• Ankan

    Brudar 2016 här kan vi följas åt :)

    might2be skrev 2016-02-20 21:12:41 följande:

    Jag har hittat en klänning som jag verkligen vill ha nu. Tyvärr kostar den 11 000 och måste importeras från USA. Alltså utan att prova.... Inget bekymmer om den hade haft snörning, men det har den så klart inte :( Denna är det i alla fall VW351178, om någon ids googla :)

    Den ligger lite högt för budget dock och gör sig kanske inte så bra på ett i övrigt enkelt bröllop, samtidigt är ju modellen i sig inte så avancerad utan ganska simpel.

    Idag skickade vi ut våra inbjudningar. Pirrigt! Vi är ute tidigt då vi kör utan save the data och vill vara i tid för att folk ska kunna söka semester osv.


    En väldigt vacker klänning. Skulle nog också vara rädd att beställa en sån dyr klänning utan att veta om den passar. När ska ni gifta er? Du har ju säkert tid kvar att fundera och titta på annat håll. Lycka till!

    Jag satt hela kvällen igår och mailade fram och tillbaka med en bekant som designar våra inbjudningar. Det blir så bra! Blir nog klart idag och sen kan ja beställa :)
  • Ankan

    Ser ut om det är dags för ett nytt statusmeddelande när jag ser era inlägg :)
    - Våra ibjudningar blev klara igår käll och blev superfina! Så de ska jag beställa ikväll eller imorgon så kan vi skicka ut dem efter helgen.
    - I början av nästa vecka vet vi nog, vilken caterer vi ska välja, vi hoppas på en gammal kollega till mig, men har en bra backup i fall han inte kan. Börjar få lite panik om den delen, det är ju bara 5,5 månader kvar, men det löser sig nog...
    - har varit till guldsmeden i veckan och pratat om ringarna, egentligen vet vi nu vad vi vill och behöver bara beställa ringarna. Min kille vill ha en enkel slät ring och jag en slät ring med ett inlägg som de kan fixa ganska enkelt. Blir superfint!
    - min outfit är komplett, nu måste jag hitta frisör och smink. Vet redan var jag kan boka det, så det är bara kommer över tanken att det är helt orimligt dyrt (men har jämfört med andra och det är samma sak överallt).
    - musikbiten har vi inte löst än. DJ? Band? Vad har ni valt?
    - Snart åker jag med min mamma till Ikea och köper massa tyg för att sy borddukar och servetter (nej, jag fick inte köpa pappersservetter i tygliknande kvalité för henne...)
    - vigselförrättaren har fått lite information om hur vi vill ha det och vi tar ett till möte längre fram för att spika detaljerna

    ungefär här är vi idag. mycket jobb gjort och mycket jobb kvar :)

  • Ankan
    Allrakäraste skrev 2016-02-24 09:58:27 följande:

    Sådär då är bröllopsdagen över och vi är gifta! Avundas er som har denna underbara dag framför er! Det var så mycket kärlek i luften under hela dagen att vi fått en dos som garanterat räcker året ut Hjärta


    Vad härligt! Stort grattis! Låter som om ni hade en underbar dag! Och tack för tippsen Glad
    Har du lust att berätta lite mer om ert upplägg och vad du tyckte var roligast? Kanske även visa lite bilder?
  • Ankan
    JonnaAndre skrev 2016-03-01 08:03:13 följande:

    Klänningen är funnen och jag ska beställa den i veckan.

    Var ute i lördags och tittade i två butiker, hittade den i den första. När jag fick den på mig så kunde jag inte sluta le.

    I´m in love :)


    Grattis, vad kul! Vad blev det för något? Glad
  • Ankan
    JonnaAndre skrev 2016-03-01 10:18:09 följande:
    En Avenio Diagonal Oran    + bolero (som även syns på bilden)

    Ska åka och beställa den nu  :)
    Väldigt fint och jag gillar spetsboleron extra mycket! Vad kul att du hittade en kombination som jag också föll för Glad lång leve spetsboleron!

