Inlägg från: Pagnie |Visa alla inlägg
  • Pagnie

    13 juli 2013

    nej flickor nu är vi lite väl tysta här.
    vad händer med alla?

    I morgon ska jag äntligen åka och hämta min klänning. eller i alla fall nederdelen. och sen ska jag vidare för att lämna in överdelen för att få den insydd. sen hoppas jag på att få hämta den om några veckor igen.

    idag lade vi våra inbjudningar på lådan och vår hemsida är klar så alla får se.
    det tog tid att pyssla ihop dom men fan vad nöjda vi blev.


  • Pagnie
    MeaJ skrev 2013-03-19 09:03:26 följande:
    Just nu är det rätt lugnt med planerandet.
    Vi har fått en offert från cateringfirman, så nu är maten bestämt och klar Glad 
    Sommarbrud 2013
    härligt det är ju något i alla fall. :D så skönt när man kommer några steg längre.
  • Pagnie

    nu är klänningen i alla fall inne hos sömerskan för de sista justeringarna och vecka 15 ska jag få hämta den å då är den färdig. jippie. Ska bli såååå roligt ju.
    den sitter verkligen perfekt efter allt strul.
    och nu börjar osa komma ;)

  • Pagnie
    Kago09 skrev 2013-03-19 18:04:20 följande:
    Här går det också lite trögt. Började jobba för 1 månad sen efter föräldraledighet och tiden bara springer förbi! Jag har iallafall beställt klänning skor och väska. Vi har bokat catering, ska ha ett möte med dem lite längre fram. Tårta ska vi bestämma oss för olika smaker och få hem småtårtor så vi sen kan bestämma oss, mannen köpa byxor, kläder till barnen, bestämma blommor och dekorationer så en del att göra. Mannen sitter lite med musiklista då och då och hans jobb blir att göra häftet i nåt program på datorn! Vad ska ni ha i era festhäfte ömmande får fråga? Jättefina inbjudningar!!!! Vilket osa datum har ni?
    jag har faktiskt bestämt att vi inte kommer ha några festhäften för det blir ett väldigt stort projekt att göra det till över 150 personer. Så det får avvakta lite.
    vi har satt osa till 31 maj. så vi får se hur många som faktiskt gör det i tid. haha. ;)

    några har redan börjat komma in så vi får se helt enkelt. tack så mycket
  • Pagnie
    Flixon skrev 2013-03-19 20:38:52 följande:
    Fina inbjudningar Pagnie!

    Jag har fått min klänning idag, har gått som på nålar hela dagen. Har provat den lite snabbt med hjälp av svärmor, den sitter jättebra och är superfin!

    Annars står det rätt still här, har skrivit ut papper för hindersprövning och efternamn som vi ska fylla i nu... 
    ja jag har också börjat fundera på det där med hindersprövningen. tänkte skicka in det med snart. efternamn vet jag inte hur vi ska göra med än om vi byter i samband med eller efter. för hur blir det om namnbytet går igenom medan vi är utomlands?
  • Pagnie
    Flixon skrev 2013-03-21 11:10:43 följande:
    Så vitt jag förstått spelar det ingen roll, så länge det står samma namn i passet som på biljetten. Och nytt pass ordnar du ju inte förrän efternamnet är bytt. Det gamla passet gäller ju fortfarande :)

    Vi ska förresten inte heller ha något festhäfte, jag kan inte hitta en enda bra anledning att ha dem så då verkar det ju meningslöst! Tungan ute 

    Jag ska eventuellt köpa ring idag, har velat som tusan sen han friade för snart ett år sen! Men jag provade en rätt enkel ring på Guldfynd faktiskt, mest bara för att kolla storleken, och jag blev riktigt förtjust! Eftersom jag är mycket i stall och ute i skogen med hund vill jag inte ha något som står ut, utan vill ha nedsänkta stenar... Får se hur det blir! 
    ja men eller hur. festhäften fyller ju ingen funktion så dom får stå över.
    men okej vad bra med passet. ska kolla med skatteverket i alla fall och med polisen kanske så jag vet helt säkert. men vi får se hur det går.

    åh vad roligt. mina ringar har ju legat här hemma sedan i januari så jag har inte den roliga biten tyvärr. men njut av det. så roligt att kolla ringar måste jag säga. :D
  • Pagnie
    Flixon skrev 2013-03-23 23:57:13 följande:
    Jag bestämde mig och la handpenning på ringen från Guldfynd, så nu har de beställt hem en till mig! På tisdag ska den vara levererad så jag kan prova den, skulle den kännas fel i storlek är det bara att beställa hem en ny, det är från deras eget sortiment så det är ju bekvämt! Så ska den förstås graveras också - med vad vet jag inte än :P
    åh vad roligt. det går framåt för alla nu. :D
  • Pagnie
    MeaJ skrev 2013-03-26 19:24:26 följande:
    Hur ska ni göra med musiken?
    Kör ni spotify eller liveband?

    Vi har ingen aning just nu, det är ju så dyrt med liveband. Men det är ju lite roligare tycker jag... 
    Sommarbrud 2013
    vi kör med dj och sedan dawoul zurna heter det som är kurdiska spelmän :D
  • Pagnie

    vi fick också hem hinderprövningen i veckan. gick också jättefort. la på den i lördags och fick hem den torsdag eller onsdag. ;)

Svar på tråden 13 juli 2013