• Äldre 3 Dec 20:28
  1406872 visningar
  3377 svar
  3377
  1406872

  Orientaliskt bröllop

  åh flickor jag måste bara få berätta att jag och min kära var på stan idag och så fick vi för oss att leta mina vigselringar. eller ja jag fick ju för mig att bara ha en nu då. men nu gick vi in på albrekts guld och fan jag hittade två helt underbara ringar. och det bästa var att det var rabatt på dom så skulle få båda för ca 13 000. jag ville köpa dom på en gång men sambon sa att jag skulle vänta lite så okej då. erbjudandet gällde fram till jul. men det blir nog så att jag köper dom för dom var perfekta. ska lägga upp en bild sen så får ni se.

 • Äldre 3 Dec 20:41

  lite dåligt ljus och så där så det gnistrar inte lika mycket på kort men ja ni ser själva grejen i alla fall.
  Det vart nog ännu snyggare när man tog två olika ringar. dock var dom jag testade lite små så fick testa på lillfingret. haha
  har ni bestämt vigselringar än?


 • Äldre 3 Dec 20:42
  goli skrev 2012-12-03 20:39:39 följande:
  haha, joooo erkänn nu... du bara sitter här dag ut o dag in o hoppas att jag ska logga in o skriva ngt till dig! Flört

  vad hände där egentligen? okej nu rör jag ihop det helt. men skulle inte du ha 3 ringar? eller e jag helt borta? bilder, bilder, bilder! vill se! Skrattande
  haha la precis upp en. kolla. yes jag ska ha tre. en förlovning och en för den kristna vigseln och en för den persiska. hur ska du ha det? hur ser era förlovningsringar ut då?
 • Äldre 3 Dec 21:11
  goli skrev 2012-12-03 21:01:33 följande:
  Vad fin, Pagnie! År det bara jag eller är det tre ringar på bilden? Tycker om den blåa stenen, speciellt!

  en bild på min ring


  har tyvärr ingen bättre bild än denna. i och med att vi tillhör stenåldern så har vi  inga flashiga mobiler än heller så man bara kan knäppa lite bilder o trolla fram dem på skärmen. Men bådas ringar är väldigt enkla, vitt guld, och min har en diamant. ena halvan av ringen är matt o den andra halvan slät. vi ville båda ha lite enklare ringar eftersom vi inte är mycket för bling bling. hade tänkt att ha en till ring för vigseln men tror att jag istället vill ha på lite fler diamanter på min förlovningsring istället, ungefär så det formar ett V. då blir det lite mer bling åtminstone!
  åh men din ring var ju jättefin. det jag ser av den i alla fall. ;)

  Ja jag älskar den blå men den såg lite matt ut på den här bilden. men jaja. haha. Jo det är tre ringar. var ju det jag tänkte ha i alla fall. Så jag tror dessa blir jättebra.
  Vad tror du goli?
 • Äldre 3 Dec 21:45
  goli skrev 2012-12-03 21:25:59 följande:
  tycker de passar jättebra ihop. satt länge o tittade på bilden o försökte klura ut om det var en ring eller två eller tre. Till slut gissade jag på tre, hahaha! så det e väl ett bra tecken att jag trodde att det bara var en? Skrattande imponerande att du lyckades hitta tre som passar så bra ihop!
  haha eller hur. jag tycker det vart jättefint så det blir nog dom nu när jag har hittat dom så billigt. :P fick tag i olles krog idag också och dom har fixat dj:en till oss och dawoul zurna skulle han fixa med i veckan. skit bra att det händer lite grejer.
 • Äldre 3 Dec 22:09
  goli skrev 2012-12-03 21:48:22 följande:
  vad härligt! skönt att pricka av grejer från den oändliga listan, eller hur?
  eller hur men jag har inte köpt dom än. men hittade ju örhängena också. billiga dessutom. ;)
 • Äldre 3 Dec 22:24
  goli skrev 2012-12-03 22:13:36 följande:
  hahaha! ring- check! örhängen- check! ska du inte ha armband o halsband oxå när du ändå håller på? Flört men det låter ju på dig som att du har bestämt dig o det e i princip samma sak som att ha köpt prylarna! vi tjejer funkar så!
  haha okej men det har jag nog i alla fall. Nej halsband har jag ju, ska ha farmors gamla och sen armband vet jag inte om jag ska köpa eller ha det som jag fick i examenspresent av svärmor i vitguld. Kanske lite mer blingbling men jag vet inte. för det är en enkel kedja bara.
 • Äldre 3 Dec 22:48
  goli skrev 2012-12-03 22:45:38 följande:
  then you are all set! själv ska jag bara ha örhängen och kanske armband. Har inte hittat något än men det lär nog fixa sig senare. Ska börja med att fixa klänningen under jullovet, ser fram emot det!
  ja men eller hur. Undra vad jag ska leta nu. funderar på att leta efter en slöja på ebay. undra om man kan hitta någon bra där. vad tror du?
  Ja klänning är ju det roligaste.
 • Äldre 3 Dec 23:19
  kitkät skrev 2012-12-03 23:09:09 följande:
  Pagnie, 
  Vet ni vem Dj:n är, som Olles krog ska anlita åt er? Har ni hört honom? 
  Jag tycker att dina ringar var för sig är fina, men tillsammans så blir det alldeles för mycket kaka på kaka, för min smak. Eftersom din förlovningsring (det är väl den med blå sten?) är rätt så maffig, så hade jag valt något enklare till den, bara för att framhäva den ännu mer. Den första ringen på fingret, med små diamanter uppe & nere tycker jag är fin till din förlovningsring, men den översta ringen med diamanter runt hela ringen tycker jag är för mycket. 
  Jag gillade tyvärr inte kombinationen. Hoppas du inte tar illa upp, men jag är alltid ärlig. Det kan du lita på nu. 
  Men det är du som ska ha ringarna och så länge du känner att det är fint, så kör på det! 

