Inlägg från: Mustikka |Visa alla inlägg
  • Mustikka

    Orientaliskt bröllop

    goli skrev 2013-03-03 13:34:51 följande:
    Tack för era tips, flickor! Riktigt bra förslag, o ska komma ihåg att fråga kocken om han har erfarenhet av quinn för då blir det ju perfekt. Men som Mustikka säger, får se upp så det inte blandas ihop med de vanliga kötträtterna, hahaha! Som det ser ut just nu verkar det som att vi kan pricka av ytterligare en sak från listan och det e bilen. Min fästmans kusin insisterar på att vi ska na hennes bil och det är en vit Porsche parametrar! Den e sååå snygg o det e helt sjukt att vi får låna den! Först var jag orolig för att det kommer bli trångt i baksätet men tydligen e det rymligt ock ska inte vara några problem! Försökte skicka med en länk men jag använder fästmannens systers iPad o vet inte hur man kopierar en länk. Eftersom jag tillhör stenåldern, haha! Men iaf, vi e jätteglada! Ni kan googla på vit Porsche parametrar så får ni se hur den ser ut. Vet ngn av er hur man skriver in en tilläggskommentar? Tänkte skriva i allas bröllopsdatum men har glömt hur man gör! Skulle uppskatta lite hjälp...
    Wowowo snacka om schysst =D Porsche är ingen dålig bil att åka med, det var verkligen snällt av henne Skrattande vi har änni ingen aning om vad vi vill ha för bil, om vi ska hyra eller inte. Det är inget som stressar oss haha, kanske borde vi stressa lite över den delen.

    Hmm är det inte när man uppdaterar inlägget? uppdatera knappen ska väl finnas här på sidan =)
  • Mustikka
    kitkät skrev 2013-03-03 17:04:43 följande:
    Och föresten, nu kan jag bocka av "makeup-artist och hårstylist" från min planeringslista :) 

    Jag har bokat en jätteduktig tjej som arbetat som makeup-artist och hårstylist i många, många år. Hon arbetar idag på en salong och på Åhlens. 
    Om man vill så kommer hon hem till en på bröllopsdagen. Så det är perfekt! Hon både sminkar och gör jättefina håruppsättningar. Så jag ska avboka min tid som jag hade bokat hos Make Up Store!
    Hon verkar väldigt kunnig. Vi har haft mejlkontakt och hon besvarar tålmodigt alla mina frågor. Så det känns riktigt skönt nu! Äntligen har jag hittat någon som känns 100% bra! 

    Hon ska även styla mina brudtärnor och min mor :) 
    Oj vad bra Kitkät jätte skönt att du hittat den rätta, får man fråga vad får du betala för henne?
    Hahah angående bilen så har vi varit lata. Men vi får se har planer på att låna bil från kusiner som har jätte fina bilar. Varken jag eller fästmannen är sådär intresserade av vilken bil det ska vara. Tror det är det jag prioriterar minst faktiskt =/

    Jaaa föreste nu vet jag vad våran sångare/dj heter. Elias kuryakos. Vet inte hur det stavas men känner ni til honom?? 
  • Mustikka
    kitkät skrev 2013-03-03 19:08:43 följande:
    Hon tar 2600 kr för både smink & håruppsättning med provuppsättning och provsminkning. 
    För mina brudtärnor kommer hon ta 550 kr per person för både smink & enklare håruppsättning. 

    Det var inte det billiga priset som var avgörande för att jag valde henne, men visst är det skönt att inte behöva betala 5-6000 för smink & hår! Dessutom kan jag skämma bort mina brudtärnor också och bjuda dom på smink & hårstyling utan att bli bankrutt! :) 
    Det var verkligen ett bra pris, myycket mer rimligt än som sagt 5000:- Vart hitta du henne, har hon en blogg? Nu blev miss mustikka intresserad :P Visst har ju en frisör men är som sagt osäker på henne =/
  • Mustikka

