Inlägg från: Mustikka |Visa alla inlägg
  • Mustikka

    Orientaliskt bröllop

    Pagnie
    vart bokade ni? dem jag hittade är dyra ju. Vill verkligen ha men vill inte betala 6000 för en kväll och 4000 för bara att vara hemma =/ super onödigt tycker jag!  Vill ju bara ha dem där en stund Gråter
     

  • Mustikka

    Goli du är så bra på att få andra att må bra. Du skrev så fint till pagnie. Du har rätt man ska njuta över allt man har och skata sig lycklig över det man har :) träffade en tjej igår med Pco. Hon fick barm vid första försöket :) och de planerade inte ens de trodde att de skulle behöva gå till läkare för att få barn. Så hoppet mitt höjdes massor Hihih :) och imorgooooooon är jag i svea och ska planera bröllop .ÄNTLIGEN ♥♥ tårta blommor catering foto lokal MIN RING ÅÅÅÅÅÅÅHH är sååå glad

  • Mustikka

    Hej tjejer. Har inte haft internet lr dator ett tag. Är hemma och har min vackra ring på mitt finger. Jag är så lycklig och den är såå fin i verkligheten. Beställt blommor och är så nöjd, trodde inte att jag skulle vilja ha dropp form men valde det tillslut. Det blev lavendel rosor, rosa rosor och ljuslila orkidéer. Det var suuper fint :) Imorgon är det catering och fredag filmteamet =D har haft så roligt här med planeringen. Ska skicka bilderna när jag sitter vid en dator. Kitkät vi skrev en dikt i insidan och information på andra. Typiskt syrianskt blev informationen (kopierade från ett annat kort :p ) skrivet på svenska inget syrianska. Vi skickade även ut ett informations blad till de som behöver boende :)

  • Mustikka

    Goli. Tycker inte heller du ska ge upp, allt går så länge hoppet finns. Och du har rätt att vara trött. Du behöver kanske ta en mini paus från den? Och ge dig själv lite tid att må bra. Kitkät skrev så bra till dig och tror också det kan vara som hon nämt ovan,att ni kanske fixat med den för mycket att du är trött på det. Ni har kommit så långt nu att din dröm klänning snart är färdig. Så håll ut :) Angående kontakt så ska du skicka sms och säga att det är asap eftersom du är i Sverige i några dagar. Ringde mona Lisa kanske 6 ggr på två dagar. Sen skrev jag ett sms när de inte svara där jag förklara hur bråttom jag har. Han ringde upp mig då genast. Prova med det. Tycker de så dåligt av dem att inte ringa upp dig faktiskt! ! Kitkät mail har jag gett upp på. De svarar nog aldrig på det. Smsa istället.

  • Mustikka

    Ooooj vad jag har missat jisses. Ska läsa igenom allting. Var så upptagen i sverige men nu är jag tillbaka.

  • Mustikka

    Gisses nu äntligen har jag haft lite tid att sitta här. Hade så mycket att göra i svea och hemma igen så blev vi sjuka, matförgiftning på båten är det värsta uushh!! 

    Mina känslor oooj vilka känslor jag fick efter att jag läst igenom allt. Det var som en bok, kan ni tänka er att man bara vill fortsätta plus att man blir så fruktansvärt förbannad över vad som hände dig Goli. Jag blev så sjukt arg haha och började snacka om det till min fästman, man behövde lite terapi där. Men jag blev så glad att det löste sig, det var ett HURRA från min sida.

    Och grattis tjejer till bostaden! Nu minns jag inte vem som hade bilder men det var jätte fina, själv bor man i en ruttig studentbostad men den duger än så länge =)  Vi vet ännu inte vart vi ska bo så vill inte sätta för mycket pengar på inredningen, dessutom är den här lägenheten lite halvsunkig som en studentlägenhet ska vara, vi får inte ens måla väggen vita så att det ska se lite fräshare ut, och dem är vita men dem har inte målat här på år och dar säkert! Kitkät minns din bostad väl, blev jätte glad att se att ni fått en helt ny :D Och det området är jätte mysigt och centralt =D 

