• Äldre 21 May 15:47
  1407301 visningar
  3377 svar
  3377
  1407301

  Orientaliskt bröllop

  kitkät skrev 2013-05-21 14:53:05 följande:
  Pagnie,
  Ja men då förstår jag att du inte vill köra med slöja, om du känner dig vackrare utan! För mig är det tvärtom, även fast jag har brudklänningen på mig så känner jag mig inte som en brud förrän en slöja åker på! Så var det i alla fall i brudbutiken, det var först när slöjan åkte på som jag kände Wow, jag är verkligen en brud! Glad 

  Tänk att det snart bara är en månad kvar tills ni ska gifta er, tillomed jag börjar bli nervös för er skull. När är ert sista OSA-datum och hur många har hittills hört av sig och tackat ja/nej? Jag är jätte orolig att folk inte ska bry sig om att OSA och att man ska behöva jaga folk.

  Och just det... Jag tänkte beställa lite grejs från ebay kanske, men jag tänkte först fråga dig. Brukar du få betala tull och andra avgifter förutom frakt?
  Jag har hittat en paraply jag gillar, ganska lik den som du har beställt, men jag vet ju inte om den skyddar mot regn. Jag vill ju ha den ifall det regnar!

  Du får gärna dela med dig av inspirationsbilder på dukningar om du har det! :)  
  ja men precis bara man känner sig vacker. jag kände mig lite som när jag var liten och klädde ut mig i mormors kläder. för stora och otympliga. så det blir nog bäst så.

  ja snart så. 53 dagar kvar för att vara exakt. sista osa datumet är om 10 dagar. så får se om alla hör av sig då. men alla "mina" har hört av sig så den som får jaga är i sådana fall svärmor. Kul för henne. ca 80 st som osat än så länge. 1 som sagt nej.
  Usch det känns som man har längtat efter den här dagen så länge och den har alltid legat så långt fram men nu är det verkligen nära. vad ska jag komma med när jag är gift sen. men kvar kommer jag vara i alla fall även om jag inte planerar längre.
  men ja till och med jag är nervös. jag som inte skulle bli nervös hade jag bestämt ju. illa. men det kommer nog bli bra hoppas jag. ni ska få en riktig bildbomb sen när vi kommer tillbaka från japan ;)

  nej eftersom jag nästan alltid köper saker som kostar under 1500 så blir det inge tull på det. så jag har aldrig behövt göra det. nej jag vet faktiskt inte. kan ju säga till när jag får mitt paraply så du vet. borde ju inte dröja allt för länge innan jag har det här. men de borde ju skydda mot regn tycker man.

  har faktiskt inga bilder på dukningen mer än dom från olles krog då.

 • Äldre 22 May 05:41
  goli skrev 2013-05-21 20:23:54 följande:
  Kitkät, hoppas att du lyckas få klänningen såld! Håller tummarna för det!

  Pagnie, hur många är det ni har bjudit? Vi har fått jaga folk för att de ska OSA och många har fotfarande inte gjort det! Att det ska vara så himla svårt! Har jagat o påmint... Har tyvärr fått ett antal nej och det lär säkert komma fler.
  vi har bjudit 170 st. Men vi har inte börjat jaga än. som sagt det är en stund kvar innan osa går ut så då får vi börja jaga. får helt enkelt vänta och se vilka som är duktiga nu.
 • Äldre 22 May 16:31

  goli: Ja alltså lite stressad och nervös är man väl måste jag erkänna. men det kommer nog bli ännu värre på den punkten skulle jag kunna tänka mig.
  men det kommer nog gå bra. osa har som sagt inte gått ut än och svarar dom inte kommer svärmor jaga dom så det går nog bra :D

  nope ingen aning. har ju inte henne på fb eller mejl heller. :S

 • Äldre 23 May 17:57

  hej tjejer. sorry att jag inte är så där jätte aktiv nu. Jobbar natt den här veckan så jag är mer död än levande. har precis gått upp och klockan är 17.54. jävlar vad bra det känns. NOT! Men går på min sista natt ikväll och sen så är jag ledig äntligen.
  Dock är jag tokförkyld och har ont i halsen som fan. usch säger jag bara. kunde ju hitta något roligare nu när sommarn kommer. men jaja. jag får ta det för vad det är helt enkelt. Jobbar på.

