Inlägg från: Power of Love |Visa alla inlägg
  • Power of Love

    JUNIBRUDAR 2014, här träffas vi och planerar allt inför det stundande bröllopet

    Caisa skrev 2014-05-22 10:03:22 följande:

    Igår fick vi äntligen träffa vår präst. Hon var jättetrevlig och glad, och pratade perfekt engelska! Hela ceremonin kommer att vara på engelska, spännande! :)

    Och nu är det bara två veckor kvar! Det enda jag har kvar att göra är att ordna placeringskorten, som jag skriver ut här på jobbet. Så det är inga problem, tar det när jag hinner helt enkelt. Jag och tärnan ska träffas och baka det sista till festen också, men det är inte så mycket.

    Nu börjar pirret komma. Är inte nervös, bara förväntansfull. Det kommer att bli så underbart! :)


    Va härligt att funkar så bra med prästen :)

    Vi har också två veckor kvar nu. :) 
  • Power of Love
    Caisa skrev 2014-05-22 10:03:22 följande:

    Igår fick vi äntligen träffa vår präst. Hon var jättetrevlig och glad, och pratade perfekt engelska! Hela ceremonin kommer att vara på engelska, spännande! :)

    Och nu är det bara två veckor kvar! Det enda jag har kvar att göra är att ordna placeringskorten, som jag skriver ut här på jobbet. Så det är inga problem, tar det när jag hinner helt enkelt. Jag och tärnan ska träffas och baka det sista till festen också, men det är inte så mycket.

    Nu börjar pirret komma. Är inte nervös, bara förväntansfull. Det kommer att bli så underbart! :)


    Va härligt att funkar så bra med prästen :)

    Vi har också två veckor kvar nu. :) 
  • Power of Love

    Två veckor kvar!
    Och imorgon har jag möhippa och fästmannens svensexa. Ser framemot och se vad mina vänner hittat på och framför allt vilka vänner som har möjligheten att komma. Har många vänner i andra delar i landet (och en i utlandet) så har fullförståelse att inte alla har möjlighet att komma, framför allt tanke på att de ska resa långt för att komma till bröllopet om två veckor. 

  • Power of Love
    LinaNordstrom skrev 2014-05-22 20:21:54 följande:
    Jag har pysslat ihop en ringkudde idag, använde tyg från en av tärnklänningarna som ändå inte passade
    Va fin den blev!
  • Power of Love

    Igår hade jag min möhippa :)
    Vi startade på gustaviks relax (örebro) där vi njöt av solen och badade. :) Sedan hade de bokat in dansklass med discodans. När jag hörde att det var Disco de valt undrade jag om de hade en anning om hur dagens discodans ser ut. Jag har däremot sett uppvisningar i disco och har aldrig begripit mig på dansen :p och det var så svårt jag trodde. Men kul att testa. :)

    Sedan var det middag som en av mia kompisar hade lagat, det var underbart gott och kvällen var riktigt trevlig och precis lagom. Jag ville inte ha nåt ut på krogen ch festandet så en tjejmiddag var verkligen perfekt. :) 
    Det roligaste var nog att några av mina kompisar hade rest hela vägen till Örebro fast det är en bra bit för dem att åka. När jag fick se mina gamla gymnasiekompisar på morgonen började jag nästa gråta av glädje , jag hade inte sett ena tjejen på 1,5 år och den andra på över 2 år. 

    Sov över i Örebro och blev bjuden på brunch sen när jag kom hem mötes jag av delar av svensexegänget som var på väg hem. De hade festat till kl 5 i natt och de flesta även där hade resväg så en del av dem sov över i Karlskoga. Fästmannen hittade jag utslagen i soffan. ;) De hade kört gokart och sedan grillat hemma hos en av våra vänner. Tror att fästmannen var riktigt nöjd. Vi har inte pratat så mycket eftersom han mest har sovit under dagen ;)