  • Ankan
    JonnaAndre skrev 2016-03-01 13:07:11 följande:
    Tack. Blev super nöjd, trodde aldrig jag skulle välja en klänning utan axelband.
    Hade samma tanke, tyckte det fanns så många vackra klänningar med axelband att jag tyckte axelbandslöst var ett tråkigt alternativ Glad Nu tycker jag det är roligt att ha valet, jag ska nog ta av mig spetstoppen senare på kvällen när det blir dans men fram tills dess svävar jag runt med en fin spetsurringing! Längtar redan till dagen där klänning är uppsydd så jag kan testa den med skorna och ser hur det kommer att se ut i sommar Drömmer
  • Ankan
    JonnaAndre skrev 2016-03-01 13:26:19 följande:
    Jag beställde och betalade min idag, de har en leveranstid på ca 4 månader :(
    Men längtar så himla mycket, längtar tills jag får se min blivande mans min när jag stiger in i kyrkan.

    Jag var lite emot axelbandslösa då jag var övertygad om att jag skulle ha svårt att hålla upp den och inte bjuda på en bröstchock. Men de fanns ju undermedel för det också...hihihi...Det finns lösningar på allt :)
    Det blir nog en av de roligaste ögonblicken när man ses för första gången! Glad Vi ska träffas redan innen vigseln till fotograferingen, vi kör med de nyamerikanska "first look traditionen".
    Min klänning har inbyggd bh och sitter som gjuten på min kropp, testade att hoppa upp och ner i den för säkerhets skull, men behöver tydligen inte alls vara rädd för att tappa klänningen. Skönt att din också sitter som den ska! 4 månader känns långt, men det finns ju så mycket att organisera under den tiden att det kommer att gå väldigt fort!
  • Ankan
    Your Song Only skrev 2016-03-01 13:55:48 följande:

    Hej! Vi vill absolut inte tränga oss på utan vill bara meddela alla blivande brudpar om möjligheten att få sin egen personliga bröllopssång skriven och inspelad till fest eller vigsel. Vill ni veta mer så besök oss på www.yoursongonly.se. Oavsett önskar vi er mycket kärlek och en fantastisk bröllopsdag! Vänligen teamet bakom Your Song Only


    Reklam är inte tillåten i forumet.Läs gärna reglerna igen: www.brollopstorget.se/forum/1.2377175-forumregler
  • Ankan
    Helle skrev 2016-03-01 17:47:33 följande:
    Ankan skrev 2016-03-01 13:13:36 följande:
    Hade samma tanke, tyckte det fanns så många vackra klänningar med axelband att jag tyckte axelbandslöst var ett tråkigt alternativ Glad Nu tycker jag det är roligt att ha valet, jag ska nog ta av mig spetstoppen senare på kvällen när det blir dans men fram tills dess svävar jag runt med en fin spetsurringing! Längtar redan till dagen där klänning är uppsydd så jag kan testa den med skorna och ser hur det kommer att se ut i sommar Drömmer
    Hej på er!
    Jag tycker som ni inte om axelbandslös, men det blev det ändå. Men tycker det var väldigt fint som ni med en spetsbolero över. Men är osäker på om jag kan ha det till min då jag har broderier på den.  va tror ni?
     

    Bilderna blev väldigt små för mig så jag har tyvärr svårt att ser broderierna. Men tror säkert att du kan ha ett top eller en bolero över. Om du oroad över att det inte passar till klänningen går det kanske att hitta ett top som bara har spets på ärmarna eller ingen spets alls?
    Här kommer lite länkar på såna jag skulle kunna tänka mig med din klänning (utan att veta vad du personligen gillar...):
    bianco-evento.de/kollektion/boleros/e168/729.html
    bianco-evento.de/kollektion/boleros/e153/681.html
    bianco-evento.de/kollektion/boleros/e173/741.html
    bianco-evento.de/kollektion/boleros/e216/2476.html

  • Ankan
    Helle skrev 2016-03-02 20:09:39 följande:

    Tack för tipsen! Jag får Kolla efteren sådan helt enkelt hade varit bra att hitta någon här så man kan prova..


    Ring runt till några brudbutiker där du bor och fråga om de har ett par boleros/toppar så kan du gå dit och prova. Jag testade boleros i två olika butiker, tror att många har såna nuförtiden. Annars finns det ju en hel del på etsy, men då är det såklart att beställa och chansa (dock säkert billigare än på vissa brudbutiker). Lycka till!
Svar på tråden Brudar 2016 här kan vi följas åt :)