• crs

    Vi som gifter oss 2015!

    EbbZen skrev 2015-03-05 18:50:17 följande:

    Åh så fin ring! Älskar linjen som du vill ta bort :)  är så snyggt när det ser ut som två ringar tycker jag!


    Haha ja, en av de första grejerna jag skrev till henne som gör den var just att jag vill att den ska se ut som två ringar. Jag har ingen förlovningsring, och tänkte att om vigselringen ser lite ut som två ringar så syns det att jag är gift ändå :P Men nu har jag blivit lite osäker på om jag gillar det, det kanske snarare bryter designen för mkt än tillför ngt. Väntar på en bild utan linjen, får se om jag gillar det bättre. :)

    Fina ringar du väljer! Fint också att ha symbolik och historia i dem, då blir det ju ännu mer speciellt. :)
  • crs
    Nightrod skrev 2015-03-06 09:52:13 följande:

    Riktigt snygg, stilren, nej nej ta inte bort linjen då blir den inte alls lite fin
    Nä, du har rätt! Fick nyss en skiss på den utan linje (och en med smalare linje), och den var inte alls lika fin utan. Hängde inte ihop lika bra, liksom. Men ja, visst är den snygg! Så himla nöjd över att hon fått fram något så bra bara utifrån några förvirrat uttrycka preferenser från mig. Inte alls vad jag föreställde mig när jag kontaktade henne, men typ helt perfekt! Exakt vad jag gillar liksom! Som att guldsmeden kan läsa mina tankar via mail. 
  • crs
    Plättis skrev 2015-03-09 18:41:18 följande:

    Dessutom kan jag eventuellt ha hotat en läkare idag när han föreslog att jag skulle operera min skadade axel i juli. Efter att jag högljutt förklarat att jag skulle gifta mig och ha bara axlar i klänningen sa han att det skulle gå göra senare också. Så jag har inte bestämt mig för om jag ska skämmas eller bara inse att jag inte kommer överens med sjukvården.


    Men det kan man väl ändå fatta att man inte vill ha massa alldeles nya ärr synliga när man gifter sig. Borde väl inte vara världens deal att flytta det ett par veckor så det blir efter? Känns helt rimligt att du reagerade på det! 
  • crs

    Ihihihi, jag beställde precis min klänning! Och en bolero. SÅ nervös! Tänk om det inte passar allt, trots att jag måttbeställt?

  • crs

    Nä, det klart. Men ändå, ibland behöver man få reagera starkt. Inget att skämmas över!

    När förväntas du få hem den? :)

  • crs

    Haha, man undrar vad de skulle göra om du sa att nej, den ska vara klar nu. Trolla? Skicka den ofärdig?

  • crs

    Jag fick precis mail från JJ's om att mina mått jag skrev inte stämmer. Förlåt för att min kropp inte stämmer med er tabell, liksom. De verkar tycka att min överkropp är för kort och att jag har för stora lats. Vilka jävlar. 

  • crs

    Haha, ja, men det känns lite så! Men de skrev verkligen "dina mått är fel, de borde vara såhär". Så dumt, på något sätt. Och nu blev jag såklart ännu mer orolig att den inte kommer passa, mot vad jag var innan. Så himla inte avslappnad gällande detta nu!

  • crs
    Nightrod skrev 2015-03-12 13:14:27 följande:

    Jag mailade med dem om en annan klänning samt om denna och frågade, de stälde då motfrågor för att försäkra sig om att de fattat rätt och att allt skulle bli så bra som möjligt, så kan ju vara så att de bara dubbelkollar att det verklgien var rätt, så då är det ju bra att det frågar. Så du kan nog vara lugn, nu ghar de dubbelkollat så att din klänning skall sitta så bra som det bara går


    Ja, min snubbe sa samma sak, att det är väl bra att de är noga liksom. Och så är det kanske, även fast det stör mig att de uttryckte det som att mina kroppsproportioner är fel. :P Men ja, jag hoppas det blir bra. Inte för att det är världens grej om det inte är det heller, får väl bara låta en sömmerska fixa den då, det bara vore så trist att få hem den och sen bli besviken... 
    Sofia2015 skrev 2015-03-12 14:35:53 följande:

    Jag fick min klänning igår! Väntar på att nån ska hjälpa mig snöra den så jag vet hur den sitter, men min första reaktion var att midjebandet sitter för högt upp, alltså inte alls i midjan. Det hade irriterat mig extremt mycket i vanliga fall, eftersom jag har bred bröstkorg och ett band där inte alls blir särskilt smickrande på mig. Men eftersom jag räknar med att vara i v. 28 på bröllopet är det ju snarare en fördel. =) 
    Ska be min sambo snöra in mig ikväll så får vi se! 



    Åh, grattis till bebis, vad kul! :) Och skoj med klänningen, jag ser fram emot bild! 
  • crs
    Sofia2015 skrev 2015-03-13 09:38:21 följande:
    Tack, men det är fortfarande en hemlis, så schyyyyysh ;)
    Ska försöka fixa bild på klänningen ikväll!
    Lovar att inte berätta ;)
    Men hur går det med bild då? :)

    Vi köpte ringarna igår! Eller ja, betalade. Nu ska de ju tillverkas också. :)
    Jag hade lite missat att tänka på moms, så det blev några tusen dyrare än tänkt, men det kan vi leva med. Lite klantigt av mig bara... Nu har vi iaf beräknad leverans till typ 12 april, och måste bara också bestämma vad vi vill ha för gravyr i dem. :) 
Svar på tråden Vi som gifter oss 2015!