• Äldre 30 May 10:52
  1408869 visningar
  3377 svar
  3377
  1408869

  Orientaliskt bröllop

  kitkät skrev 2013-05-29 15:16:09 följande:
  Jag ringde till White Birds nyss och frågade om dom hinner sy klart min klänning till den 4/6 eftersom jag ska till Sthlm då. Men dom har så många klänningar som ska sys nu och eftersom jag inte angav något specifikt datum när jag var där sist, så hinner dom tyvärr inte med min klänning till dess. Vad dum jag är, jag har ju vetat att jag ska åka till Sthlm i två veckor nu, jag borde hört av mig direkt och sagt att jag kommer så att dom hade märkt min klänning med ett deadline-datum! Men men. Nu får jag hitta ett nytt datum snart som jag kan åka till Sthlm! 

  Men jag tänkte fråga er, om man ska beställa en slöja - hur lång leveranstid brukar det vara? Är det någon som vet? Det är väl inte flera månader, som med klänningar? Pagnie, vill du sälja din slöja annars? Haha. 

  Nä, vi har inte skickat in hindersprövningen ännu. 

   
  nej det var ju jättesynd med klänningen kitkät att du inte fick hämta den. Men tänk så här i alla fall. du har ju 4 månader kvar innan du gifter dig så då är det kanske bättre att dom stackarna som gifter sig juni eller juli får sina klara först. Finns nog många som har panik precis som jag hade där ett tag. Så den som väntar på något gott......du vet ;)
 • Äldre 31 May 13:50

  mustikka: din klänning var verkligen underbar. jag som är helt förälskad i prinsessklänningar älskar verkligen den där. jag förstår vad du menar med att allt kommer nu. helt galet. känns som man har fixat såååå mycket men ändå att det är sååå mycket kvar.
  jag måste fixa trosor och gärna ett par andra örhängen. vi får se hur det blir.

  Kitkät. den är två lager. men det ena lagret är ju mycket kortare. och som sagt den är 3 meter. men den finns här om du vill ha den sen ;)

  Tjejer huuuuuur ska jag klara mig i helgen? R ska ha sin svensexa i helgen. skjutsade honom till jobbet i morse och nu får jag inte se honom förrän på söndag kväll. okej klart han ska ha sin svensexa men jag är väääääldigt dålig på att vara själv. hur ska detta gå? kommer dock åka till svärföräldrarna men jag kommer ändå sakna honom massor. har roat mig massor nu under dagen med att måla om lite möbler. tror det kommer bli jättebra. skönt att sysselsätta sig med något.

 • Äldre 31 May 21:14

  så kära flickor. idag var det sista dagen för att svara på vårt bröllop. pang sa det och massa kom in idag. Svärmor satt på en bunt och några hörde av sig till oss.
  vi vet fortfarande inte hur det blir med dom från iran och sen är det ca 6 familjer som inte svarat. men vi blev många färre än vi hade trott. just nu är listan på 110 stycken utan att ha räknat med dom från iran och dom som inte svarat nu.
  Måste säga att det känns galet bra. då vi från början hade tänkt att vi skulle ha 120 gäster. vårt avtal gäller 125 gäster så kan vi hålla oss runt det så är vi mycket glada. detta gjorde även att många som vi hade bjudit ensamma tog med sig sina respektive. anledningen till att det blev sånt fall var att vissa så kom bara en ur familjen och så.
  så nu kan jag äntligen börja vika lådorna och fixa med alla små detaljer. känns så skönt att jag inte behövde beställa mer då jag bara hade 140 lådor. haha

  Men nu sitter man här ensam när ens blivande man är ute och gör stan i stockholm. så vad ska jag göra då? jo jag ska städa och spela dataspel. ;)

 • Äldre 1 Jun 00:54

  Lavelli. Det är inte så många från iran som kommer utan typ 5-7 stycken något sådant.

  Tjejer hur stora är oddsen. R är ju på svensexa i stockholm nu. Min kusin som är nattklubbschef på en fetingnattklubb i stockholm skickade precis sms och frågade om R var på svensexa. För dom är tydligen på hennes nattklubb ;)
  stora odds eller vad säger ni? nu är jag jättelugn och kan utan problem sova. ;)

 • Äldre 1 Jun 11:50
  kitkät skrev 2013-06-01 01:57:43 följande:

  Pagnie
  Ska R's svensexa pågå till på söndag? Vad har dom hittat på, vet du det?
  Hoppas han får en underbar svensexa :)
  Jag förstår att det känns tomt utan han, men jag kan underhålla dig på nätterna - jag jobbar natt hela helgen nämligen! Synd att ni inte bor kvar i Örebro! Då hade vi kunnat hänga på dagarna!

