• Äldre 2 Jun 12:12
  1408872 visningar
  3377 svar
  3377
  1408872

  Orientaliskt bröllop

  Goli - Ja han är ju mitt allt. så jag kan inte annat än bara sakna honom jämt. usch. Men nu är det mindre än två timmar kvar innan han kommer. kommer bli såååå underbart. ska krama sönder honom. min älskade.
  Haha ja jag vet. tog kanske 2 veckor eller något att få hem dom. och nej dom är inte speciellt dyra. fördelen med ebay vet du.

  www.ebay.com/sch/i.html&_from=R40&_nkw=placecard+butterfly+wedding&rt=nc&_dmd=2

  kolla där så får du se. finns massa olika.

  haha ja visst är det roligt att kitkät kommer in på vår sida nu med barn. haha. jag måste nog erkänna att jag börjar bli smått bebisgalen nu. Känner att det enda jag tänker på just nu är bebisar. ser dom överallt och drömmer om det och fantiserar om det jämt. hoppas det går fort när man sätter igång sen. annars kommer jag bli galen.

 • Äldre 2 Jun 17:25

  viola - ja men verkligen. och varför klagar jag då på några dagar när du inte träffat honom på så länge. jag ska nu vara tyst om det för ny är han hemma och jag har fått krama honom massor. med andra ord jag är nöjd och han är hel.
  Och nu kan även jag säga att jag är hel igen. kändes verkligen som jag skulle gå mitt itu där ett tag. men som sagt nu ska jag inte gnälla mer.

  Och på tal om barnlängtan kanske ni har rätt vad det gäller åldern. Nu är jag inte helt med på hur gamla alla är men jag tror att jag är kanske yngst.
  Vet att goli är runt 30 och kitkät 27, men ni andra då?

  Men hur som så längtar jag i alla fall som en galning och för att stilla den längtan så kör jag på mitt pyssel. för att hamna lite off topic.

   


   


    


  Denna har jag målat under helgen. den var blodröd från början. nu är det bara en dyna kvar.  Denna gjorde jag också i helgen. Ja jag hade lite tråkigt utan R. ;)


  Och jag lovar flickor att när ni alla ska ha barn så ska ni få ett babynest var ;) i valfri färg. Det blir min present till er.

 • Äldre 3 Jun 00:53
  kitkät skrev 2013-06-03 00:13:09 följande:

  Pagnie,


  Vilken söt barnstol (heter det så?). Vart har du hittat den? Riktigt söt, ser lite gammaldags ut - älskar den stilen! :)


  ja visst är den. yes den är gammal. hittade den på röda korset för 75 kr. slipda av gamal färg målade om och nu är den som ny. kan inte bli bättre. :D
  Eller jo när jag sytt en dyna till den då är den perfekt. :D
 • Äldre 3 Jun 23:43

  Goli -
  haha ja äntligen är han hemma. som jag har saknat honom. jag kramade verkligen sönder honom och jag praktiskt taget låg på honom hela natten när vi skulle sova. myyyys!!
  Ja men det är ju såååå roligt att pyssla. nu blir det en amningskudde näst så får vi se hur det går. har inte sytt en dragkedja på länge så vi får se hur det går. återkommer om det. haha.

  Viola -
  hihi vad bra. men nu är han hemma så nu är jag lugn. ja jag älskar också barnstolen. den är helt underbar. såg fördjävlig ut först men nu när den är vit så är den helt underbar. när jag sytt dynan till kommer den bli ännu bättre. så väntar på mitt tyg.

  haha klart du kan få en i beige. har inget beiget tyg men det fixar jag. klickar hem från ebay vet du ;)

  jag är nog minst i gruppen här har jag kommit på. jag är "bara" 23 år. jag har faktiskt pysslat en längre tid. har även köpt barnkläder i typ 1,5 år. nu vill jag inte avslöja för mycket även fast det är er tjejer. MEN barnplanerna är INTE speciellt långt fram i tiden. räknar bokstavligt talat ner. men så fort jag plusar ska ni vara de första som får veta.