  Var däremot på nyöppnandet av media markt idag direkt efter jobbet. vi fick med oss en tv hem faktiskt. inte helt planerat men det gör inget. känns jättebra. vi var på jakt efter en men tänkte köpa efter bröllopet. men nu blev det nu istället. dom hade så bra pris på den så vi var tvugna. Så äntligen fick vi en ny. den gamla sjöng på sista versen nämligen.

  Men ja där fick  ni lite livstecken från mig.
  Och jag ska försöka sätta mig ner och läsa igenom allt sen när jag får tid.
  MEN grattis till lägenheten Viola. :D

 • Äldre 26 May 00:18

  Ja Mustikka vi har varit JÄTTE oroliga för dig. Men sååå skönt att du är tillbaka. Och att du lever måste jag säga. många tankar på vad som hänt har gått genom huvudet på alla oss skulle jag tro.

  Jag förstår verkligen vad du menar med att inte vara där med familjen och så. nu bor kanske inte jag lika långt bort som du från min familj men ändå vi bor inte på samma plats och man vill verkligen vara där. Så jag vet vad du menar. Ibland känns allt verkligen som att det är i botten och det är nog ändå något som man måste gå igenom för att kunna uppskatta det man faktiskt har. och snart är det bröllop på G och jag tror att när du står där på den dagen så kommer du nog vara helt säker på att allt detta är rätt.

  Många kramar till dig. Skönt att ha dig tillbaka.

 • Äldre 27 May 22:02
  kitkät skrev 2013-05-27 15:51:21 följande:
  Har någon av er koll på vad slöjor kostar ungefär? Vad kostade din slöja, Pagnie? 
  goli, har du köpt slöja ännu? 
  min kostade 1295 :- men det bror ju på vad du ska ha för slöja. vill du ha en med eller utan spets till exempel?
 • Äldre 28 May 12:05

  hej flickor. skönt att ni alla går framåt med allt. känns som att det är mycket som är på väg att förändras för oss alla faktiskt. ska bli jätteroligt att se vart vi alla står om ett år faktiskt. kommer bli galet.

  just nu längtar jag bara såååå mycket efter semestern. vill bara gifta mig och sen ta det lugn och ha det bra. kommer bli jättebra tror jag. längtar så till  japan och allt också.

  Men måste bara säga att usch vad seg jag känner mig nu. är såååå trött, jag har verkligen haft stora problem att vända tillbaka dygnet efter mina nätter förra veckan. tur att jag inte la några nätter i sommar. det hade jag verkligen inte klarat.
  men först nu så längtar jag till nästa vecka. nästa torsdag för att vara exakt. då åker vi till dalarna i fyra dagar och bara tar det lugn. ska bli såååå skönt. sen är det sista rycket innan semestern. känner att stressen börjar ta ut sig på oss båda.

  Men i morgon har vi möte med dekoratören igen. känns jättebra att vi ska kolla på alla blommorna och se hur det blir. ska äntligen få se hur min brudbukett kommer bli.

 • Äldre 28 May 22:37

  kitkät - ja jag ska försöka komma ihåg det. :D
  ja jag jobbade ju natt hela förra sommaren men det gick jättebra då. vet faktiskt inte hur jag gjorde det men det var bättre på alla sätt och vis då.

  goli - ja men det kan nog vara så. jag jobbade ju som sagt så förra sommaren men då var jag ju färsk sköterska och inte helt slut efter att jobba ett år.

 • Äldre 29 May 11:40

  har du skickat in den nu då kitkät?

 • Äldre 30 May 10:49
  kitkät skrev 2013-05-29 15:16:09 följande:
  Jag ringde till White Birds nyss och frågade om dom hinner sy klart min klänning till den 4/6 eftersom jag ska till Sthlm då. Men dom har så många klänningar som ska sys nu och eftersom jag inte angav något specifikt datum när jag var där sist, så hinner dom tyvärr inte med min klänning till dess. Vad dum jag är, jag har ju vetat att jag ska åka till Sthlm i två veckor nu, jag borde hört av mig direkt och sagt att jag kommer så att dom hade märkt min klänning med ett deadline-datum! Men men. Nu får jag hitta ett nytt datum snart som jag kan åka till Sthlm! 

  Men jag tänkte fråga er, om man ska beställa en slöja - hur lång leveranstid brukar det vara? Är det någon som vet? Det är väl inte flera månader, som med klänningar? Pagnie, vill du sälja din slöja annars? Haha. 

  Nä, vi har inte skickat in hindersprövningen ännu. 

   
  haha jag tänkte faktiskt sälja min slöja. så vill du ha den så är den din. :D
Svar på tråden Orientaliskt bröllop