    Ojojoj har missat massor. Har varit lite off känner jag. Börjat med nutrilett hahah! Man blev lite grinig i början. Kitkät super vackra klänningar du har där, hoppas verkligen du hittar din dröm. Håller tummarna :) Och frisören du tippsa om verkar vara jätte duktig. Det var lite för enkla frisyrer för mig dock :) och smink sköter min kusin som är makeupartist MEN har ni tänkt på manlig styling? Med smink, det låter ju knäppt men undrar om det inte blir snyggt med lite. Inte på fransar oså utan på huden :) tyckte hon hade jätte fina bilder och hon är grym på att sminka tjejer och killar! Och vi bestämde för att gifta oss borgerligt snart här i Finland. Det känns konstigt men endå mysigt. Synd att vår präst inte har vugselrätt!

  • Mustikka

    Kitkät din klänning är jätte vacker. Precis som goli innan skrev hur kändes det när du provade klänningen? Vad fick dig att välja just den du har nu? Jag tycker sen är väldigt vacker :)

  • Mustikka

    Kitkät
    Båda klänningarna är jätte vackra. Tycker du ska andas in och ut, oavsett vad du väljer så kommer du vara vacker.
    Jag hade ju samma problem, hade bråttom och fick känna press, jag valde min klänning pga priset och att alla andra tyckte den var fin. Visst den är jätte jätte vacker MEN det var inte en sådan jag ville ha, jag provade den kanske 10 ggr hemma och bestämde mig sen för att försöka sälja den och beställde sen den klänningen jag ville ha.

    MEN det var två heeelt olika klänningar, dina klänningar tycker jag har likheter i sig och som du tidigare ovan skrev så är det bara en dag man kan bli en prinsessa och bära en lite större klänning.
    Tycker den är väldigt romantisk och den sitter säkert jätte fint på dig, prova med slöja och skor.
    Sminka dig fixa håret lite sådär snabbt bara för att få en blick över hur vacker du kommer se ut på din dag med den klänningen du har, Om du verkligen känner nej det här är inte jag, så vill jag inte se ut så kan du börja tänka på att sälja den. Men det är inte enkelt, min klänning är billig och har annonserat den både i sverige och i Finland utan resultat. Köparen vill ha en så billig klänning som hellst, så du kan räkna med att om du vill sälja den så kommer du förlora en del pengar på den. 

    Det kan också vara dina hjärnspöken, säg till dem att nu får det vara nog och lämna dig i fred. Tilloch med jag börjar fundera på om jag verkligen skulle behålla den första klänningen ibland, men ger mig själv ett nyp då o då för att vakna upp och sluta förvirra mig själv så mycket.
    Och det är säkert inte till stor hjälp men tycker den klänningen du köpt är finare än dem andra, men det är bara min personlinga smaksak =) 

  • Mustikka
    kitkät skrev 2013-03-12 17:57:19 följande:
    Mustikka, 

    Tack underbara du för ditt uppmuntrande inlägg! När jag har på mig klänningen så känner jag mig som en prinsessa, men den känns ändå inte riktigt som "jag" och om jag fick välja idag så hade jag inte köpt den, nej. Men nu har jag ju den och jag tycker absolut inte att den är ful men jag hade hellre velat ha den andra klänningen tror jag. Men å andra sidan så känns den andra klänningen ganska enkel, medan min klänning är mer prinsessaktig.  

    Vad köpte du din första klänning för? Och vad köpte du din andra klänning för? För min del så innebär det att jag förlorar mycket pengar om jag inte får min klänning såld och köper den andra klänningen! 
    Det är ju därför vi är här, för att stötta varandra. Jag vet på riktigt inte vart jag hade varit utan er stöd och tipps, hade säkert virrat runt som en förvirrad höna. 

