Inlägg från: Pagnie |Visa alla inlägg
  • Pagnie

    13 juli 2013

    tovemaja skrev 2013-01-06 11:33:08 följande:
    Tack! extravaganser ska det stå i mitt inlägg ovan såklart!

    Jag friade och J blev totalt överraskad eftersom jag tidigare sagt att jag inte vill gifta mig alls. Färgtema kommer vi inte ha och dukning funderar  jag på lite hur vi ska göra med... partytält borde väl funka i juli? Det är ju extremt sällan det blir svinkallt och regn och blåst samtidigt :) Men hur platt behöver trädgården egentligen vara för att kunna duka rakt och sitta bekvämt? Jag funderar på att duka i vitt oich silver, klassiskt. Lillasyster är estetiskt lagt och kommer hjälpa mig att göra det snyggt. Hur går det med ditt färgtema/dukning?
    haha så klart ;)

    åh men vad roligt. ja man får ju ändra sig liksom.
    ja klart du kan köra med partytält men det är nog ganska bra att ha det någorlunda rakt i alla fall annars kan det nog bli lite krångligt med att få ut bord och stolar. nej men det är det nog knappast i juli. det brukar ju rent generellt vara bra väder.

    jättebra att du kan få hjälp av din lillasyster. man ska ta hjälp av dom man kan helt enkelt.
    vi har marinblå och rosa genom hela bröllopet. sen vitt och silver så klart. det känns som att vitt och silver går med ändå.
    men dukningen är mer eller mindre klar. vi har ju på en restaurang så dom fixar allt med dukningen. men det blir runda bord stolar med överdrag och rosetter sen blir det som ett stort martiniglas i mitten med ljus i och blommor ovanpå och värmeljus i mitten.
    sen blir det rätt enkelt i övrigt.
    kommer ni göra det mesta själv?
  • Pagnie

    usch vad tråkigt att höra. hoppas det löser sig i alla fall. förstår att det känns otryggt men det kommer nog kännas bättre ju mer tiden går.

    ja det där med klännig var inte lätt faktiskt. det är ju som du säger att det är mycket att lägga på en klänning som man har en dag. Men å andra sidan så är det ju bara en endaste dag i hela livet så då ska man slå på stort tycker vi också.
    Så jag köpte min drömklänning och den gick loss på 20 000 men som sagt det är ju bara en dag i livet. och jag har bestämt att jag kommer sälja den efter bröllopet för det finns ingen anledning att ha den kvar egentligen för den kommer i princip bara samla damm sen.

  • Pagnie
    Kago09 skrev 2013-01-06 21:30:24 följande:
    Ojdå, jag själv skulle aldrig kunna lägga så mycket pengar på en klänning, men man är ju olika som tur är!! Nästa vecka ska vi skicka ut inbjudningar, spännande! När ska ni andra skicka era? Vi ska även boka cateringen och tårta, har ni andra fixat det?
    nej det är ju olika där som tur är. :D
    vi skickar ut våra i mars annars kanske det blir lite för tidigt känner vi. man hinner glömma bort så att säga.

    vi är på en restaurang och där ingår allt. mat, tårta, fruktbuffe, alkohol osv osv. så det enda vi behöver fixa själva är kläder och det persiska vigselbordet.
    limousine, fotograf, kameraman och annat kul fixar dom.
  • Pagnie
    tovemaja skrev 2013-01-07 00:31:44 följande:
    Låter smidigt! Vi kommer ta en del hjälp av våra härliga familjer.. som gärna VILL vara inblandade från början till slut. Delar med  mig av min klänning - dock ännu ingen bild på mig i den då jag väntar på leverans! Jag tänkte piffa till denna enkla klänning med något färgat hårsmycke och färgglada skor.. vet dock ännu inte VILKEN färg... och eftersom både vigsel och fest är i trädgården kan det vara lurigt med högklackat som jag annars gillar.. om min karl är 2m... blir så liten utan klackar!


    ja det är jätte smidigt faktiskt. man slipper en hel del krångel själv. :D
    men den var ju jättesöt. och passande om nii gifter er utomhus. bra längd och så tänkte jag. det kommer nog bli jättevackert med lite färg och så också. ;)
  • Pagnie
    Kago09 skrev 2013-01-07 12:12:33 följande:
    Jag funderade på en sak, ska ni ha slöja? Tycker inte man ser så många med det längre men väldigt snyggt. Provade det när jag provade klänning och man kände sig lite extra vacker på nåt vis!!
    ja jag ska ha slöja. en 160 cm lång i två lager. :P
  • Pagnie
    MeaJ skrev 2013-01-13 21:19:04 följande:
    Idag skrev på papperna på lokalen =)
    en mindre sak att oroa sig över, hehe 
    Sommarbrud 2013
    fan vad nice. vad skönt att ha det klart. det var verkligen en sten för oss när vi gjorde det så det lär väl kännas lika för er med ;) vi skrev på våra i april förra året ;)
  • Pagnie

    åh den var verkligen jättefin. helt underbar. :D och det som är bra med titan är ju att det är mycket billigare.

  • Pagnie
    MeaJ skrev 2013-01-14 11:37:35 följande:
    Ja, så länge kyrka och lokal är bokat och klart så känns det som om det andra är bonusar :)
    Sommarbrud 2013
    ja men visst gör det de. :D nu börjar nerräkningen. igår flickor var det exakt 6 månader kvar.
  • Pagnie
    MeaJ skrev 2013-01-14 12:38:07 följande:
    tiden går fort när man har roligt Flört
    Sommarbrud 2013
    eller hur.  men nu vill jag ha sommar.
  • Pagnie

    håller helt med. hade nog också bokat en annan kyrka. vi var med om samma sak, dom renoverar den kyrka vi först ville ha så nu tog vi en annan.

Svar på tråden 13 juli 2013