  Och vilken tur att dom flesta har svarat nu, så ni slipper jaga alla. Hoppas det blir likadant för oss. Hur många sammanlagt har tackat nej?


  yes den pågår till söndag. vet inte alls vad dom ska göra men konstigt nog och till min förvåning så känner jag mig jättelugn. ringde inte R en enda gång igår och skickade bara godnatt sms annars svarade jag bara på hans sms. Så jag är sjukt stolt över mig själv. Så idag blir det städ städ städ.
  Vad bra att du kan hålla mig sällskap. satt uppe till 2 igår tror jag. råkade liksom sova till 12.

  ja min kära vän försökte övertala mig att åka till örebro för hon var ledig i helgen. kanske kände jag men vi får se. åker nog en tripp i morgon i sådana fall. Men vi får se. Det är ju bara 40 minuter bort så vill du ta en fika någon gång kitkät så kan jag gärna åka över om du vill. Skulle ju vara väldigt trevligt.
  Saknar ju örebro lite liksom.

  det är inte många alls men det är många bortfall från några familjer.
  3 st som tackat nej rakt av men sen kommer dom från den familjen men resten av familjen kommer inte osv. så det blir ju några bortfall där. Men som sagt det kommer någon från nästan alla familjer.
  Men en tjej som är iranier hon kommer men hennes man är svensk och hatar alla sådana här fester så han och barnen stannar hemma till exempel. jävligt tråkigt för hennes skull tycker jag.
 • Äldre 2 Jun 00:52

  mustikka och goli:

  Ja jag tycker det här är jätte jobbigt. men jag har inte kontaktat han en enda gång utan bara svarat när han hört av sig vilket jag tycker är JÄTTE duktigt för att vara jag.
  var hos svärföräldrarna idag och när jag åkte hem så kände jag bara hur saknaden slog emot mig med all kraft. Det var verkligen som att man knappt kunde andas. lite som att en bit av hjärtat saknades.
  Jag trodde aldrig att jag skulle älska någon så här mycket men det gör riktigt ont att vara ifrån honom.
  och precis när jag kom hem fick jag ett sms av min älskade. fick reda på att han kommer hem mycket tidigare än planerat och kl 14 kommer jag stå vid station och vänta på kärleken i mitt liv.
  Har helt seriöst fjärilar i magen för att äntligen få se honom. har inte pratat på hela helgen. okej nu låter jag som en nyförälskad fjortis men jag är lika kär om inte ännu mer nu efter 4 år. helt galet.

  Men nu är det så skönt att kunna lämna den här helgen bakom sig och aldrig behöva uppleva det igen. Har ju inte kunnat ringa honom eller något alls. Så aldrig mer en svensexa. bra anledning att inte gifta om sig.

  Kitkät - Tack för att du alltid finns du är en klippa. Och för att roa mig så här kl 1 på natten ska jag hänga tvätt. strålande roligt. men det klår i alla fall din natt med jobb ;)

 • Äldre 2 Jun 00:53
  goli skrev 2013-06-01 18:53:24 följande:
  Just det, hur har ni alla gjort/tänker göra med era placeringskort? Tar tacksamt emot tips och idéer!
  hur menar du tänkt gjort? jag har beställt mina från ebay i alla fall. fjärilarna du vet. :D
 • Äldre 2 Jun 01:20
  kitkät skrev 2013-06-02 01:05:58 följande:

  Pagnie,


  Jag är här till din undräddning! :)


  haha det ser fan inte bättre  ut. Men jag är lite kluven om jag ska lägga mig eller inte. svårt val det där. men nu måste jag ju upp tidigt i morgon och städa och laga mat innan min älskade kommer hem
 • Äldre 2 Jun 01:29
  kitkät skrev 2013-06-02 01:20:43 följande:

  goli & Pagnie,
  Det här kommer vara en aning chockerande för er, men på senaste tiden så har jag faktiskt känt en längtan efter att skaffa barn! Och det är inte för att en av mina närmaste kompisar är gravid, det är något annat...


  haha men oj vad hände där kitkät? vart kom det ifrån?
 • Äldre 2 Jun 10:41
  kitkät skrev 2013-06-02 01:56:17 följande:

  Pagnie,
  Ja, det är en bra fråga. Vem kunde tro det? Jag som hånat er för er barnlängtan :)
  Nä, men jag har känt på sistone att jag snart vill ha barn med mannen i mitt liv och att få dela den upplevelsen med honom. Jag ser framemot det helt enkelt. Kanske är det hormoner och biologiska klockan, jag är ändå 27 år snart!


  haha vad skönt att höra dig säga det. ja ni gifter er ju snart så det är väl bara att sätta igång efter det. eller hur? så kan jag komma till dig så kan vi strosa runt med barnvagn och leta i butikerna. sjuuuukt kul ju. :D
  vi får nog starta en barntråd sen när vi är gifta. haha
Svar på tråden Orientaliskt bröllop