    Pagnie
    Vi har samma florsit haha Andreas är jätte duktig, Jag valde också en droppfort fast än jag inte hade en sån i tanken först men blommorna var jätte fina. Det är en blandning av orkidé och rosor i ljuslila och rosa. Men han har varit jätte dålig med att skicka bilderna till mig. Är lite sur på honom, han skulle skicka dem för en vecka sedan och sen smsade jag honom och fick inget svar och inga bilder. Ville visa er dem och min tärna tjatar och vill se dem =) Vi skulle också ha kandelabrer bakom vårt bort och även på alla bort. Hoppas bara det inte blir för varmt. Bakom honörsbordet ska vi ha en vitvägg med lampor. =D

    ALLT är färdigt jag behöver verkligen inte tänka på något just nu. Vi smakade på vår tårta, det ska vara blåbärgrädde med färska blåbär i, riven vitchoklad i fyllningen och vaniljkräm. Sen är det marsipan. Det värsta var att vi inte fick "smaka" utan fick köpa tårtan och dem tog dessutom mer pengar eftersom jag hade blåbär i. Man tycker ju att dem borde åtminstone ge det lite billigare med tanke på att man väljer just dem som ska göra vår bröllopstårta. Super fräckt tycker jag iaf!! 

  • Mustikka

    Förresten jag är helt taggad på att ses i juni :D Det hade varit så himla kul att få träffa er alla personligen. 
    Kitkät klänningen du visade var jätte fin och jag gillade färgen. Tyget ser ju bra och skön ut och dessutom är klänningen inte så dyr =) Hur gör ni tjejer betalara ni för tärnornas klänningar? 

  • Mustikka
    Pagnie skrev 2013-04-09 12:27:15 följande:
    välkommen tillbaka mustikka. :D vi har saknat dig. så hoppas du är tillbaka nu. Det var kitkät som la upp bilderna på lägenhet och visst är den fin. jag tror dom kommer få det jättebra där.

    haha ja han är seg att skicka bilderna till mig med. Men det gör egentligen inte så mycket. Vi valde att ha ett vattenfall bakom oss. Vi var lite kluvna och är väl det egentligen fortfarande. Men det verkade bara så häftigt.Men vad tror du? har du några åsikter om det? Skulle även vara fint med romerska pelare tänkte jag. sen annars glashyllor med kandelabrar på är inte heller helt fel. ja det fanns så mycket. Men mustikka vilken lokal skulle ni ha?

    Måste då bara fråga. Har du sett kandelabrarna live? Vi var ju till olles en gång när dom skulle ha bröllop senare på dagen och då fanns kandelabrarna där med blommor på och jag tyckte faktiskt det såg rätt glest ut så att säga.
    Men han kanske visade andra exempel då? jag vet ju inte vilka blommor ni har heller. men det var vita och rosa rosor i alla fall och med något grönt.
    Men han var i alla fall jättebra tycker jag.

    vad roligt att ni har smakat på tårtan och allt. ska bli så kul att välja ut den sen :D Vi är dock lite kluvna om smaken. vi vet vit choklad men sen är det svårt. han vill ha jordgubb och jag vill ha hallon. karlar alltså säger jag bara ;)
    Tackar tackar har saknat er med faktiskt, nu är jag here to stay!
    Menar du ett riktigt vattenfall? det fick inte vi se iallafall, kanske inte går i mona lisa, verkar ju super häftigt om det faktiskt går. Pelarna tyckte jag inte skulle bli så fint om vi inte hade det med i hela temat, tyckte kandelabrar skulle vara finast, vi såg bilder på hur dem såg ut och det med lamporna bak tror vi skulle se fint ut. Min fästman  har ett konstnärligt öga och tyckte att ljuset från kandelabrarna och ljuset i bakrunden skulle lysa upp stället mer, så jag litar på det haha =) Blommorna är i temat lila rosor och vitt och vi valde ett långt bort med blommor hela vägen. Tror det kommer bli fint =) Har inte sett det live dock och hoppas inte det kommer se fjuttigt ut, åååh måste få se bilderna så man kan tänka lite över situationen.  Andreas tyckte iaf bäst om kandelebrarna än pelarna, gillade att han faktiskt sa vad han själv tyckte bäst om också =) 

    Hahaha det där med tårtan är inte lätt, jag var bestämd och ville ha blåbär, mustikka betyder blåbär, älskar det och dessutom så passar den färgtemat hahah, om man nu kikar på innehållet. Får ni smaka på er tårta eller måste ni också betala? Om jag fick välja mellan jordgubb och hallon hade det blivit hallon! Hallon är lite mer syrliga och passar perfekt med vit choklad. Jordgubb och vitchoklad kan bli för sött. Tycker ni ska köpa en liten tårta med båda smakerna och testa hemma :D
  • Mustikka

