• 16 augusti 2014 !

  Fre 11 okt 2013 08:10 Läst 29492 gånger Totalt 204 svar
  Fre 11 okt 2013 08:10

  Någon mer som gifter sig 16 augusti 2014?


  Vi har nu bokat datum då fotograf och festplats är bokad! Vi hålelr på att fixa med "spara datumet" notiser som vi ska skicka ut, jag sneglar på klänning ;)


  Någon mer? Hur ligger ni till?

 • Ons 30 okt 2013 10:47 #41

  Gu va härligt med närmare till jobbet! (ja jag kommer ihåg att vi pratat om detta tidigare nu när du sa vad du gjorde).


  Jag har själv pendlat från Karlstad till Hällefors varje dag i 1,5år! Det är verkligen påfrestande, men när man har gjort det så är man ganska nöjd med sig själv. det har gått snabbare för mig i min lilla "karriär" på grund av det.


  Jag jobbar i Forshaga kommun med övergripande frågor och administration på vård och omsorgsförvaltningen. har precis börjat efter två år som personalsekretare. Det är hellugnt avstånd till Forshaga, även fast det hade vart trevligt med 20-30 min cykelavstånd :)


   


  Har du vart och provat någon klänning i karlstad? Eller i närheten.. Just nu funderar jag på om man kanske ska åka till stockholm och gå runt.. Men det kanske är bra sortiment här med?

 • Ons 30 okt 2013 13:32 #42

  Okej! Ja att pendla är riktigt påfrestande. Igår t.ex. kände jag mig sjuk och var tvungen att åka hem från jobbet vid lunch och det var så jobbigt under den 50 min bilresan hem! När jag väl kom hem däckade jag i sängen och sov tre timmar!

  Vad roligt! Det låter som någonting jag skulle vilja göra i framtiden. Jag skulle vilja komma från patientkontakten och jobba mer övergripande med administration och utveckling, kanske chefssekreterare. Hur gammal är du?

  Nej jag har faktiskt inte varit och provat några klänningar alls. Jag bestämde mig ganska tidigt för att köpa en klänning från en Etsy-säljare "MuseClothing" som syr klänningar av vintage spetstyger. Så jag har min klänning i byrålådan här hemma Glad Jag måste fixa nåt skydd att ha runt och hänga upp den, har hört att man kan sy ihop två lakan så att den ska hålla sig fin.

  Är lite feg av mig och vill inte lägga upp nå bilder på kläningen på nätet innan bröllopet för vill inte att nån ska råka se den innan Tungan ute

 • Ons 30 okt 2013 14:10 #43

  Åh den etsy-sidan måste jag kolla! Låter som något för mig. Jag vill ha en enkel klänning men med spets över axlarna bara som en liten ärm..


  Men känns som jag vill prova lite innan jag vet vad jag passar i. Så du har redan fått hem din!? Häftigt!


   


  Ja, med jobbet. Ska man på ett tandläkarbesök eller nått så tar det ju halva dagen! (om du inte bytt vårdcentral etc. dit). Jag är 26 år och socionom. Jag ahr jobbat med lite olika, vikat som enhetschef äldreomsorg, personalarbete och nu hamnade jag här lite av en slump. Jag trivs, men jobbet kunde vart mer utmanande.. Men jag är väl bara ivrig att komma igång nu med nytt jobb :)


  I fråmtiden vill jag gärna jobba övergripande, men jag tycker mig ändå sakna det operativa arbetet med verksamheten som jag hade när jag var enhetschef. Det blir mer problemlösning och att man faktiskt kan arbeta konkret med olika förbättringsområden :)


   

 • Ons 30 okt 2013 14:52 #44

  Oj vad häftigt att redan har jobbat med så mycket och t.o.m. chef så ung! Jag är 25 och tog min examen juni 2012 så har bara jobbat i typ 1,5 år. Innan utbildningen hade jag mest ströjobb, biblioteksassistent och marknadsundersökningar.

  Jag kan iaf rekommendera den Etsy-säljaren. Hon gjorde de ändringar jag ville och var väldigt snabb och klänningen är underbar! Men man missar ju det där med att åka och prova klänningar.. Fast samtidigt har jag alltid varit sån som köper mina kläder på nätet så det kändes ändå naturligt att även köpa bröllopsklänningen så Glad Och istället provade jag klänningen tillsammans med min storasyster, min bästa kompis och min svärmor och drack mousserande och åt frukt och choklad så det blev en speciell stund iaf!

