• crs

    Vi som gifter oss 2015!

    Nightrod skrev 2015-01-14 13:36:34 följande:

    Hade de funderingarna med på mina kläder då det är svårt att hitta något jag gillar. Men nu har jag hittat så det slipper vi :)

    Och vår klänning beställdes igår från asien
    Kul! :)
    På tal om annat, i någon tråd visade du en bild på ett sykit, eller hur? Jag har funderat på detta, och måste fråga, vad kommer det liksom ha för roll i bröllopet? :)
  • crs
    Sofia2015 skrev 2015-01-14 19:15:31 följande:
    Nu har jag hittat en klänning jag tror massor på! Fick en riktig bild av säljaren och den såg fantastisk ut. Såg även ut att vara relativt enkelt att göra justeringar också om det skulle behövas. Väntar på en kompletterande bild bara, sen tror jag faktiskt att jag beställer den. Känns okej att chansa när det handlar om 550:-... =P
    Åh, kul! Hur ser den ut? Och varifrån köper du? :)
  • crs
    Sofia2015 skrev 2015-01-14 19:47:32 följande:
    Hittade den på AliExpress, såhär ser den ut:
    Vilken jättefin! Hoppas du blir nöjd med den! :)
  • crs
    Plättis skrev 2015-01-14 13:45:37 följande:
    ag vet inte om det är bättre, faktiskt. För när man har flera alternativ att välja mellan så slits man i bitar och ger upp till slut. Har även funderat på att komponera ihop min egen klänning genom att beställa en vanlig knälång tyllkjol från Ebay och en kortare spetsklänning från typ Zalando att ha under. Då kan man slita av tyllkjolen senare på kvällen när det är dags att dansa på bordet  

    Fast tror du inte att om man valde den ena skulle man efteråt sitta och bita på naglarna och tänka "alltså, jag undrar om inte den andra hade varit bättre..."? Jag är sån. Konstant velpotta, kan aldrig bestämma mig för något. Sambon är jättebestämd, men bara på punkter där jag bestämt mig för något annat Tungan ute 

    Åh, jag får aldrig äta choklad till middag! Inte ens glass. Men det kan i och för sig bero på att jag berättat för min sambo att jag tidigare hade ätstörningar. Nu är han en hönsmamma istället, men det tycker jag är jättegulligt. 
    Haha, du har nog en poäng i det iofs. Känner igen det där med velandet, jag är precis likadan. Vill ju inte bara ha något som är bra, det måste vara det absolut bästa alternativet, och det är ju omöjligt att ta reda på vilket det är. Så vida man inte är gjord av pengar och kan köpa alla klänningar man ser då :P 

    Jag har också funderat på att köra tyllkjol + spetsklänning! Tycker det kan vara superfint! Är då och då nära att ramla i fällan där jag tror att tyllkjol funkar på mig, bara för att det är fint på andra. 

    Aw, men hellre omtanke än choklad! Typ. Ibland. :)
  • crs

    Haha, skor alltså. Jag tänker skylla på dig litenkaka för att jag nu sitter och surfar skor istället för att plugga. :P 
    Plötsligt är jag sugen på typ mockaskor i nude, trots att jag länge tänkt mig att jag ska ha blanka klarblå skor... 

  • crs
    Allrakäraste skrev 2015-01-15 12:39:30 följande:

    Åh vad kul, jag är också inne på blå skor - och ceriserosa läppar! Men än så länge har jag en väldigt diffus bild av hur jag ska se ut på "Dagen D" så det kan säkert komma att ändra sig några gånger längs vägen :) Kanske det slutar med att jag också bär nude-färgade skor? ;)


    Vad roligt! Jag är nog tillbaka på blå skor igen, efter att pratar med sambon. Fick ett stort neeeej till nudeskor. 
    Men visst är blått och cerise fint! Jag tänkte ha superrosa naglar, tror jag. Om inte de också blir blå. Kanske rosa skor och blå naglar... :) Jag har inte heller en särskilt klar bild av hur jag vill se ut. Har nu helt fastnat för en klänning, men jag vet ännu inte om någon kan sy den åt mig för en rimlig peng. Kanske riskabelt med, mtp att den enda bilden jag har av den är i mitt huvud. :P 
    Emmasara skrev 2015-01-15 13:04:40 följande:

    Hejsan 
    är ny här på bröllopstorget, ser att ni skriver väldigt mycket. Jag och min fästman har varit förlovade sedan lite mer än ett år tillbaka och vi har nu bestämt datum, den 5 september, vi här även bokat pastor, kyrka och festlokal. 

    Tänkte om det var okej att jag hängde på i den här tråden? 


    Hej, välkommen, och grattis till det kommande giftermålet! 
  • crs

    Vi har nu tydligen bestämt oss för vad vi ska heta i efternamn. Efter ca 1000 diskussioner med förslag på olika varianter av våra namn, kan vi fram till att vi bara tar mitt efternamn som det är. Eller ja, inte som det är på papper, men som jag alltid stavat det. Ska fixa så det blir den officiella stavningen innan snubben gör mig sällskap med namnet. :)

  • crs
    litenkaka skrev 2015-01-15 12:15:53 följande:

    Hojta om du hittar en "festlig" modell med öppen tå och en klack på Max 4-6cm ;)

    Verkar omöjligt att hitta...


    Vad menar du med festlig? :)
    Jag är med ute efter en klackhöjd ungefär där, men den är knepig. De i den höjden känns lätt lite tantiga, tycker jag. Hade gärna haft högre, men jag vet att min snubbe inte är helt förtjust när jag har skor som gör mig längre än honom. Det har jag ofta ändå, men just på bröllopsdagen kan han gärna få vara helt och håller bekväm med att stå bredvid mig :P
  • crs
    Sofia2015 skrev 2015-01-15 14:36:36 följande:
    Vi har också bestämt efternamn! Det blir en kombination av våra namn, för han vill inte byta till mitt och jag vill inte heta Nilsson... =P 

    Sen så beställde jag klänningen nu. Orkar inte vela mer!
    Yay, vad kul! Jag gillar verkligen idén att kombinera namnen, vad skoj att ni kunde göra det! Vi ville med, men alla varianter som kändes bra var antingen redan tagna, eller namnet på någon ort som ingen känner till, så vi får inte ta dem. 

    Och härligt med klänningen! Hoppas den blir bra :)
  • crs

    Haha, lycka till att tämja de grå håren Plättis ;)

    Vill ni vara lite smakråd åt mig? (Ja, klart ni vill!) Min snubbes svar på allt som har med min outfit att göra är antingen "ser fint ut" eller "njäää...", alternativt se lite panikslagen ut och "jag kan inget om sånt, du vet bättre vad du tycker är fint!" Sådär mycket hjälp med andra ord. 
    För att komma till saken. Jag funderar nu på att bara ha en helt enkel klänning, typ som denna: 

    Inga konstigheter liksom. Till denna funderar jag på om det skulle vara fint med ett bälteskärp, typ i stil med detta:


    Tror ni att det är en bra eller dålig ide? Ser det märkligt ut med ett sånt till en så pass enkel klänning? De flesta bilder jag hittar med sånt är till typ spetsklänningar, där de smälter in lite mer. 

    Just nu tänker jag mig stilen i övrigt ungefär såhär: svarta eller blå pumps, utsläppt lockigt hår, enkelt halsband med lite bling, kanske ett diadem. Något enkelt armband kanske. Cerice eller blå naglar, handväska i vitt och rosa eller blått. (Herregud, jag tror jag håller på att få ihop det. Det kanske kommer gå ändå!)

Svar på tråden Vi som gifter oss 2015!