    Förresten tjejer jag har min frisör nu. Måste visa min provupsättning, jag är så sjuuukt nöjd och hon är så otroligt duktig. Hon gjorde denna upsättning utan spray eller något kladd. Tog 15 min hon är så snabb och super trevlig.
    Sorry vet inte hur man minskar på bilderna, sitter vid min finnes dator och det är = kinesiska för mig haha
    fick dessutom låna hennes tiara som skulle passa så fint till min klänning :D Hon heter Gina och är utbildad frisör men har ingen frisörsalong förtillfället. Hon jobbar hemma, fick ett tipps av min farbrors fru att gå till henne och det var det bästa jag gjort :D Jämfört med den andra jag gick till så är jag otroligt nöjd nu!



     
  • Mustikka
    kitkät skrev 2013-04-09 13:40:01 följande:
    Mustikka, 
    Välkommen tillbaka. Du har varit saknad kan jag lova! Jag & Pagnie har tjatat ut varandra!

    Vad skönt att allt börjar falla på plats för dig. Jag längtar tills vi också kan börja planera på riktigt med Panorama! Jag mejlade dom ännu en gång förra veckan för att visa hur jag vill att lokalen ska se ut - istället för deras gula/beiga gardiner så vill jag ha vita/beiga draperier. Jag tycker att det är mycket finare och lokalen får en orientalisk touch! Men dom har ännu inte svarat på mitt mejl, trots att jag skrev "Var vänlig och svara på mitt mejl". Men när jag skickade sms till honom förut så ringde han upp direkt, så det är bra i alla fall! Men jag önskar att dom vore bättre på att svara på mejl, eftersom jag har lite telefonskräck och gillar inte att prata i telefon med främmande! 

    Vad gäller tärnklänningarna så kommer jag betala dom. Bilden på klänningen som jag visade på edressit är inte den klänning som jag ska köpa till någon av mina tärnor. Det var bara färgen och tyget som jag ville visa er, för att få smakråd! Jag ska beställa andra klänningar till mina tärnor, men i den färgen och det tyget! 

    Och vilken snygg bruduppsättning! Är inte detta samma frisör som du hade bokat först? Denna provuppsättning var i varje fall mycket finare än den förra du visade oss. 

    Angående honnörsbordet och  vill jag hålla det så enkelt som möjligt, jag har sett några skräckexempel på brudpar som verkligen gått ALL-IN och det ser rent ut sagt förjävligt ut, enligt mig. Ibland så ser man knappt brudparet pga. att allt runtomkring tar all uppmärksamet!
    När jag frågade dem på mona lisa så sa han skriv  inte mail, Dem kollar inte den tror jag, och det kanske är så med panorama också. Förstår det där med telefonskräck min fästman har det och det är inte roligt. Sms funkar ju alltid och man kanske får bita ihop så att allt går som planerat =) Jag ska behålla deras gardiner, orkar faktiskt inte bry mig om det mer, är nöjd haha =) Färgen tror jag kommer passa riktigt fint, ditt tema verkar så varm och mysig, passar perfekt in till nyhösten. 

    Tycker inte heller om att det blir för mycket, det vi valde ska vara enkelt och stilrent, blommorna på bordet gjorde att man fick en färgklick och kandelabrarna ska framhäva ljuset bakom som fästmannen min tyckte var fint :D Det fanns bilder på blommor som hänhde överallt och man hade allt, det är faktiskt to much och to much är inte alltid så fint. Stilrent och sammanhängande är vad som är bäst tycker jag. Vår tårta är jag nöjd med, den är enkel o 3 lr 4 lager tårta, runda med lite blommor på. Ville inte ha den där mega 100 meters tårtan, såg en bild som man nästan fick använda stege :S helt sjukt!

    ÅÅh ÄR SÅ TAGGAD, förresten min ring är UNDERBAR älskar varje liten del av den och den passade fingret som om den var gjort för mig <3 Och den var inte alls för hög som det såg ut på bilderna. 
    Måste skicka bild =)
    Min frisör är helt ny inte samma kvinna som sist, men nu vet jag inte hur jag ska säga till den andra, skäms att avboka vet lixom inte vad jag ska säga :S  
Svar på tråden Orientaliskt bröllop