Inlägg från: Pagnie |Visa alla inlägg
  • Pagnie

    13 juli 2013

    Titti Conny skrev 2012-12-22 17:37:10 följande:
    Lite sen in i den här tråden... men va trevligt! Vi gifter oss också 130713. Att vi skulle gifta oss på sommaren var självklart och sen ville man ju ha några snygga siffror också. Så 13:e juli fick det bli! Glad Roligt att läsa om allas fas i planeringen. Vi har kommit en bit på väg men tänkte ta tag i det på allvar efter nyår.

    Vi gifter oss i Dalarna (eftersom jag kommer därifrån), så då blir jag döpt, konfirmerad och gift i samma kyrka. Cirkeln blir verkligen sluten, haha... 

    Förövrigt fyller jag 30 och vi ska (förhoppningsvis) få vårt första gemensamma barn under 2013, så det är verkligen det året allt händer!

    God jul på er alla Glad

     
    härligt. dalarna är ju det bästa. önskar vi kunde gifta oss där också då jag är därifrån men det finns inte tillräckligt stora lokaler där tyvärr. vi letade som galningar men hittade inget som föll oss i smaken.

    jaså? är du gravid nu eller?
  • Pagnie
    ANGELSNUTTAN skrev 2012-12-23 05:08:07 följande:
    pagnie : det låter gott, mysigt med förlovningsfest, vi förlovad oss 05 , så lite sena i starten =)

    eller så här är det.... jag är 29 år o har 2 barn 5,7 år gamla, jag o min man2be har varit tillsammans i 10 år, han har inte velat gifta sej förut så jag hade helt lagt ner iden om att få gifta mej o få ha brudklänning, o då vart chocken rät stor när han fria, o o nu är jag med här o tokplanerar=)

    hur gamla är ni andra o hur länge har ni varit tilsammans innan ni gifter er ,hhar ni barn , ska dom vara nåt speciellt på bröllopet, jag veeeeeet 10000 frågor =)=)=)=)
    ja det var jätte mysigt och jag är vääääldigt gammalmodig av mig när det kommer till bröllop och så. så jag ville inte vara förlovad mer än ett år. Min personliga åsikt är att alldeles för många tar för lätt på det här med förlovning och alla små "Fjortisar" förlovar sig efter någon vecka tillsammans och sen inte har en tanke på att gifta sig. så ja så blev det för oss.

    vad roligt för dig. äntligen så att säga.

    vi är 23 och 24 år när vi gifter oss men blir ett år äldre en månad efter ;)
    Inga barn (du vet gammalmodig, inga barn före bröllop ;) ) och vi har varit tillsammans 4 år när vi gifter oss.
  • Pagnie

    ja men det är verkligen jätte roligt. alla tänker ju verkligen helt olika och man kan få såååå mycket tips och ideer från varandra så det är bara bra. Men bakvänt för mig är kanske rättvänta för dig Flört

  • Pagnie
    Titti Conny skrev 2012-12-24 02:45:49 följande:
    Aha, okej. Blir ni så pass många på ert bröllop? (ledsen om jag missat den informationen tidigare i tråden...)

    Nej, jag är inte gravid nu, men vi ska få hjälp med IVF ("provrörsbefruktning") i januari/februari, så förhoppningsvis kommer det en liten i slutet av 2013 Glad Att vara gravid på bröllopet var inte det jag direkt hade planerat men nu är det som det är.... haha....
    ja vi är närmare 160 personer just nu. dock vill jag minska lite men kanske 130 stycken.

