Inlägg från: Mustikka |Visa alla inlägg
  • Mustikka

    Orientaliskt bröllop

    Kolla inte på mina fula naglar haha. Ville leka lite konstnärlig när jag fick en ros av min älskling igår haha! Visst är ringen härlig, jag är så kär i den.



  • Mustikka
    kitkät skrev 2013-04-09 14:24:14 följande:
    Mustikka,
    Ja, du har nog kanske rätt, dom är inte så noga med att kolla mejl. Men när jag skickade sms sist så ringde han upp direkt och då sa han att jag kan mejla om jag har inspirationsbilder som jag vill visa dom. Men då känns det ju dumt att göra det om dom ändå inte svarar på mejl. Jag vill ju gärna få respons på det jag skickar, om det är möjligt att göra som jag tänkt mig eller inte etc.

    Jag var på bröllop i just Cleopatra och då hade dom draperier/spetslängder istället för gardiner och det var jättesnyggt! Hoppas att det är möjligt, men jag tror inte att det ska vara några problem! Om det skulle krävas så kan jag köpa några billiga draperier från IKEA och be dom sätta upp! Jag gillar verkligen inte deras gardiner, urk. 

    Kan du inte visa bild på din ring nu? Jag är jättenyfiken på den! Jag har liksom väntat på en bild hur länge som helst! 

    Och föresten... Du skriver att du och din fästman bor ihop i en studentlägenhet? Hur kommer det sig att ni bor i Finland, och vad studerar ni? 

     


    Man dras dit kärleken är =) Jag åkte till finland av en slump bara, ville bort och de hade en djurvårdskurs på svenska så jag sökte och kom in. Han bor i Finland och är en råfinne haha. Vi blev kära och jag kunde inte hålla mig borta så jag flyttade dit och studerar nu till socionom. Han studerar till medianom i samma skola. Därför är vi i Finland och får se om vi hamnar i sverige eller stannar här om några år. Hellst vill jag hem men vi flyttar där vi får jobb. Han vill till sverige också så att våra barn ska lära sig syrianska haha, super söt tanke.
  • Mustikka

    Kitkät. Ja ringarna är faktiskt lika. Vi har bra ringsmak då hehe Hahaha skäms lite men inte sluta kolla på den och små flina hela tiden. På metron bussen hemma. Folk tror säkert att man är nyförlovad haha. Om man ska få den värderad går man bara in till en vanlig guldbutik då? Nej nej han är finlandsvensk och har svenska som modersmål. Tack o lov för det. Hade varit jobbigt annars speciellt för familjerna emellan

  • Mustikka

    Goli åååh vad härligt att ni bokat resa. Bali verkar super mysigt var och kika på bilder. Undrar oxå lite vad ni fick betala för resan. Bokade ni hotell lr hör ni det där?? Vi funderar på Thailand mest för att det är billigt att åka dit och billigt där men sen har vi alltid velat åka dit också :) fast bali eller Mauritius hade inte varit fel de heller. En dröm är Maldiverna men det är fööör dyrt för oss nu :( Blir så ivrig vill oxå börja boka resor

  • Mustikka

    Ni ska bara veta vad jag stressar öcer Osa. Glömde dessutom korten i svea. Min pappa ville inte ge dem tidigare han är tokig. Jag blir tokug och alla kort är inte färdiga. Han vill ge dem en månad tidigare dwn mannen är såååå envis blir snart galen. Pappa påstår att folk glömmer om de får kortet för tidigt. Och väärst är att jag inte kan göra något för korten är i svea

  • Mustikka

    Haha kitkät låter som en bea idé vi skår ihop smekmånaden. Undrar vad våra fästmän skulle tycka om saken heheh ; p men tog faktiskt upp Mauritius. Vad kostar en resa dit? Och gillar er idé om att utforska ön. Det är precis vad vi vill göra ha en härlig semester med lite äventyr. Tror man tröttnar om man ser och gör samma sak i 3 veckor. Vad är det för pris skillnad mellan resebyrå och boka hotell själv? :) Förresten tror ni jag hinner laga 200 kort och skicka dem innan sista juni? Det är vår Osa tid och jag kommer hem 2 juni :/

  • Mustikka

    Pagnie när man har en pappa som tror att han vet allt är inte lätt. Eftersom jag själv inte kan ge dem så måste ju dem göra det. Funderar på att åka hem igen. Fixa dem i slutet av april och ge ut dem. Vad nu än farsan tror att han vet så har gubben fel haha. Det är ju trots allt semester dagar

  • Mustikka

    Pagnie min fästman kommer bli sååå avundsjuk när jag kommer berätta om er japan resa. Han älskar allt som har med japan att göra haha. :p

  • Mustikka

    Tjejer jag är så ledsen och besviken måste lätta på hjärtat. Fick precis reda på av min syster att min 3 av mina fastrar kanske ska boka sin semester under tiden vi gifter oss, och dem har vetat att vi ska gifta oss då. En av dem bad jag till och med hennes son bli min ringbärare min farmor berättade att dem kanske ska till syrien under juli och det är ju KRIG DÄR, är dem hellre i ett land där det är farligt med sina barn än på mitt bröllop. De två andra ska till turkiet och dem åker inte med varandra utan skilt.

    Min ena faster kanske jävlas eftersom för många år sen så gick jag inte på hennes dotters bröllop, hon var elak mot min familj och sa en massa  lögner om mig och min syster, självklart blev jag förbannad och struntade i hennes bröllop, alla andra i min familj gick men jag kunde inte gå, hon sårade min familj så mycket och fick släkten att tjaffsa med varandra att jag faktiskt struntade totalt i att gå. Men ens faster kan väl inte vara så barnslig? jag var ung och dum och ångrar faktiskt att jag inte gick, dessutom är jag och min kusin vänner igen. 
    Den andra fastern har ingen anledning alls, dem lixom nonchalerar att ens försöka bry sig, värst är att der var min farmor som berättade åt oss dem har inget sagt än heller. Nu har dem ju inte fått något kort ännu men mamma och pappa har berättat för ALLA att det är då vi gifter oss.

    Fick som ett slag i magen, det gör ont även om man inte borde bry sig om dem om inte dem själva bryr sig om mig och min familj. Tycker bara synd om pappa som jag vet tar hårt över det här men visar inte det.  

    Förlåt var bara tvungen att lätta på hjärtat. Släkt kan verkligen vara onda. 

  • Mustikka

    Viola. Tack vad gullig du är. Det är mest pappa jag tänker på, vet att han blir ledsen och kommer säkert bli besviken. Jag skulle aldrig göra så om mina syskonbarn skulle gifta sig. Men människan är egoistisk och komplicerad. Jag kommer konfrontera dem på ett bra sätt och säga att det skulle vara roligt att ha sina fastrar där och att jag skulle sakna dem om de åkte. Om alla mina fastrar åker iväg på semester tar man ju det lite personligt. Men å andra sidan så vill man inte ha någon på en sådan speciell dag om de själva inte vill vara där. Är hellre med dem som är lyckliga över att man gift sig och vill fira oss.

Svar på tråden Orientaliskt bröllop