Inlägg från: Power of Love |Visa alla inlägg
  • Power of Love

    JUNIBRUDAR 2014, här träffas vi och planerar allt inför det stundande bröllopet

    meandmylove skrev 2014-03-31 10:52:44 följande:

    Nu känner jag att det är dags att sätta fart..

    Småsaker som behöver handlas.

    - halsband (jag har tittat ut vilket)

    - cellofanpåsar till favour (lagerhaus)

    - gästbok (har ni hittat? Det kan väl inte vara så svårt?)

    - servetter (Ikea)


    Vad ska du köra för favours? =) 

    Ang gästbok så har jag inte bestämt mig om vi ska använda den vi har. Det är en gammal (men oanvänd) som min mormor har haft i sin bokhylla jättelänge. Fick den för några år sedan. Den är lite tråkig i utseendet men ändå charmig. Om den inte använd till bröllopet så kommer vi nog ta ut den till sommarstuga och ha den i gäststugan. Får se om jag hittar nån bättre annas kör jag nog på den.
  • Power of Love
    meandmylove skrev 2014-03-31 11:49:03 följande:

    Power of love ; jag har gjutit våningstårtor som tvålar. 150st favours. Nu ska jag bara köpa påsen att lägga dom i! Jag får kolla på stan omöjligt dom har någon enkel vit bok.

    Också ska jag börja fila på vigselprogrammet!

    Lina; vi har köpt kostym och machettknappar men inte tillbehören. Han vill bara ha vanlig skjorta och slips.. Lite tråkigt tycker jag men funderar på att ta med honom till någon butik så han för prova lite andra saker! Typ väst! För se vad han säger om detta. Kommer säkert vägra..


    Vilken söt idé med tvålar som tårtor :)

    Min fästman var likadan. Han ville bara ha kostym med skjorta och slips men det hela slutade med att han köpte med en väst.

    Vilken färg tänker ni på slipsen förresten? Vi ska ha färgtema lila och grönt så han vill helst ha en grön slips men vi tycker det är svårt att hitta snygga slipsar i en grönfärg som vi gillar. 
  • Power of Love
    Micaelan skrev 2014-03-31 16:43:06 följande:

    Jag har tidigare lagt in bilder på min klänning och frisyr, men eftersom många funderar över sina mäns kläder så tänkte jag bjuda på bilder på hur min snygging kommer se ut! ;)


    Väldigt snyggt! 

     
  • Power of Love
    Jennie1414 skrev 2014-04-01 12:55:54 följande:

    Här börjar det också att trilla in en del ja ifrån gästerna :) Skönt om så många som möjligt kan meddela innan så man kan sätta igång med bordsplaceringen osv. är ju ändå 100 gäster man skall placera ut :) (om alla kommer)

          


    Visst är det kul att svaren börjar trilla in =) Lite mer än hälften har för oss svarat, nästan alla har svarat ja dessutom, så det är extra kul. Några har inte svarat men som vi vet bokat hotell så de räknar vi med att de kommer svara ja ;)
     
     
  • Power of Love
    meandmylove skrev 2014-04-02 09:14:39 följande:

    Vad ska ni ha för mat på buffén?


    Vi ska ha potatisgratäng, fläskfilé, kyckling (av nåt slag, tror att det skulle vara filé det också), sallader, två olika såser och bröd. 

    Till brudskålen ska vi även ha två typer av snittar och detta då istället för förrätt.

    Sen blir tårtan till efterrätt.

    Vi kommer inte ha någon mat att ställa fram på natten utan att de som skulle bli hungriga får äta rester (vilket cateringfirman kunde garantera att det skulle bli) och dessutom kommer vi nog ha lite snacks så som chips som de kan gå och småäta av så de kommer klara sig. Annars så är vi i centrala Karlstad så det finns alltid nattamat att köpa =)
  • Power of Love
    Kittwn skrev 2014-04-02 22:06:37 följande:

    Nu funkar det ju att lägga upp bilder! Så här kommer min klänning. Dock med helt fel bh och så skall den tas in och läggas upp som ni nog ser :P Inte heller min slöja på bilden då den inte kommit in när jag var där och testade. Men den är så halv lång med samma spets som på klänningen runt kanten.


    Jättetjusig klänning! Du är verkligen jättefin i den =)
  • Power of Love

    Micaelan: Vad häftiga skor. =)

    Fästmannen har åkt till stockholm så jag är ensam hela helgen, men idag fick jag besök av svärmor för hon ville prata pratade bröllop med mig, hon är nämligen dukningsansvarig. Vi sagt åt henne att hon får göra precis som hon vill eftersom vi litar fullt på henne. Det enda vi har lagt oss i är vilka servetter (eftersom vi köpt dem innan vi bestämde att ge henne ansvaret) samt servettringarna som jag virkat. Dessutom kommer vi vid varje person ställa en legofigur som ska "spegla" lite av personens egenskaper/yrke/intresse. Min fästman är en legofantast nämligen, vi kommer även ha legofigurer som caketopper. 

    Vi diskuterade lite idéer, eller rättare sagt, hon berättade om dem och jag kunde inte göra annat än att hålla med, det lät som det kommer bli jättevackert. Så tacksam att få hennes hjälp. Hon kommer bjuda oss på middag framöver för att visa oss hur hon tänkt dukningen (när hon väl bestämt sig, hon är en kvinna med mycket idéer) så vi kan godkänna den. Jag vet redan nu att oavsett hur den blir så blir den bättre än om vi själv skulle gjort den. =)

     

  • Power of Love

    Just ja, när svärmor var här passade jag på att kolla vad hon tyckte om min idé till morgongåva. Jag har nämligen tänkt mig ett fickur med gravering med hans namn/initialer. Hon tyckte det lätt som en jättebra idé och skulle be hennes särbo att kolla upp med en urmakare i deras stad (de var bekanta) om han hade hade nåt som jag tänkt mig. 
    Ungefär nåt sånt här har jag tänkt mig:

  • Power of Love
    Kittwn skrev 2014-04-06 19:35:28 följande:

    I går blev jag möhippad! 


    Låter som en toppendag! 

    Jag vet att min möhippa blir i slutet av maj, råkade se det på fb när jag lånade sambos dator. Nu verkar det dessutom att de planerar svensexan samma dag, vilket är perfekt enligt mig. Fästmannen är borta under veckorna och jag vill gärna hinna träffa honom på helgerna. På detta sätt försvinner ju bara en dag/helg istället för två helger. =) 
Svar på tråden JUNIBRUDAR 2014, här träffas vi och planerar allt inför det stundande bröllopet