Inlägg från: Mustikka |Visa alla inlägg
  • Mustikka

    Orientaliskt bröllop

    kitkät skrev 2013-03-14 23:36:14 följande:
    Mustikka,

    Jag pratar arabiska, men ingen syrianska... Min största önskan är typ att lära mig mitt riktiga modersmål, syrianska. Vi kanske kan lära varandra? :)

    Jag ska nog också sova nu tror jag.  
    Absolut det tycker jag verkligen vi kan göra =D Är inte världens bästa på det heller men slår vi ihop våra huvuden så går det nog. Min fästman har lärt sig en del redan, han är så duktig med språk den mannen!
  • Mustikka

    Okej nu får jag ångest igen. Är påväg att köpa en tiara från en tjej och kan inte bestämma mig. Hon har skickat sina bankuppgifter och allt. Men nu börjar den där ångesten komma fram. Vet verkligen inte vad jag tycker längre. Den är fin och skulle kanske passa till min frisyr, ska ju ha en såndär heluppsättning lite typiskt syriansk. Men får panik när jag inte provat den, den känns lite för stor men endå vet jag inte man vill ju inte se ut som en glittrande clown. Får betala 280kr ink frakt så det är inte alls dyrt men blir endå nojjig över den. Vill jag ha den eller ej, det är det som är frågan. Är så osäker, men vet heller inte om de pga min ångest som kommer när jag ska köpa något. Vad tycker ni? ska jag köpa den ?? Dem är svindyra i butikerna men där kan jag åtminstone prova dem på. Ushhh vad svårt det här är :(



  • Mustikka

    Tror jag har bestämt för att inte ha den. Ju mer jag kollar på den desto större tycker jag den ser ut. Min tärna var inte för den heller, hon tycker inte jag ska köpa den. Hmm.. Nu är det eran tur. 
    Var så ärliga som ni bara kan haha, tänk inte på mig nu utan säg om ni skulle köpt eller inte! 

  • Mustikka
    kitkät skrev 2013-03-18 10:03:23 följande:
    Mustikka,
    Har du lyckats fatta något beslut om tiaran ännu? Jag tycker att den är fin, men jag skulle nog vilja ha något mer diskret faktiskt. Men det är min personliga smak... Och så tänker jag att du ska väl ha en ganska stor klänning med blingbling? Då kanske det blir för mycket med en så stor tiara, då passar det nog bättre med något mer diskret! Det tycker jag! Den är väldigt fin, men jag skulle föredra den i mindre format! :) 

    Pagnie,
    Vad duktig du är! Får jag fråga hur ni gör med OSA? Vilket datum har ni satt för OSA? Och har ni angett era mobilnummer eller mejladress (det verkar bli vanligare att ange mejladress nuförtiden)? 
    Ska inte köpa den, är alldeles för osäker och tycker som du säger att den kan bli för mycket, min klänning är redan ganska blingig så vill ha något mindre. Något romantiskt och lite prinsessigt är vad jag letar efter. Får väl betala lite mer och prova den än att köpa en som man sen inte alls vill ha. Smyckar mig hellre med ett par örhängen eller liknande =) 

    Pagnie
    Hahah vilken tiara, snacka om bigger is better för hennes del. Hon var perfekt tills hon satte den där grejen på huvudet faktiskt.  
  • Mustikka

    Pagnie Haha vad söt kan tänka mig hur glad hon är över bröllopet :) Skönt att det är fixat iaf och nu är det bara att vänta. Vi har fått ca 70 som svarat redan :) typ 200 to go!! Hoppas alla hör av sig

  • Mustikka

    Pagnie vad glad man blir. Du har mycket fixat nu ju. Känns säkert suuper skönt. Men varför väntar ni inte med att skaffa till efter bröllopet? Tänkte bara på att det kan vara skönt att vara helt säker med klänning och dessutom illamåendet man kan få. Vi ska oxå försöka skaffa barn efter bröllopet. Känslan av att bli mamma är otroligt, längtar :)

  • Mustikka

    Kitkät Ljuuuvliiigt!! Vad glad jag blir :) hur går försäljningen för dig?

