• crs

    Vi som gifter oss 2015!

    Jag blir tokig på mig själv. Typ allt är klart för att vi ska kunna skicka ut inbjudningar, Reserveringar är gjorda och tider är spikade och sånt. Men så fort jag blir klar med en design på inbjudan så ångrar jag mig och vill ha den på ett annat sätt. Tror jag gjort sådär 5-6 helt olika varianter nu. Tar ändå ett tag att göra, sitter med det i Illustrator och ritar och fixar och grejer. Omöjligt att bli nöjd. 

  • crs
    Sofia2015 skrev 2015-02-01 13:45:52 följande:
    Jag vet precis hur det är =) Skriv ut dem så du inte kan ångra dig! Annars kan du sitta en halv evighet och ändra dig.
    Det är nog lika bra! Men den variant jag gjorde igår sen blev jag faktiskt nöjd med. En sista grej att spika bara, sen ska de tryckas. :) Så spännande!
    Vad snyggt att ni har layouten på kuverten med! Häftigt :) 
  • crs
    Emmasara skrev 2015-02-01 22:32:36 följande:

    Vet någon några skor som liknar dessa? (vet att det finns ett par som liknar dessa från vagabond men de är helvita och ja vill inte ha dem, har testat dem och ne de passar helt enkelt inte) 


    Jag tror jag sett liknande på asos. Men kanske också vita... Du skulle ju kunna köpa ett par vita och klä klacken med vinylfolie. Det är enkelt, sitter bra men går att ta bort om man skulle vilja det. :)
  • crs
    Allrakäraste skrev 2015-02-03 14:54:56 följande:

    Åh vad roligt att se hur det går för alla :)

    För vår del har planerandet helt stannat av. Kyrkan är som sagt bokad och vi har släppt datumet för våra familjer och min mormor och morfar. Men där är det liksom stopp. Anledningen är inte att vi tappat lusten utan att vi inte har kunnat boka fast festlokalen än. Personen som jag ska prata med är utomlands men jag tror att han kommer hem den här veckan så jag håller tummarna för att lokalen är ledig - och bokningsbar! Ytterligare två samtal som står på listan är cateringfirman och en fotograf, men vi gifter oss ju i oktober (inte den populäraste bröllopsmånaden direkt) så jag är inte orolig för att de ska vara uppbokade.

    Sen vet jag inte riktigt vad jag ska hitta på... är det för tidigt att börja titta på klänning när det är lite mer än 8 månader kvar till bröllopet...? :)


    Låter som att det går bra för er! Kan väl vara lite skönt med en paus i planerandet ändå? :) Blir ju lätt lite intensivt, kan iaf jag tycka.

    Och nä, kör på med klänning om du känner för det! Jag skulle bara säga att var försiktig med att faktiskt köpa en för tidigt, då är risken att du hinner hitta en annan du gillar bättre. Men kika kan man ju göra, jag började nog titta typ ett år innan vårt spikade datum. Och köpte en som visade sig inte alls vara bra, såklart. :P Nu är det 6 månader kvar och jag har bestämt vilken jag vill ha, men drar ut på att beställa den, ifall jag ångrar mig eller hinner förändras mkt i kroppen. 
  • crs

    Åh, jag skulle egentligen också vilja ha musik. Fast inte live. Men tog upp det med sambon och han avvisade det. Vet ändå inte hur det skulle gå till, eller om vi ens skulle få spela musik, då vi ska vara ute i en park, och dessutom bara vara där en liten stund. Hade ändå varit schyst att spela ett par fina låtar, tycker jag...

  • crs
    Nightrod skrev 2015-02-06 08:18:54 följande:
    Vet du skrev inte live.
    MEN en eller två trubadurer är ju inga problem att ha ute.
    Nä, sant, men jag är hellre utan är har live :P 
  • crs
    litenkaka skrev 2015-02-06 08:34:10 följande:

    FRÅGA: hur många av er har tänkt tanken "nu skiter vi i det här och drar utomlands och gifter oss bara vi två"? :)


    Hade det inte varit för att vi planerar ett litet bröllop så hade jag antagligen haft panik och känt så :P Får ångest av att läsa hur mkt ni traditionella bröllopsfixare håller på. Att se, här och på fb, hur mycket andra grejar, får mig verkligen att vara sjukt nöjd över att vi håller det litet! :)

    Jag sitter med inbjudningskorten nu igen. De jag förra helgen blev helt nöjd med känns inte alls längre som att de duger. Woho. Jag är helnöjd med hur texten är formulerad och layouten på den, men får inte till bakgrunden utan att det känns antingen för tråkigt eller för mycket. Argh!
  • crs
    Sofia2015 skrev 2015-02-07 18:06:15 följande:
    Kan du testa skriva ut nån kort? Det är alltid lättare att bestämma när man sett hur det blir i verkligheten. =)
    Bra idé, men vi har ingen skrivare. :/ Tänkt skaffa en i sådär 4 år, men vissa saker tar visst längre tid än andra att få gjorda :P Kan iofs be snubben printa några på jobbet på måndag. Tack för tipset, har inte alls tänkt på det, och du har nog rätt i att det blir lättare då!
  • crs
    Plättis skrev 2015-02-07 20:37:05 följande:

    Jag beställde min klänning idag! :D Och eftersom både sambon var ledig idag gick vi på stan och tittade på vigselringar. Han ska byta till en bredare ring och jag får en med gröna diamanter.

    Tanken var att jag skulle göra om storleken på hans och spara blinget till senare, men i och med att jag byter efternamn tyckte jag att jag var värd lite diamanter Och min sambo höll med, så nu har vi sprängt budgeten och måste fundera på om vi kan dra ner på något annat...


    Låter som en himla bra dag! Och häftigt med gröna diamanter! Jag visste inte ens att det fanns. Hur kommer ringen se ut? :) 
  • crs

    Idag har vi fixat vår infohemsida! Och med det har vi tydligen spikat inbjudningarna, eftersom snubben min gjorde sidan i samma tema som en av de varianter jag gjort inbjudningarna i. Så det får väl bli den. :) 
    Måste bara få en slutgiltig bekräftelse på restaurangbokningen innan vi beställer korten. Yay! Jag hade bara tänkt skicka ut dem för en vecka sen... Men det är väl inte så bråttom egentligen. :)

Svar på tråden Vi som gifter oss 2015!