    okej men vad roligt. har ni försökt länge?
    ja det är kanske inte optimalt men har man svårt med det så har man ju. vi gifter oss ju i juli men tjuvstartar i april med bebisverkstaden. så hoppas det går på en gång. sambon säger det i alla fall. haha
  • Pagnie
    Titti Conny skrev 2012-12-26 22:02:07 följande:
    Pagnie - Nej, vi hade försökt ca 5 månader innan jag fick veta att jag har endometrios och cystor på ena äggstocken. Så min kära sambo som också sagt att "han kan göra barn hur lätt som helst" (han har 3 sedan tidigare), fick sig en knäpp på näsan. Gäller ju att BÅDA kan göra barn om det ska bli nåt Flört Men nu ska vi ju få hjälp och det är vi tacksamma för. Hoppas bebisverkstan kommer lyckas för er!
    God fortsättning på er!
    Okej, ja det är ju inte så roligt. endometrios ställer ju till det en del för en. Men som sagt det gör det ju inte omöjligt så jag hoppas verkligen på att det fungerar för er snabbst möjligt. Men det verkar vara rätt vanligt med endometrios och PCOS om jag har förstått det rätt. har sett många nu senaste tiden som har det. och som sagt det verkar inte alls roligt.
    Jag har också varit jätte nojig för att det inte ska gå och varit rädd för att man ska ha än det ena än det andra problemet. Men jag har kollat upp det och har faktiskt gjort ultraljud 4 gånger senaste året för att kolla på min livmoder och den ser jättefin ut och så så jag hoppas på att det kommer fungera på en gång. Drömde faktiskt om det inatt att jag blev gravid på första försöket. det är ju så härligt med graviddrömmar. Så man vill ju att det ska bli april nu helst igår.
    Men jag håller allt tummar och tår för att det ska gå både för dig och mig. jag har ju inte haft något preventivmedel på 1,5 år och har hållt stenkoll på min mens och ägglossning sen dess så jag vet ju när det kommer. hoppas på att det förbättrar chanserna något.
    Ja karlar verkar ju kunna tro lite väl mycket om sig själva. haha. Men det går ju så klart bara det att det tar lite tid.
  • Pagnie
    ANGELSNUTTAN skrev 2013-01-04 16:25:04 följande:
    idag la jag på inbjudningarna på lådan wiiiiiiiiiiiiieee =)
    åh men gud vad roligt. nu börjar det ju verkligen bli på riktigt. funderade idag senast på när vi ska lägga på våra. Det är inte lätt det där. men fan i år häner det i alla fall.
  • Pagnie
    ANGELSNUTTAN skrev 2013-01-04 20:43:42 följande:
    pagnie: ja visst börjar det bli på riktigt=)    är så himla skoj o planera o kolla runt , o just att man kan säga att i år ska vi gifta oss :P
    eller hur. fan i år händer det. allt händer i år. men det känns som att man inte vet vad man ska ta tag i nu. vad är nästa steg för er?
  • Pagnie
    MeaJ skrev 2013-01-04 23:10:41 följande:
    Hej, här har ni en till 13-07-13! Jag och m2b har varit tillsammans i 12 år och har 2 barn så vi båda kände att det var dax Det är nästan så man får lite ångest när man hör hur långt ni kommit, dax att ta tag planeringen på allvar. Men några saker är klar; Bokat kyrka Prel.bokat lokal Frisör bokad Inbjudningskorten är beställda Mina skor är inköpta Ringarna köpta (passade på när det var rea) Solist och musikant bokad. Sen har vi inte kommit längre.
    Sommarbrud 2013
    välkommen. men oj jag tycker ju att du har kommit jätte långt. det var ju inte alls dåligt. de viktigaste sakerna verkar ju mer eller mindre vara klara. så vad är nästa steg?
  • Pagnie
    tovemaja skrev 2013-01-05 23:37:25 följande:
    Ännu en brud som valt det perfekta datumet :) Linköpingsbo och såväl vigsel som fest hålls på en gård mellan Linköping och Motala.

    Beställt klänning, bestämt ring och ska ta tag i inbjudningarna innan januari är över. Ska bli så roligt! Vi vill hålla allt enkelt så inga extravagaser, inget för oss.

    Vi är båda 28, varit ihop i 7 år (7½ vid bröllopet) och inga barn ännu. Jag friade 12-12-12!
    åh vad roligt. välkommen.
    vi verkar bli några stycken på detta perfekta datum nu.
    vad roligt att det var du som friade och det var väl ett fint datum att göra det på.
    har ni något färgtema eller så för bröllopet och har du bestämt något med dukning?
  • Pagnie
    MeaJ skrev 2013-01-06 09:21:43 följande:
    nästa steg blir nog att kolla catering, florist och bröllopstårta tror jag
    Sommarbrud 2013
    ja det är ju några stora poster så det är kanske bra att göra i tid. :D
    Känner själv att man är lite förvirrad nu och vill göra allt på en och samma gång så hur ska man kunna ta en sak i taget. haha
Svar på tråden 13 juli 2013