  Lavelii -
  Tack så mycket. :D ja det är skönt att ha han hemma nu. men han hade jätte roligt. Dock trodde jag dom skulle göra mer saker. men som sagt dom hade roligt. dom sköt sönder hans t-shirt med pistoler och gevär som dom sköt. satte upp den på måltavlan så han såg väldigt skitig och trasig ut min man när jag hämtade honom.
  ja men jag tror nog han vill ha sin svensexa när han väl är där. då kommer dom säkert få jätte roligt.

  Kitkät-
  Jag har fått hem paraplyet nu och det skyddar tyvärr inte mot regn. Det är hål i det och helt i tyg. så du vet om du tänkte köpa ett. Och det här inlägget gjorde jag för din skull. svar till ALLA i samma inlägg. hihi

 • Äldre 4 Jun 16:59
  Lavelii skrev 2013-06-04 09:16:10 följande:
  Viola,

  Ja, jag är superexcited!!! Får se hur jag gör med bilder på ringarna. Kan man liksom lägga upp dem någonstans där de inte är synliga för allmänheten?? Vill inte att någon jag känner ska se dem förrän dagen D! Skäms
  Kanska får maila runt dem haha...

  Ang, borglig vigsel. Jag vet faktiskt inte om det går att göra så. Tror inte att våra präster skulle uppskatta det, av någon anledning.
  Först tänkte vi att vi skulle göra det i efterhand. Någon dag efter eller så. Men sen så spånade jag lite för mig själv och tänkte; att eftersom hans systrar (plus familjer) befinner sig i USA och inte kommer hit innan bröllopet. Så ville jag samla ihop våra syskon och föräldrar 3 dagar innan bröllopet (för då bör de ha kommit från USA) och äta en fin middag tillsammans. Och då sa jag till fästmannen att då kan vi väl be en vigselförrättare komma dit eller att vi går till en och gifter oss innan. Så blir det lite en privat fest sinsemellan familjerna.
  Han tyckte det lät hur bra som helst. Visst 3 dagar innan bröllopet så stressar man nog med massa annat, men så känner jag att planerar man det så här så ser man till att det sker också. Plus att vi alla behöver äta oavsett hur stressade vi är, så varför inte göra det tillsammans på något fint ställe haha... Skulle vara skönt att umgås lite tillsammans innan bröllopet, och inte bara mötas i kyrkan (eftersom dem inte bor här och man inte kan ses regelbundet)!!
  Dessutom känner mina föräldrar att de gärna vill göra detta också, då jag inte "tillät" dem göra en förlovningsfest (haha ja, de tolkar det som att jag inte tillät dem, när jag sa att jag inte har tid!), och varken jag eller festmannen vill ha någon hennofest några dagar innan bröllopet heller.

  Ja, så detta är mina tankar. Vad tror ni tjejer om detta?
  ja men varför inte. det låter ju som en jättebra idé och är ni båda nöjda med det så ser jag absolut ingen anledning till varför ni inte skulle göra så.
 • Äldre 4 Jun 21:48

  förlåt tjejer om jag hamnar lite off topic nu men jag var tvungen att visa hur det blev när jag sydde dynan. tyget kom idag å detta har jag nu åstadkommit. är sååå stolt över mig själv. ;)


 • Äldre 5 Jun 11:13
  Viola skrev 2013-06-05 00:11:58 följande:
  Pagnie!!! Herregud, jag börjar skämmas lite, jag kan knappt trä på en nål. Ugh! Väldigt fin kombination måste jag sägs! Bra jobbat! Nu ska jag plugga vidare, var bara tvungen att kommentera lite snabbt.
  Tack Viola! Inte behöver du skämmas heller. det här är ju det jag älskar att göra. du är nog bra på något annat ;)
  eller hur visst var det fin kombo? älskade den verkligen. allt i vårt hem kommer gå i vitt och stjärnor från och med nu. haha
 • Äldre 5 Jun 22:32