  Goli, 
  Krya på dig, hoppas du känner dig bättre snart! Din ring var jättesöt! Är det en mittsten och sen smådiamanter på ena halvan? 

  Min fästman friade inte till mig, utan vi pratade om det tillsammans. Vi hade en förlovningsfest med hans & min familj. Och då satte vi på våra ringar, inför dom. Våra famjer kommer väldigt bra överens och har kul ihop! I år ska hans familj fira nyår hos mina föräldrar tillomed!  

   
  oh it´s alive. :P
  Trevligt att se att du lever kitkät. alltid kul att höra från dig. Ja jag förstår precis hur du menar faktiskt. men fan jag älskar bling bling och jag gillar att det är mycket. lite som vårt bröllop kommer bli. haha. Nej men jag tror att för många kan det bli lite mycket men för andra så är det perfekt. jag har inte helt bestämt mig men det känns ändå rätt känner jag nu.

  Ja Dj:en var ett krav som vi hade och som står i vårt kontrakt. Så vi hade redan bestämt då att vi ska ha dj poria på vårt bröllop. Sambon tycker om honom så det blev bra. och sköter han sig inte så är det nog säkert mer än en iranier som gärna tar över dj båset skulle jag tro. haha.
  Men vi ska ju prata med honom också och se till så han tar med lite låtar vi vill ha också.
  och som sagt dawoul zurna skulle dom ta tag i och fixa. Så nu är jag liiiite lugnare i alla fall. ska dock ringa dom någon dag snart igen och kolla det här med fotografer. dock är jag inte lika orolig över det då vi har bokat en till också.
  Bilen måste jag nog kolla också kom jag på nu. haha

  ja men alla sätt är bra utom dom dåliga. Så skönt att era familjer kommer överens. tycker det är väldigt viktigt. blir så jobbigt annars kan jag tycka. hade ni en bra förlovningsfest då?
 • Äldre 3 Dec 23:21
  kitkät skrev 2012-12-03 23:12:33 följande:
  Jag ser att ni diskuterar smycken. Eftersom jag vill ha axelband på min klänning, så vill jag inte ha halsband. Känns som det blir för mycket. Jag ska ha ett par enkla diamantörhängen som jag fick av min fästman när jag fyllde år och ev. ett armband till! Men det har jag inte ens börjat tänka på än. 
  ja det är inte en sak man ska tänka på inte. det blir en hel del saker som måste tas med i beräkningen. Men sant det du säger att du behöver nog inget halsband då. jag har ju inga axelnband så jag tror att det blir tomt om jag inte har det. dock har jag ju en massa bling bling på korsetten men halsbandet är ju rent och inget bling så det går nog bra ihop.

  jag håller nu på att kolla efter korsett. men frågan är om man kanske ska vänta med det tills man har fixat med klänningen. ska försöka sy in den i mars tänkte jag. Det blir nog lagom. Hoppas bara att man får plats med en liten mage bara om man nu lyckas med bebis på en gång. men det borde man väl om man har snörning i ryggen tycker jag.
Svar på tråden Orientaliskt bröllop