  • Power of Love

    Nu sitter jag och väntar på att min klänning ska böi klar. Har inte sett den sen jag köpte den i januari och har haft en liten liten tveksamhet. Den var precis vad jag ville ha men jag gillade inte axelbanden. Så idag när jag provade föreslog sömerskan att jag skulle vara utan band. Och då föll allt på plats! Jag passade mycket bättre i axelbandslös klänning och såg mycket mer "brudig" ut. Så nöjd! Ska se om jag kan fixa bild sen :)

  • Power of Love

    Om en vecka precis så är vi man och fru. Troligen sitter vi vid den här tiden sitter vi alla till bords och äter gott och kanske lyssnar på lite tal :)

  • Power of Love
    Jennie1414 skrev 2014-06-03 12:48:12 följande:

    Hej alla!


     


    Nu är det nära för oss alla ... 25 dagar för mig!


    I helgen blev min sambo svensexad... Å harregud va dom spökade ut honom... :) Men han hade haft en fantastisk dag/ kväll/natt.
    Nu kan han slappna av ... Det kan dock inte jag göra :/ E så nervös!

    Tänkte höra lite... Va skall ni ha för musik som in/utgång i kyrkan?


    Och va skall ni ha när ni dansar vals ( om ni nu skall de)


    2 dagar kvar för mig :) 

    Ingångsmusik har vi Marry Me- Train 


    Utgngsmusik har vi inte bestämt än, kanske dags för det ;) 

    Musik under vigsel har vi två låtar 
    Först sjunger min blivande svägerska acapela (stavas det så?) feilds of gold
    och sen sjunger och spelar ( på gitarr) en av mina vänner Beautiful in White -Westlife 



    Vi har borgerlig vigsel så det blir inga psalmer. 

    Vals kör vi Av längtan till dig - Cajsa Stina Åkerström
    www.youtube.com/results%C3%A5kerstr%C3%B6m+av+l%C3%A4ngtan+till+dig
  • Power of Love

    Imorgon denna tid har vår vigsel börjat : Svärmor har gjort ett underbart jobb med dukning och pyntnimg av lokalen. Det är som att kliva in i en sagovärld. Vi är båda jättenöjda :)

  • Power of Love

    Nu är jag fru!
    Gårdagen var verkligen perfekt. Festen var grymt lyckad och alla verkar ha haft en riktigt trevlig kväll.

    Jag skulle kunna skriva hur mycket som helst men jag är lite för känslosam just nu så jag får avvakta några dagar :D

    Några bilder har jag ännu inte eftersom varken jag eller maken tog några bilder själv. Men det kommer! 

  • Power of Love
    Kittwn skrev 2014-06-08 21:06:34 följande:

    Här är en till nybliven fru! Hade en SÅ UNDERBAR kväll. Jag och alla svenska gäster (har inte pratat med några grekiska) hade SÅ HIMLA roligt!

    Allt gick inte som planerat men jag kunde inte brytt mig mindre. Dansade till klockan var halvsex på morgonen och har skrattat tills kinderna värkte. Och några tårar blev de också under vår första dans till vår låt med fyverkerierna sprakande öveross. Lycka!


    Härligt och stort grattis! :)
  • Power of Love

    Nu ska vi se om jag fixar att berätta om vår dag! Jag har försökt skriva tidigare men tårarna bara rinner när jag tänker på vilken underbar släkt och vilka fantastiska vänner vi har som hjälpte oss att fixa och gjorde middagen och festen till den bästa dagen i vårat liv. 