 • Ons 30 okt 2013 15:23 #45

  Va roligt att ni fick en stund iaf, men provningen av klänningen! Ja det är en sån stund jag med vill ha (utnyttja detta året lite, att få hitta på roliga saker och fira mycket ) :)


   


  Vill dra ihop några och åka till stockholm men just nu har jag inte en enda helg ledig till nyår! Skulle gärna vilja komma iväg... Men kanske kan man ta en vardag till bröllopspalatset i Degerfors/karlskoga...Jag har en bra kompis som bor i örebro, hon och hennes kille ska vra toastmasters!! (de kommer vara super!).

 • Mån 4 nov 2013 08:04 #46

  Nu har våra toastmasters tackat ja! Det känns verkligen skönt, de är superduktiga och väldigt ansvarsfulla och roliga så det kommer bli toppen! Nu känns det som att vi kan börja planera ordentligt för själva dagen.


  Är dock fortfarande kluven över dekorationer. vita väggar och vinröda bjälkar? (de är nyss målade vinröda från gröna),.... hur ska jag få in ljuvt lantligt? jag vill inte ha vinrött = för starka kontraster...


  men kanske kommer man inte se det så mycket?

 • Mån 4 nov 2013 18:43 #47
  kärleken skrev 2013-11-04 08:04:14 följande:

  Nu har våra toastmasters tackat ja! Det känns verkligen skönt, de är superduktiga och väldigt ansvarsfulla och roliga så det kommer bli toppen! Nu känns det som att vi kan börja planera ordentligt för själva dagen.


  Är dock fortfarande kluven över dekorationer. vita väggar och vinröda bjälkar? (de är nyss målade vinröda från gröna),.... hur ska jag få in ljuvt lantligt? jag vill inte ha vinrött = för starka kontraster...


  men kanske kommer man inte se det så mycket?


  Åh vad roligt med toastmastrarna Skrattande

  Jag hade varit jätteglad över vinröda bjälkar för jag älskar vinrött och det skulle passa in i våra färger för dagen! Men jag förstår att det kan kännas som att skär sig om man vill ha de väldigt pastelligt och ljust. Var tvungen att kolla på din bild av lokalen igen.. Jag tänker så här, kan ni inte få in nå vinrött i t.ex. blommorna eller nånting så att det binder ihop det? Det blir ju antingen att tänka om lite, ni har ju ett tag på er att förlika er med tanken Glad eller bara strunta i det(!) för enligt många här på BT så bryr sig inte gästerna så mycket om dekorationerna ändå utan det de kommer ihåg är glädjen! - Med tanke på vad vi har pratat om också att inte hänga upp sig på det materiella i bröllopsplaneringen Flört Eller försöka dölja det lite genom kanske blomgirlanger, ljusslingor, tyll (genomskinligt vitt tyll skulle förmodligen göra det vinröda rosa).

  Själv fick jag precis en idé om att ha fyrverkerier som underhållning. Fick en tanke om att det vore en fint avbrott när middagen är klar att samla alla utomhus och titta på fyrverkerier och sedan gå in och festa loss. Verkar gå på ett par, tre tusen, men det kanske det är värt?
 • Mån 4 nov 2013 18:47 #48

  Oj insåg precis att mina bilder försvann från forumet när jag tog bort dem från min sida tidigare idag.. Det var ju dumt!

  Lägger in dem här igen..

  Lokalen, Almars gård:


  Inspiration för inbjudningar:

 • Tis 5 nov 2013 08:08 #49

  Jaha, är det därför bilder försvinner ibland från trådar.. :)


   


  Ja jag funderar på att bara strunta i det. Den där väldigt synliga tavlan kommer vi ju ändå inte kunna göra något åt. Jag tror att mina dekorationer mest kommer vara på borden, men trä, grönt, blommor och spets. Måste höra med fest lokalen om vi får ha långa ljus som vi tänkt, såg inte dte på några av deras bilder. Vi tänkte ju ha mässingsljusstakar för att få in guld och lite lantligt.


  I så fall kan ju blockljus i glas, kanske med spets klistrad runt? det har jag sett fina bilder på.


   


  Jag har skrivit ett förslag till inbjudningar, hittade inga jag fastnade för på företagen, te.x www.optimalprint.se


  så tänker jag försöker själv, så kan man skriva ut och sedan fästa på ett annat papper som du tänkt.

 • Tis 5 nov 2013 08:08 #50

Logga in
Bli medlem
Svara i tråden...

Innehåll