• 16 augusti 2014 !

  Fre 11 okt 2013 08:10 Läst 29495 gånger Totalt 204 svar
  Fre 11 okt 2013 08:10

  Någon mer som gifter sig 16 augusti 2014?


  Vi har nu bokat datum då fotograf och festplats är bokad! Vi hålelr på att fixa med "spara datumet" notiser som vi ska skicka ut, jag sneglar på klänning ;)


  Någon mer? Hur ligger ni till?

 • Lör 12 okt 2013 09:14 #1

  Vi har samma datum! =D

  vi har kyrka,präst, festlokal, fotograf och brudstyling bokad! =)

  Just nu ligger vi lågt med resten... det är ju ett tag kvar! =D 

 • Lör 12 okt 2013 17:04 #2

  Kul med en tråd för detta datumet. Vi har bokat kyrka och lokal. Har köpt skor och klänning. Har allt material till inbjudningskort och bordsplacering hemma så det är bara att börja pyssla. Pratat med kompis som är florist om blommorna. Så det mesta är under kontroll.

 • Lör 12 okt 2013 17:58 #3

  Jaaa 16 augusti-tråd Skrattande Vad roligt!

  Vi har en budget, gästlista, festlokal och vigselplats, fotograf som kommer att fota hela dagen, frisör, bröllopssvit för två nätter, klänning och vigselring.

  Vi har bestämt oss för att inte ha ett brudfölje, även om jag ser mina närmsta vänner som tärnor iaf, de tycker det är så kul Flört De planerar min möhippa för fullt och jag ska bjuda dem på håruppsättning hos frisören så vi kan bli fina tillsammans innan bröllopet, som förfest! Vi har nog bestämt oss för våra toastmastrar, ska bara fråga dem! Sen så har min pappa sagt att han ska skriva en låt till oss som han ska uppträda med under vigseln och min storasyster och en kompis till oss har sagt att de kommer att uppträda med en låt under festen Skrattande Är jättenyfiken och hedrad att de vill förgylla vår dag på detta sätt!

  Det som är kvar att boka för oss är vigselförrättare, men det är för tidigt än enligt kommunen... Är det fler som ska gifta sig borgerligt? Har ni fått boka vigselförrättare än eller är det samma för er?

 • Sön 13 okt 2013 21:50 #4

  Va troligt att det är flera! Jag ska inte ha några tärnor och min kille ska inte ha någon heller. Vi har tänkt att viga oss utomhus och komma dit tillsammans direkt efter fotograferingen. Känns dumt att ha några som "tågar in med oss" när vi knappast ska tåga in :) Men jag kan ju tänka mig att ha någon annan än min kille med mig vid typ hår och sånt. Hur ska ni göra? Vi har beställt en anpassad stämpel som vi ska göra våra save the dates med. Ska skicka ut dem nu i november.. Mest för att det är lite roligt och att vi tänkte skicka ut inbjudningarna i typ april nästa år.. Så snart är det gästlista på allvar som måste sättas :)   

 • Mån 14 okt 2013 13:32 #5

  Hejsan alla!

  Vi har med 16/8 2014 :)
  Har än så länge bokat kyrka, lokal, frisör och en del av blommorna.
  Har även tittat ut min vigselring och ska på lördag prova burdklänning för första gången :D

  För oss har tiden gått fort sedan vi bestämde datum, jag tycker tiden rinner iväg och nu är det bara 10 månader kvar. 
  Lite pyssel har jag gjort så som pompoms och ljuslyktor än så länge :)

   

 • Mån 14 okt 2013 13:45 #6

  Ja herregud, vad tiden går. Känns ju evighet tills den 16 augusti men tiden rinner iväg. Just nu har jag bokat upp de flesta helger till jul, men just det, kolla brudklänning kanske? ;)


  Vi har bokat festplats(helhetslösning), vigsel utomhus, DJ, fotograf, musik till vigseln...


  Vi ska prata med en vigselförrättare snart som jag känner. Hoppas han kan svara. vad behöver man mer göra nu?


  Hur tänker ni med musik till dansen? Jag har bokat fioler till vigseln, men sen till festen? Vi har som sagt prelbokat en DJ, men komemr det blir bra? Vi har inte riktigt upplevt ett liveband på en sån här "liten" tillställning innan (60pers), och spotify känns inte riktigt bra. Men vi vill ju kunna styra vad det blir för musik...? Vill inte direkt ha dunka dunka, utan mycket klassiker från olika schanger, gamla godingar från 50-70talen osv. Både styrdans och "discodans"...

 • Mån 14 okt 2013 15:57 #7

  Vad gäller musiken på festen kommer vi att köra på spotify. Jag vill inte ha liveband och dj känns lite överflödigt i våran festlokal utan några ljuseffekter eller så. Jag är lite av en musik-nazi också, jag älskar att ordna spotifylistor till fester och vår umgängeskrets uppskattar min musiksmak så jag tror det blir bra. Jag tänker mig en lista för mingelmusik med mycket sköna låtar från 60/70-talet blandat med RnB-ballader, sen 2 olika listor för festen. Den första med mycket kända låtar, gamla som nya i olika genrer som får en att vilja dansa och den andra listan blir senare när party-stämningen är riktigt på topp med lite mer house och rap. Det är min mixade musiksmak haha!

 • Tis 15 okt 2013 08:05 #8

  pinkflesh: Ja det låter ju bra tänkt. Vi har som sagt bokat en DJ, egentligen mest för att någon ska kunna styra muisiken och det inte ska bli något "byta låt"-fest. :) Men det är ju mycket pengar för någon som bara ska stå där. Jag tror att han är duktigt och kan tänka själv men vill ju självklart vill vi ju ha vår musik på festen.


   


  Jag pratade med min mamma igår. Hon (och pappa) vill självklart hjälpa till och det förstår jag. Jag har en tanke på att de kan vara värdpar tills toastmastena tar över vid middagen. Men vad mer? Vi har ju köpt en helhetslösning och allt förutom typ lite dektorationer av lokaler + lite på borden ska göras. Sen är det ju "bara" sånt innan som inbjudningar, klänning osv.. Vad kan de mer hjälpa till med?


  Vad hade ni gjort om ni fått en pengagåva till bröllopet? Vi har ju en budget på 100 000kr, där vi har köpt det vi vill. Vad hade ni lagt mer pengar på om ni hade fått? Jag vet inte riktigt vad vi skulle gjort annorlunda...

 • Ons 16 okt 2013 19:45 #9

  I dag är det 10 månader kvar till vår dag. Tänk att vi alla här är gifta då.

 • Ons 16 okt 2013 21:52 #10

  sandrakorpe skrev 2013-10-16 19:45:45 följande:I dag är det 10 månader kvar till vår dag. Tänk att vi alla här är gifta då.Häftigt! Ska bli så kul med allt! Men tiden kommer nog flyga förbi! Tänk om man glömmer något?!?! 

Logga in
Bli medlem
Svara i tråden...

Innehåll