    Hela dagen var fantastisk. Jag började min dag med frisör och smink med champange och choklad. Kände mig riktigt bortskämd när jag satt där och blev servad. Hade en vännina med mig som fotade under tiden. Hon och jag gick sedan och åt lunch tillsammans. Sedan gick hon till hotellet och jag gick till lokalen eftersom vi kört dit alla kläder innan. Först fixade jag lite med bordsplaceringen då vi fått ett återbud i sista sekund (deras dotter blev sjuk). Medan jag var hos frisören hade min då fästman fixat lite smågrejer hemma och sedan ätit lunch tillsammans med en gemensam vän. De åkte sedan till Karlstad och min fästman chekade in på hotellet och ringde sedan mig i panik och undrade var slipsen var någonstans. han hittade den inte och den hade inte heller hamnat hos mig så han fick ta vägarna förbi dressman och köpa en ny slips och även en ny näsduk för även den blev kvarglömd hemma. (slipsen har förövrit inte hittats ännu). stackarn var jättestressad. Själv så kunde jag i lugnan ro byta om på plats i lokalen.

    kl 14 kom min svåger som skulle fotografera oss och precis då kom även min fästman  med en nyinköpt slips och näsduk och kände sig lite lugnare. Så vi gick ut till stadsparken och fotades. 

    kl 16 stängde jag och fästmannen in oss i ett av rummen för redan då började gästerna komma. Min fästman fick dock ibland smita ut och fixa lite smågrejer vi kom på att vi glömt. Våran vigselförättare kom ocks¨och höll oss sällskap i rummet samt gick igenom en sista gång hur det hela skulle gå till. Här ska tilläggas att jag hållit mig väldigt lugn hela dagen. Nära till tårar hade jag varit flera gången men hade jag verkligen hållt mig. Men när vi hörde att alla gått in i salen och vi ställer oss i ordning för att gå in och musiken börjar spela så kommer tårarna. Vi går in i salen och det är verkligen en magisk stämmning. Vi hade placerat stolarna i en cirkel så där stod i i centrum bland alla våra vänner och släktingar vända mitt emot varandra. Jag fick grepa min fästmans hand för att hålla mig stående. när ingångslåten slutade så tog min svägerska ton och sjöng så vackert. Där efter var själva vigsel delen och medan min fästman svarade "ja" och vigselförättaren ställade frågan till mig hade jag bara en tanke "hur säger man 'ja'?" Det var som jag glömt bort hur man formade ordet i munnen. Men mellan tårarna s¨å lyckades jag få fram ett "ja" till slut. Vi byte ringar och min älskling bara skakade men han lyckades få upp ringarna och jag träde på hans ring och han min. Sedan förklarades vi man och fru. Och vi kystes. Sen så började min vän spela och sjunga och då brast det helt för mig. Hon berättade i efterhand att hon fått hoppat över en vers för hon själv var nära på att brista i gråt flertalet gånger. När hon var klar så sattes utgångsmusiken igång. Vilket vi samma dag bestämt skulle bli "utan dina andetag". En av de få bilderna jag änså länge har är faktiskt från själva vigseln så den delar jag med mig av :)


    Vi smiter in i vårat lilla rum medan gästerna beger sig en trappa ner och får ett glas bubbel. Vi går sedan ner och möts av hurrarop. Det skålas och kramas och jag gråter med. Sedan har vi mingel och passar på att fotas med vänner och familj. 

    Vid middagen så sjunger dem och det hålls tal och vi blir utsatt för bus. Bland annat paketleken samt en lek där gästerna ska ställa sig upp efter påståenden och vi ska gissa vad de har gemensamt. Mycket rolig lek som jag var bättre på än min MAKE  :) Alla gäster fick även fylla i tjänstelappar som vi sedan fick försöka att tjäna in genom att spika ner spikar i en bräda där endast en av fick se och den andra skulle spika. (vi fixade nästan alla. Tror vi missade kanske 10 tjänster inte illa av 60 st) Bäst var makes lillebror som lovade en vinst i en fotbollsmatch ;)

    Efter middagen (tårtan räknas in där) så flyttades borden undan och vi dansade första dansen. Sedan var det fest ända fram till småtimmarna. 

    Ni som inte har gift er ännu har verkligen något att se fram emot men glöm inte att njut av dagen. :)

    (ursäkta ett långt inlägg men nu när jag äntligen fick fram orden så vill de liksom inte ta slut )

Svar på tråden JUNIBRUDAR 2014, här träffas vi och planerar allt inför det stundande bröllopet