Inlägg från: Pagnie |Visa alla inlägg
  • Pagnie

    13 juli 2013

    ja det där med kyrka är jättesvårt. vi hade först bokat en kyrka som låg inne i stockholm men vi insåg efter att ha tänkt om när dom skulle renovera att det är lättare att ha en kyrka som ligger nära lokalen. så vi hittade en jätte mysig liten kyrka som vi är helt kära i nu.

  • Pagnie
    Candyheart skrev 2013-01-19 22:18:34 följande:
    Hej hallå!

    Ytterligare en 13 juli brud här :)

    Känns som om vi kommit långt i planeringen så jag skulle gärna vilja attt juli var här nu!

    Nu känner jag mig lite nervös över om det ska regna eller inte! Om det regnar blir det lite jobbigt för vi vigs utomhus i en kyrkoruin!  
    trevligt med flera.
    Ja jag håller helt med dig. juli nu skulle inte vara helt fel. Men bara att gilla läget och räkna ner.

    har ni någon plan B då för om det skulle regna?
  • Pagnie

    ja men det är ju bra då :D jag letar just nu efter alternativa ställen att ha fotografering på. hittade ett jätte fint hotell som vi ska bo på där man kan ta många bilder ifall det regnar. dock har vi allt annat inomhus så vi har det lugnt på den fronten.

  • Pagnie
    tovemaja skrev 2013-01-20 16:34:58 följande:
    är härligt att det är mindre än halvåret kvar! Jag och min J har en deal, söndagar är planeringsdagar... han är så ointresserad av detaljer så för att jag inte ska tjata hål i huvudet på honom planerar jag ensam de andra dagarna! Gör mig inte så mycket.

    Ska beställa inbjudningarna idag, vi tar enkla från nätet, inget fancy-pancy utan enkla som matchar vårt enkla bröllop.

    Hur har ni andra det denna härligt vintriga söndag?
    låter ju som en jättebra idé. jag tjatar inte så mycket bröllop just nu då vi har det mesta klart. jag tjatar mer barn på min sambo så han är bara glad när jag byter till bröllop ibland. haha.

    en annan har ju jobbat hela dagen på barnakuten. så nu blir det inte mycket planering idag då det är jobb i morgon bitti också. Men ska ju till sthlm och fixa med korsetten på min klänning och hämta kjolen till min klänning, samt köpa underkjol och slöja samt kanske en tiara. ;)
    Känns underbart att något händer igen.
  • Pagnie
    Kago09 skrev 2013-01-22 18:19:15 följande:
    Idag har inbjudningarna kommit fram till våra gäster :) vi har redan fått några anmälningar, de var snabba :) Har idag varit hos floristen där vi tänkt beställa blommorna ifrån, fick tips av ett kompispar som gifte sig förra sommaren att hon här var bra och prisvänlig! De stora i stan tar ju betalt för att man pratar o bestämmer vad man ska ha! Fick ett bra pris om man jämför vad man läst att vissa betalar! Hur går det för er andra?
    vad roligt att det går framåt. jag hämtar min nederdel av klänningen på fredag och lämnar in överdelen för att den ska sys in. tänkte även passa på att köpa slöja och underkjol samt ett armband då. så det går framåt. har även bokat frisör idag som fixar löshår med keratinfästen, uppsättningen och sminket samt två konsultationer. asbra. så det går framåt.
  • Pagnie
    Kago09 skrev 2013-01-22 19:30:16 följande:
    Va skönt då ju snart din klädsel klar, va kul! Det är alltid skönt när man kan bocka av saker på listan!
    ja men verkligen. jag vill bocka av allt och jag vill att det ska vara juli nu. haha. Men ibland så får man vackert vänta. den som väntar på något gott heter det väl.
    dock kommer det nog kännas ännu bättre när mannen har sina kläder med.
    hur har ni gjort med det? hyr eller köper ni?
  • Pagnie

    ja jag håller med nu har det blivit lite tyst. vi var och hade möte med lokalen igen i torsdags. så nu känns det ännu bättre.

    enda vi inte gjort är att skicka inbjudningarna men alla vet redan så det är inte bråttom.
    Men nu är massa små detaljer klara i alla fall.


    vi får vit choklad i vår chokladfontän. dom köper dom persiska kakorna Tårtan ska vi välja ut och har fått massa exempel Jag har bestämt bukett och kollat det med floristen kameramannen och de tre fotograferna är bokade frisör bokad och har första konsultationen och provuppsättningen samt sminkningen den 8:e maj och den andra när hon sätter i löshåret är i slutet av juni/början av juli alla tärnklänningar är klara Mannens kläder är klara underkjol och slöja är fixade. hårsmycke är fixat limousinen är bokad maten är bestämd dekorationerna och blommorna bestämmer vi 2:a april  Ska framställa en barmeny då det ingår fri alkohol och bartender men vi vill inte att dom ska ha hur mycket som helst att välja på för då kan det ta tid dj är bokad ska bara gå igenom spelllista Min klänning ska bara sys in men kommer vara klar i slutet av april. Ringarna ligger här hemma och är graverade hotell är klart trycksaker får vi upptryckta gratis så det ska vi fixa med festhäfte och vigselprogram

    ja det var nog allt vi hunnit med på sista tiden. ;)

  • Pagnie
    TeSsAn90 skrev 2013-02-23 19:22:06 följande:
    Pagnie: det varkar som att ni är helt klara.. ;) vad skönt för er... då har ni ju god tid på er att slappna av och njuta av tiden innan bröllopet och längta.. :)
    ja det mesta är klart men jag gillar massa små detaljer och så. så det är mycket utav det som är kvar. men det är mest beställningar som jag ska göra så bara jag får tummen ur så att säga så är det lugnt sen.
    håller på och krånglar med kyrkan lite. Men det är bara det att vi bokat mer än en och måste bestämma oss för vilken vi ska ha. Alltid något som inte är perfekt.
    Men annars så är det mesta klart ja. känns väldigt skönt faktiskt. vi avverkade ju mycket i och med att det ingår mycket i lokalen. Den bokade vi ju i maj förra året och då testade vi även maten och sånt. så nu är det mest en frågan om att bestämma alla detaljer.
    vilka dekorationer och vilka blommor osv osv.
    Måte välja vilka dekorationer vi vill ha i kyrkan också.
  • Pagnie

    Just ja jag glömde ju också. vi råkade visst vara med i en intervju i aftonbladet förra lördagen också. var ju bröllopsrelaterat så lite roligt att det kom med också. :D

Svar på tråden 13 juli 2013