• joe2012

    Skelleftebröllop 2013

    Finns det några fler brudar/brudgummar som planerar bröllop i Skellefteå under 2013? Eller någon som redan gift sig och vill dela med sig av sin visdom?
    Tips på lokal/catering/band/florister mm mottages tacksamt!
     
     

  • Svar på tråden Skelleftebröllop 2013
  • mimmi

    Förresten, nån som tänkt "göra naglarna" eller vet något bra ställe? Hade tänkt göra dem här hemma i Dalarna men det verkar vara ont om tider! Alltså gel- eller akrylförlängning!

  • ElinaAstrom

    Jag ska göra manikyr med shellac på aqua spa dagen innan bröllopet. Min mamma har gjort acrylnaglar i skeå men jag vet inte var. De är på semester nu så jag kan tyvärr inte fråga heller...

  • Majbrud i västerbotten

    Hej igen!

    Känner att det var ett tag sen jag var in här, kanske inte så konstigt då behovet stillas lite efter bröllopet ;) Men nu har jag en fråga till er som hänger här, angående möhippa. Har någon av er blivit hippad i skell-trakten? Vad gjorde ni isf? Försöker hitta lite roligare grejjer för en blivande brud.

  • ElinaAstrom

    Kan vi inte få se några bilder från ert bröllop majbrud? 
    Jag har tyvärr inga tips på hippaktiviteter i skeå just nu, men om någon månad har jag nog det :) 

  • Majbrud i västerbotten

    Mm, har nog något på bara mig jag kan lägga ut, vill inte lägga ut bilder på resten av familjen.

    Någon annan med hippaförslag?

  • Emmelie90
    Majbrud i västerbotten skrev 2013-06-10 20:02:28 följande:
    Hej igen!

    Känner att det var ett tag sen jag var in här, kanske inte så konstigt då behovet stillas lite efter bröllopet ;) Men nu har jag en fråga till er som hänger här, angående möhippa. Har någon av er blivit hippad i skell-trakten? Vad gjorde ni isf? Försöker hitta lite roligare grejjer för en blivande brud.
    På min möhippa som var för ca 1 månad sen, så kom mina tjejkompisar först hem till mig och väckte mig. Vi åt frukost och väntade på en hemlig gäst, denna hemliga gästen var en kvinna som hade "dildoparty" alltså berättar om massageoljor, glidmedel, sexleksaker osv...sen fick man beställa om man ville. Det hette himmelriket så bara googla om du är intresserad :P

    Sedan fick jag ta på min en rosa klänning, stövlar, tiara med slöja och badpuffar. Sedan åkte vi inte till stan.
    Där fick jag en fin badring där det stod att jag sparade till min livs resa och så fick jag tigga pengar på stan.

    Sen hade dem bokad höghuset på erikslid där dom har jacuzzi avdelning längst upp, så vi åt middag där bada och basta sedan till Nyckelgården (kvartersgård på nyckelgatan) och där festa vi vidare med lite skojiga lekar :)

    där har du lite tips, beror helt på hur det blivande bruden är vad man kan hitta på :) Men jag uppskattade detta som mina vänner gjorde för mig fastän jag är väldigt blyg så tiggde jag pengar endå, lite måste man ju bjuda på sig :)) 
  • Majbrud i västerbotten

    Vilken heldag du fick Emmelie90 :) Just det där med att tigga pengar på stan tror jag dock går bort men lokalen på Erikslid kanske kan va något.

    Egentligen är jag ute efter all typ av inspiration, lokaler man kan hålla till på och vad det finns för slags aktiviteter att hitta på i stan. Mig drog dom iväg till Umeå :)

    Själv tycker jag det är roligt med fysisk aktivitet och utmaningar som har med det att göra, och det var precis vad jag utsattes för! Denna brud tycker också det kan va kul men roligt försöka hitta på något annat.

  • daniiel 2

    Jag har också varit i "Kakelhuset" på Erikslid och jag tycker det är toppen där :) Det var dock ingen möhippa, utan en födelsedag med tjejkväll :P Jag tycker det är fint där :)

    Fort Nocks, www.fortnocks.se, finns ju också, väldigt centralt, där man kan spela laserspel, inomhus paintball, utomhus paintball, dart, bordtennis, biljard, köra radiostyrda bilar, digitalt skytte, sumobrottning med dräkter, boxning med jättehandskar, gladiatorspel, mekanisk tjur och dom har också spa/relax, festvåning, vin- öl- kaffe- choklad- whiskeyprovning.

    Boda borg finns ju också, www.bodaborg.se, lite "Fångarna på fortet" aktikgt. "Det fungerar ungefär som ett dataspel, fast på riktigt!" står på hemsidan.

    Eller Camp Caribo,
    www.campcaribo.se, där kan man rida på turer, men dom har också bad och bastu, mat, typ femkamp och ett äventyrstorn.

    Kanotudden i Ursviken hyr ut kanoter och kajaker.

    Här är lite olika spa, destinationskelleftea.se/sv/Destination/Gora/Friskvard_spa

    Är bruden lite barnslig och lekfull av sig, så kanske man kan hyra Leos Lekland och ha middag/fest där.

Svar på tråden Skelleftebröllop 2013