  • Mustikka

    Förresten tjejer. Har ni hyrt dawol o zurna? Vill ha det när jag går ut ich en stund på bröllopet. Hittade några som jag tycker är dyra. 6000 för kvällen eller 4000 hemma hos mig. Har ni skaffat? Och vad får ni betala för dem?

  • Mustikka

    Goli. Fick helt rysningar i kroppen när jag läste om olyckan. Är glad att du mår bra och är oskadd. Det är sånt man tar förgivet och tror aldrig kommer hända en själv. Är glad att du är hel och tillbaka lika glad som innan :) håller tummarna för att cheesecake ska bli av. Det är så gott ju :) och tänk på att det är er dag!! Försäljningen för mig är på is. Inga intresserade här :( men ska ta den med till Finland och försöka sälja den till en butik här som hade intresse. Hon skulle försöka sälja den åt mig för 550 ? hon lär nog sätta ett högre pris o tjäna lite på den, men det bryr jag mug inte om :) Gott nytt år till er med och önskar er all lycka och hoppas ni får ett framgångsrikt år med massa kärlek och förhoppningsvis små fötter som tassar omkring hemma hos er :D

  • Mustikka
    kitkät skrev 2013-03-21 17:44:00 följande:
    Pagnie,
    Jag förstår att du längtar så efter barn, eftersom du verkligen är sugen på att skaffa barn! Men jag har som sagt svårt att förstå varför du mår så dåligt över att andra i din omgivning får barn, eller som du själv beskrev det "sjunka genom jorden och aldrig komma upp igen". Jag hade förstått din sorg om det vore så att ni hade försökt skaffa barn under en längre tid utan att lyckas, men ni har ju inte ens börjat försöka! Jag förstår att du längtar, men inte varför du känner sorg? För att ni bestämt att ni ska vänta med att försöka till maj? 

    Du har rätt att känna precis som du känner, jag menar inte att vara dum mot dig, men ibland är det bra att få andra perspektiv. Jag vet par som försökt få barn i flera, flera år. Och att dom känner sorg kan jag förstå det. Men ni är unga, ni har all tid i världen på er att skaffa barn och ni ska ju börja försöka snart! Så inom en snar framtid kan du vara gravid ju :)  

    Känn istället en längtan efter det som komma skall! Och glädjs istället med andra par som vill är med barn eller har fått barn!  
    Håller med Kitkät där Pagnie, ju mer du stressar desto jobbigare sen om det tar tid att bli med barn. Vet att kroppen mår dåligt av stress och chansen att bli mer barn blir då mindre. Jag längtar efter barn varje dag, jag känner det varje gång jag ser en baby, ser att någon är gravid eller bara träffa mina vänners barn, min lycka över att se andras barn gör mig bara lyckligare,tanken av att jag blir mamma en dag får mig att känna mig som den starkaste personen i världen, för mig kan det ta dagar, månader, år, eller min värsta mardröm att jag inte kan bli med barn, vet inte om jag sagt det men har PCO, det är när man har små blåsor på äggstockarna och dem är större än vanligt och inte funktionerar som de ska, det innebär att det kan ta längre tid för mig att få barn, chansen för missfall är stor eller att man helt enkelt kan bli barnlös.

    Det innebär inte att jag inte kan bli med barn utan tvärtom, stressar jag och mår dåligt pga det så är chanserna mycket större att det blir negativt. Så jag tycker du ska sluta tänka på alla andra och tänka som jag att du en dag ska bli mamma och när den dagen kommer så har du vunnit den största skatten i världen. Ni har inte bråttom, om ni planerar att få barn snart så önskar jag er all lycka men försök att inte bli ledsen om det inte sker direkt, en vacker dag så har du snart ett barn i din famn =)
Svar på tråden Orientaliskt bröllop