  Viola -
  tack för den, nykläckt kyckling nu känner jag mig liten ;) Men jag håller med dig om att alla kommer till rätt punkt i olika tillfällen i livet. jag har alltid vetat att jag vill ha barn. och  jag träffade R när jag nyss fyllt 20. och innan det hade jag ett 4 år långt förhållande i bagaget så jag visste vad jag ville. Och med vilken man jag ville det. haha
  men alla kommer till den punkten vid olika tillfällen. och vi pluggade ju direkt och kom därför dit snabbare än vad kanske ni andra gjort. Men hur man än gör det, i vilken ordning och vid vilken ålder så tror jag att det blir bra oavsett.
  och man får som du säger mycket erfarenhet med ålder.
  och jag måste säga att jag värdesätter den erfarenhet som jag har nu. jag får sjukt mycket erfarenhet vad det gäller barn då jag 70% av gångerna är på just barnakuten när jag jobbar. och sen bara av att leva lär man sig ju.

  Mustikka -
  haha tack! ja vad tror du det blir för mig då? den står för fan här i köket och påminner mig om att jag för fan borde vara gravid nu. min kropp är typ arg på mig för att jag inte är det. haha.
  Men det kommer.
  Ja det tycker jag verkligen. hur länge blir du i sverige nu? eller stannar du? vi kommer ju åka fram och tillbaka till stockholm massor nu kommande månaden av olika anledningar så jag är på nästan när som.

  Goli -
  du jag säger gärna upp mig och jobbar med detta på heltid. är ju såååå roligt att sy. haha. så när du plussar så tar jag mer än gärna beställningar från dig.
  ska göra mitt bästa och lägga ner massa kärlek i dem.

 • Äldre 7 Jun 19:14
  Lavelii skrev 2013-06-06 21:11:48 följande:
  Hallo tjejer!!

  Nu ska vi se här om jag kommer ihåg att svara på allt...
  Kan ju börja med det här med barn.
  Goli jag förstår precis vad du menar! Jag önskar också att jag hade sköt mig bättre i gymnasiet MEN med facit i handen så är jag glad över den väg jag ändå tagit. För min del så började jag plugga tidigt egentligen, men inte på psykologprogrammet förrän jag var nästan 23, flyttade till England, kom tillbaka och blev ju då klar förra terminen.
  Jag har alltid velat ha barn men jag har alltid velat ha en stabil grund och framförallt har det varit absolut otänkbart att skaffa barn utan att vara gift eller färdigutbildad! Jag har alltid velat vara klar med allt, och hur mkt jag än längtat efter att bilda familj och satsa på det, så har jag alltid tänkt på min utbildning. Hur viktigt det är för mig och min framtid och mina (God willing) barns framtid (!!!) att jag står stabilt (och min man också så klart). 
  Sen så träffade jag ju den personen jag vill leva resten av mitt liv med för ca 4 år sedan, men pga mina studier (och

  Och igen Pagnie, du är grym ju! Jag kan knappt sy hål i en byxficka hahaha... (lite överdrivet men du förstår!)
  du har verkligen helt rätt. jag är så glad att jag tagit den väg jag gjort nu och det känns verkligen helt rätt. man ska inte ånga något man gjort det är bara dumt att älta. man ska vara glad för det man har och det man lyckats åstadkomma.

  Tack så mycket, det är sjukt roligt i alla fall. :D pyssel is the shit. och mer blir det efter bröllopet.
 • Äldre 7 Jun 19:17
  Lavelii skrev 2013-06-06 21:31:22 följande:
  Pagnie, visst har ni också träffat dekoratören? Vilken har ni? Är det en som "tillhör" er lokal eller?
  För han som vi var hos jobbar ju även med de andra festarrangörerna...eller en del av dem iaf. Bland annat Mona Lisa, Cleopatra och Syrianska lokalen i Geneta tror jag... 
  vi har träffat honom två gånger ja. och vi har också andra blommot som vi vill ha med men precis som ni så har vi inslag av dom och inte enbart dom.
  han håller till i södertälje. ligger brevid mona lisa.
  jättebra verkar han vara och jag tror verkligen på honom. dom ingår i vårt paketpris.
Svar på tråden Orientaliskt bröllop