Inlägg från: Pagnie |Visa alla inlägg
 • Pagnie

  Orientaliskt bröllop

  haha okej vi skyller på dom så blir det bra och jag fortsätter plugga på.
  Känns som att jag vill att det ska bli januari nu faktiskt. vill komma igång med alla bröllopsbestyr och det känns som att just nu kan man inte göra speciellt mycket. förutom vår trip till sthlm då.

  Har ni hittat några skor åt mig då tjejer? Gärna blå men vitt å silver går också bra. haha. Ballerina.

 • Pagnie

  Jävar vad ni är trevliga nu för tiden då. Verkar som att jag är den enda som inte skaffat mig ett liv ;)

 • Pagnie
  kitkät skrev 2012-11-25 21:35:21 följande:
  Haha. Ja, det verkar ju så. Eller så låtsas vi bara. Och nej, jag har inte hittat några skor till dig än. Jag har inte ens hittat skor till mig själv. Om du hittar ett par aprikos/orange-färgade ballerina, så hojta till! Och om jag hittar ett par blå ballerina, så lovar jag att säga till. 

   Har ni beställt inbjudningskorten än då? 
  haha jag tycker nästan att man ser i alla färger utom blå så man borde kunna hitta ett par aprikos. ;) lovar att kolla lite extra efter det. Men jag hittade en jättebra sida med jättefina ballerina.

  http://www.etsy.com/search?q=ballet%20flats%20wedding&view_type=gallery&ship_to=SE&ref=auto1

  kolla där, hur fina som helst verkligen. :D

  Nej vi har inte gjort det än. Sambon ska ju som sagt designa dom så han behöver ju jalla lite om det ska hinnas. Men mitt problem är ju egentligen att jag inte har en aning om hur dom ska se ut.
  Har ni beställt era? och har du några inspirationsbilder?
 • Pagnie
  Mandis skrev 2012-11-25 23:06:47 följande:

  Pagnie, njut av lugnet nu för sen kommer det att vara sjukt hetsigt månaderna innan bröllopet =). Vi gifte oss i juni och framför allt de sista 3-4 månaderna var stressiga. Vi hade långa checklistor och massa deadlines som vi gick i genom en gång i veckan och prickade av, det kändes som ett stort projektarbete haha.


  Jag håller utkik efter blå ballerinas!!!


  men då måste jag få veta? vad är det egentligen som ska göras då? förutom boka frisör, hindersprövning, bordsplacering, det är typ det jag kan komma på. Haha
  Tack tack!!! :D
 • Pagnie

  okej ni behöver inte leta längre. ;) jag har beställt mina skor. Får se när jag får dom för dom ska skickas från england men dom blir nog perfekta. Det vart lättare och det känns verkligen mer stilrent med marinblå så nu jävlar.

  Antar att jag får en utskällning om jag inte lägger upp bild så here you go.


 • Pagnie

  haha okej jag skriver myyyyycket idag men det får ni finna er i. snart åker jag ändå till jobbet så då slipper ni mig ett tag. ;)

  Måste bara få berätta att jag köpte klänningarna till mina tärnor idag också. Köpte den marinblå som jag visade er. Dock fanns inte storleken kvar till min made of honor så nu har jag bestämt att hon ska få en annan klänning, samma färg men myyyyycket snyggare.
  Det funkar väl?

 • Pagnie
  kitkät skrev 2012-11-26 12:55:02 följande:
  Pagnie, 

  Vilka söta skor! Vart hittade du om? 

  Oj, nu börjar det gå undan för dig - skor och tärnklänningar avklarade. Vad skönt! Visa andra tärnklänningen som du beställt! Jag tycker att det är finare när tärnorna har samma färg på sina klänningar, men olika modeller så jag tycker absolut att det funkar! Visa, visa, visa! 

  Jag jobbar inatt, så kommer väl antagligen få sitta här på BT helt ensam och ha en konversation med mig själv. 
  jag hittade dom på etsy. den länken som jag gav till dig. fan vad mycket fint dom hade. dom här små sötnosarna fanns det bara ett enda par utav och det var i min storlek. hade det kunnat bli bättre? så nu ska jag jobba på att gå in dom tills i juli. haha.

  Ja fast den tredje har jag icke köpt än. Jag har inte ens hittat den än. så det kommer bli nästa projekt. Måste försöka hitta en klänning som är ännu finare då hon är made of honour. ;) Så hittar ni några fina marinblå klänningar får ni hojta till. kan säga att systrarna i alla fall är glada nu.
  Min tärna sa däremot att det spelar ingen roll vad hon har på sig och att hon inte bryr sig för det är min dag. hur underbar kan man vara liksom?
  Fan det är för jävla lätt att handla online från andra länder. Har man paypal så går det ju sååååå jävla smidigt. livsfarligt. ;)

  Hur går det för dig då kitkät? kan du bocka av något snart?
 • Pagnie
  kitkät skrev 2012-11-26 17:13:32 följande:
  Goli, 

  Har du hittat någon bra makeup-artist/hårstylist än? Jag blev tipsad av min kompis om en makeup-artist/hårstylist som jag kontaktade, men hon vill ha 5000 kr. Och det tycker jag är alldeles för dyrt, jag vill inte lägga så mycket pengar på det. 

  Hur mycket ska du få betala för smink och håruppsättning, Pagnie?  
  jag fick betala 3500 och då är det sminkning och uppsättning samt provsminkning och provuppsättning och att vi har tillgång till deras brudrum och blir uppassade av dom då vi är ensamma på salongen. :D Får frukt och grejer också.
 • Pagnie
  kitkät skrev 2012-11-27 01:03:38 följande:
  Jag kikade på etsy förut, är det begagnade skor? Jag förstår inte riktigt, eftersom det bara finns en av varje par skor typ. Dyrt är det i alla fall. Jag känner inte att jag vill lägga så mycket pengar på ett par bröllopsskor. Jag hittade ett par jättesöta ballernaskor i spets med massor med små, vita pärlor. Men dem kostar runt 1600 kr tror jag. 
  nej det tror jag inte att det är. Jag tror det är lite som ebay. men va? dyrt? mina kostade 300 kr. SÅ man måste nog hitta dom rätta.
  men leta på. plötsligt händer det vet du.

  yes det är jag men nu ska jag gå och lägga mig så du vet. Var uppe tidigt i morse.
 • Pagnie

  vad roligt att dj:en är klar då. något att bocka av på listan är alltid kul. men varför ska ni ha både och för?

  ja men det är nog så. men sen känner jag att på bröllopet så får saker kosta liiiite mer nästan.
  jag tänkte nästan ge mig in i projekt hitta korsett snart. fast det kanske ska vänta en stund? måste ju hitta underkläder förr eller senare.

  hittade jätte fina strumpeband dock och klänning till brudnäbben och en massa annat. du ska få se lite bilder. ;)


Svar på tråden Orientaliskt bröllop