• Äldre 11 Oct 08:10
    44656 visningar
    204 svar
    204
    44656

    16 augusti 2014 !

    Någon mer som gifter sig 16 augusti 2014?


    Vi har nu bokat datum då fotograf och festplats är bokad! Vi hålelr på att fixa med "spara datumet" notiser som vi ska skicka ut, jag sneglar på klänning ;)


    Någon mer? Hur ligger ni till?

  • Svar på tråden 16 augusti 2014 !
  • Äldre 13 Oct 21:50
    #4

    Va troligt att det är flera! Jag ska inte ha några tärnor och min kille ska inte ha någon heller. Vi har tänkt att viga oss utomhus och komma dit tillsammans direkt efter fotograferingen. Känns dumt att ha några som "tågar in med oss" när vi knappast ska tåga in :) Men jag kan ju tänka mig att ha någon annan än min kille med mig vid typ hår och sånt. Hur ska ni göra? Vi har beställt en anpassad stämpel som vi ska göra våra save the dates med. Ska skicka ut dem nu i november.. Mest för att det är lite roligt och att vi tänkte skicka ut inbjudningarna i typ april nästa år.. Så snart är det gästlista på allvar som måste sättas :)   

  • Äldre 14 Oct 13:45
    #6

    Ja herregud, vad tiden går. Känns ju evighet tills den 16 augusti men tiden rinner iväg. Just nu har jag bokat upp de flesta helger till jul, men just det, kolla brudklänning kanske? ;)


    Vi har bokat festplats(helhetslösning), vigsel utomhus, DJ, fotograf, musik till vigseln...


    Vi ska prata med en vigselförrättare snart som jag känner. Hoppas han kan svara. vad behöver man mer göra nu?


    Hur tänker ni med musik till dansen? Jag har bokat fioler till vigseln, men sen till festen? Vi har som sagt prelbokat en DJ, men komemr det blir bra? Vi har inte riktigt upplevt ett liveband på en sån här "liten" tillställning innan (60pers), och spotify känns inte riktigt bra. Men vi vill ju kunna styra vad det blir för musik...? Vill inte direkt ha dunka dunka, utan mycket klassiker från olika schanger, gamla godingar från 50-70talen osv. Både styrdans och "discodans"...

  • Äldre 15 Oct 08:05
    #8

    pinkflesh: Ja det låter ju bra tänkt. Vi har som sagt bokat en DJ, egentligen mest för att någon ska kunna styra muisiken och det inte ska bli något "byta låt"-fest. :) Men det är ju mycket pengar för någon som bara ska stå där. Jag tror att han är duktigt och kan tänka själv men vill ju självklart vill vi ju ha vår musik på festen.


     


    Jag pratade med min mamma igår. Hon (och pappa) vill självklart hjälpa till och det förstår jag. Jag har en tanke på att de kan vara värdpar tills toastmastena tar över vid middagen. Men vad mer? Vi har ju köpt en helhetslösning och allt förutom typ lite dektorationer av lokaler + lite på borden ska göras. Sen är det ju "bara" sånt innan som inbjudningar, klänning osv.. Vad kan de mer hjälpa till med?


    Vad hade ni gjort om ni fått en pengagåva till bröllopet? Vi har ju en budget på 100 000kr, där vi har köpt det vi vill. Vad hade ni lagt mer pengar på om ni hade fått? Jag vet inte riktigt vad vi skulle gjort annorlunda...

  • Äldre 16 Oct 21:52
    #10

    sandrakorpe skrev 2013-10-16 19:45:45 följande:I dag är det 10 månader kvar till vår dag. Tänk att vi alla här är gifta då.Häftigt! Ska bli så kul med allt! Men tiden kommer nog flyga förbi! Tänk om man glömmer något?!?! 

  • Äldre 17 Oct 07:47
    #12

    Ja, vad tar ni hjälp av? Jag har typ en sån där lista (12 månader innan, 6-9 månader innan osv...) men vad gör ni mer för att komma på saker? Jag köpte en bröllopstidning men tyckte det inte var så mycket för mig där. Mest reklam och lite reportage, men det är svår att aplicera på sig själv tycker jag. Annars googlar jag mycket och kollar på bilderna. Men för att faktiskt komma framåt (!) ock inte bara drömma?


     


    Jag och sambon ska sätta oss i helgen för ett bröllopsmöte, vad behöver vi göra?


    Vi har gjort: bokat fotograf, bokat festställe (helhetslösning), bestämt toastmasters, inget övrigt brudfölje, bokat dj till festen och musik till vigseln. Vi är på gång med våra save the dates som ska skickas i november någon gång. Det känns nästan som kläder är nästa steg? Eller är det något mer?

  • Äldre 17 Oct 11:48
    #17
    Beccanli skrev 2013-10-17 10:02:29 följande:
    Just det,har bokat bruduppsättning+makeup också:)

     


     


    Vad långt ni har kommit! För mig blir den enkel alliansring så jag har inte ens börjat kolla. Har en enstensring redan! Men klänningar blir det snart.


     


    Vad gäller tärnor: Jag ska inte ha något "följe" vid vigseln men vill nog ändå ha några tärnor i förberedelserna, och hos frisören osv. Det blir även enklare för dem att gå ihop och fixa eventuell möhippa + lära känna varandra! Jag funderar på att fråga om de vill vara mina hedersgäster och i förfrågan (fint kort) förklara lite att jag vill gärna ha dem vid min sida inför och på bröllopet innan vi säger ja.. nått sånt. Vad tror ni om det?

  • Äldre 23 Oct 10:15
    #19

    Hej! Hur går det för er? För mig känns det verkligen som vi tittar/tänker på både högt och lågt. Vi funderar över de stora sakerna (även fast de flesta stora punkter är avbockade som festplats och fotograf). Jag tänker på dekorationer på borden och hur gästerna ska gå och stå :)


     


    Det som återstår för oss nu är att skaffa vigselförrättare, vad har ni kvar?

  • Äldre 23 Oct 13:01
    #21

    Ja jag funderar också på att ha någon typ av "ta kort-station", men vill inte heller begärna för mycket av gästerna.. Eller kommer de vilja ha "lite att göra"? Jag tänker just nu på tema.. Vi har liksom färger och inriktning, men jag tycker ändå att bordsdekorationer, inbjudan och sånt ska hänga ihop.. Just nu är jag inne på "brunpapper" och spets, grönt och trä. Vi har gjort träbrickor till save the dates och vi ska vara ute på landet i Småland. Så trä och gröna växter passar bra. Spetsen gör det gammalt och vackert.... typ såhär:


     


     


     

  • Äldre 23 Oct 13:01
    #22


     


     

Svar på tråden 16 augusti 2014 !