    Man kanske ska tänka utanför sin egna trygghet när det gäller bröllopet, om man gillar mer simpelt och kör med det annars på sin vardag så kanske man kan vara lite mer prinsessa under en dag. Jag är verkligen ingen person som är prinsessig i verkliga livet, är mer av en liten lortgris som tar dagen som den kommer haha! Men av alla dagar i mitt lilla vardagliga liv så får jag bli en prinsessa med allt som en prinsessa kan tänka sig ha, en stor klänning en härlig fest och med min prins vid min sida, kanske känner man sig lite löjlig men tror det kommer bli en otroligt härlig dag. Och även du Kitkät är värd att få vara den finaste prinsessan i världen på din dag, så kanske din vackra klänning inte är du just nu men den kan bli du =)

    Min första klänning kostade mig 6000:- fick ett bättre pris från 8000 och min nya kostade 10.000, Så har lagt ganska mycket pengar endå med tanke på att min första inte har blivit såld än. Det är jätte jobbigt att få den såld, och jag känner inte att jag vill gå ner till 3000-4000 tusen. Folk vill inte betala så mycket för en klänning de inte får själva tag på i butik, även om den är helt ny. 

     
  • Mustikka
    goli skrev 2013-03-12 22:48:21 följande:
    Hahaha, Kitkät, tack för dina kärleksförklaringar, behövdes verkligen just nu med annat skit som pågår här. Är bara glad om jag kan hjälpa på något sätt, kunde verkligen känna din ångest och det är inte alls kul att känna så. Ångest är bland det värsta jag vet!

    Håller verkligen med Mustikka, att vilken klänning du än väljer så kan det inte bli fel för de e så otroligt vackra! Jag hade också blivit förvirrad, jag lovar!

    Hotellet låter riktigt härligt, alltså! Kan inte tänka mig ngt bättre sätt att slappna av på än med spa efter ett bröllop, haha! Hade oxå tänkt försöka fixa rabatt på ngt hotell men det var så svårt att samla ihop gästerna plus att många har bekanta osv i Stockholm som de tänkt bo hos. Vad är nästa grej på listan då?

    Mustikka, hur känns det med din nya klänning då? Känns det som att det var rätt val? Och hur går det för er med allting?

    Pagnie, var sjutton håller du hus någonstans? Har du övergett oss? Tungan ute
    Jag provade en lite liknande klänning från samma designer och jag älskade hur den satt. Jag blev helt kär när jag såg klänningen i tidningen och hoppas verkligen den är lika fin i verkligheten.Har ju inte provat den som jag köpt men är ganska säker på den, lääängtar till maj så jag kan få ha på mig den.

    Just nu är det inte mycket jag kan göra men vi är påväg hem till påskhelgen och vi är där en vecka, hoppas jag kan planera och få det mesta gjort iaf hos cateringen, konditoriet, floristen och filmteamet, och DJ, DET ÄR MYCKET HAHA. Sen ska jag åka till Västerås för att hämta min ring iiiiiiiiiiiiihhh, det är så härligt att äntligen få prova den. Hoppas den inte är för liten bara Solig 

    Hur går det för er? Har ni mycket ännu att planera? 
     
  • Mustikka
    Pagnie skrev 2013-03-12 22:42:44 följande:
    sorry flickor att jag inte varit inne på länge. Jag återkommer i morgon hoppas jag för de senaste två dagarna har jag suttit med inbjudningskorten från Hell. Fan vad pyssligt det vart för jag fick mer och mer idéer.  Men jag blir jävligt nöjd med dom för fan vad snygga dom blir. Så det är värt ALLT pyssel.

    Hoppas jag blir klar nu i morgon så att ni får se slutresultatet. Kan i alla fall säga att jag var till panduro och handlade upp halva affären idag ;)
    Bilder bilder bilder :D
  • Mustikka

    Förresten tjejer har ni tänkt köpa presenter till era tärnor?
    Till min made of honor vill jag köpa något lite dyrare, det är min lilla syster och hon älskar design skor. Vill köpa Christian Louboutin skor till henne men har ingen aning om vad ett sådant par skor kan kosta??! Eller var man ens kan köpa dem och veta att de är riktiga. 
    Till mina tärnor har jag hittat en sida som har massa mysiga fina saker, typ väskor med deras namn på osv och smycken för ett riktigt bra pris =D

    Kolla in sidan www.etsy.com/ 

     

Svar på tråden Orientaliskt bröllop