• joe2012

    Skelleftebröllop 2013

    Finns det några fler brudar/brudgummar som planerar bröllop i Skellefteå under 2013? Eller någon som redan gift sig och vill dela med sig av sin visdom?
    Tips på lokal/catering/band/florister mm mottages tacksamt!
     
     

  • Svar på tråden Skelleftebröllop 2013
  • ElinaAstrom

    Hur ska ni/gjorde ni med fotograferingen av gästerna? Vi hade tänkt sätta upp en självutlösande kamera famför en vägg med lite rekvisita för att ta roliga kort. Men kommit på att de äldre nog inte uppskattar det plus att man nog vill ha "riktiga" kort på alla gäster.

  • gaybruden

    Jag tror att i alla fall några av våra gäster kommer att ha med sig egna kameror. Tror vi ska be dem försöka ta kort på alla och kanske maila eller på annat sätt skicka några få utvalda till oss. Vi kommer nog att försöka hålla allt ganska enkelt.

    Vill ni ha riktiga kort på alla gäster kan ni kanske be en eller ngn som ni vet tar bra kort fixa det? Annars kan ni ju bara ha en enkel bakgrund och rolig rekvisita som är valfri att använda sig av?

  • Majbrud i västerbotten

    Välkommen gaybruden! Jag skulle vilja säga att ni är klara och kan i stort sett slappna av fram till dagen B :) Men visst, är väl nästan alltid något ogjort. Vad gäller blommor beror det ju helt och hållet på vad ni vill ha. daniiels tips om att sätta maxpris är såklart ett bra alternativ. En kompis till mig köpte två rosbuketter på konsum och satte ihop till en enkel bukett, ingen som tänkte på att de inte var köpta hos florist. Ni kanske har någon som kan binda buketter åt er om ni tycker det är mycket pengar att lägga ut annars. Allt funkar :)

    joe2012, spännande med ringen! Förstår känslan :) Väntar fortfarande på besked om min, måste ringa och kolla känner jag...

    Angående fotografering av gästerna kommer vi att ha vår kompis med som fotar hela festen, som också får fotografera gäster. Jag hade tänkt hitta gamla ramar som de får hålla upp framför sig men det har glömts bort lite, blir nog bara vanliga uppställda kort. Å andra sidan tror jag det blir nog så bra. Det är ju bara roligt att ha bilder på alla som var med. Sen har vi tänkt be folk skicka över kort de tagit själva om de har något som blev extra bra.

  • daniiel

    Vi fotade inte gästerna alls ;) Inga "obligatoriska" foton alltså. Vi fotades med vårt brudfölje av fotografen, sedan fotade fotografen i kyrkan och i början av festen. Dom flesta gästerna fastnade då på flera kort sådär spontant. Vi hade även gäster som bara gick runt och fotade under kvällen. Inget mer organiserat än så. Det hade inte jag känt mig bekväm med som gäst heller.


  • ElinaAstrom

    Vi vill gärna ha kort på alla gästerna till fotoboken vi ska sätta ihop, plus kanske att skicka med tackkorten. Får se hur vi gör...hade varit kul att ha typ en röda mattan fotografering, men kanske svårt att hitta en röd matta i skeå, nån som har nått tips?Gaybruden, bilden som jag la upp på buketten som jag provknöt kostade kanske 150 kr allt som allt, det var inte svårt att knyta själv. Men ni kanske har högre krav på kvalitet?   

  • joe2012

    Man kan fråga någon vän till föräldrar eller annan bekant som är bra på att fota att ta kort på minglet. De hade röd matta nät jag gick på balen så någonstans i Skell finns det en iaf. Vi kommer att ta några extra bilder efter vigseln annars hade vi nog bett vår fotograf att tas kort av gästerna.

  • Emmelie90
    daniiel skrev 2013-05-01 10:28:41 följande:
    Ja, jag är ju också från Hamn och när jag var liten, så trodde jag ju att jag alltid skulle bo där och gifta mig i den kyrkan. När jag sedan blev äldre och insåg att jag inte behövde det, utan att jag kunde bo och gifta mig vart jag ville, så började jag vidga mina vyer lite :P Jag hade aldrig varit in i Stadskyrkan före vi bestämde oss för att gifta oss där, vi gick på läget helt enkelt :) Stadskyrkan är den vid Kanalskolan, vid Ainas, och Landskyrkan är den borta vid Kaplan och Lejonströmsbron ;) haha

    Tack så mycket :) Den där klänningen, som du ska ha, är ju jättefin :) Jag gillar verkligen draperingarna över magen, tycker det är snyggt. Ska du ha den enfärgad eller tvåfärgad? :)
    okejj :) haha,okej bra att vigda vyerna lite :) jag har endast bott i mina föräldrars hus, sen bodde jag och min blivande i lgh i ursviken  1 år sen köpte vi mina föräldrars hus så nu bor jag i hamn igen :D hehe. Jo vi gick lite på läget också och att vi tkr kyrkan är så mysig :) 

    tack :) jag ska ha den som det är på bilden alltså tvåfärgand med champange färgen :))
Svar på tråden Skelleftebröllop 2013