring/blank (vill ha matt spets). Tänk om jag beställer fråne n kinasidan och så blir spetsen blank/glitter och kjolen klibbar sig fast mellan bena?!


     


  • kärleken

    Åh va svårt det ska vara med klänningar! Kan inte fatta att jag lägger så mycket grubblerier på detta, men efter att jag provat inser man hur FIN kan kommer/kan bli !


     


    >Jag har precis frågat mina tärnor och alla har sagt ja! Jag ser fram emot ett bra år tillsammans. Alla är från helt olika sammanhang i mitt liv och vissa av dem har träffats innan. Alla bor i olika städer dessutom! Det kommer bli jättekul att de lär känna varandra!


  • kärleken

    Just nu håller vi på att färdigställa våra save the dates/spara datumet. Bättre sent än aldrig... Vi tänkte skicka ut dem i början av november, men det får bli i veckan i stället. Det är träbitar med stämplat våra namn och datum på, en en lapp på andra sidan med: Bröllop // Spara datumet! // 2013-08-16 // våra namn // Inbjudan och mer info kommer


     


     


Svar på tråden 16 augusti 2014 !