• Äldre 19 Nov 17:58
  1408778 visningar
  3377 svar
  3377
  1408778

  Orientaliskt bröllop

  Pagnie skrev 2012-11-19 17:54:56 följande:
  ja men det låter väl som en jättebra idé. Då om det går på en gång så hinner du ju jobba ett år och det är ju optimalt. Jag hinner nog nästan jobba två år så det känns bra.
  Men då har vi småbarn samtidigt ju ;)
  ja, då får vi övertala kittykatten oxå att skaffa barn snart så kan vi hooka på Småbarnstorget istället! Solig
 • Äldre 19 Nov 17:59
  Pagnie skrev 2012-11-19 17:54:07 följande:
  då bör du åka till nya zeeland. där finns det inga sådana där giftiga och farliga djur. Ja alltså det finns väl ormar men inte i samma utsträckning som över allt annars.
  men finns det vita stränder och turkost vatten där oxå? e ju sånt jag vill ha! min fästman försöker få mig att komma över min fobi, men jag brukar säga att jag trivs med den. Glad
 • Äldre 19 Nov 18:11

  Hur gick det med terapin då? fungerade det? hur länge och vad var det för typ av terapi? förlåt att jag frågar så mycket men har själv funderat på det!

  Oj, det hade jag faktiskt ingen aning om. Damn! Jag är själv inte religiös men det spelar ingen roll, som du säger, att förbjuda andra religioner? men samtidigt så undrar jag om det har hjälpt dem något? kasnke förhindrat ngn typ av inbördeskrig eller ngt? Kan inte historien. Usch, men jag förstår dig fullkomligt! Hahaha! Ja, ett alternativ mindre. Var det "Paige" som skrev det innan, att det gör det svårare bara för att man har så många alternativ?

  Jag o fästmannen funderar på att gå till en resebyrå när vi e hemma i Sverige o befinner oss i samma stad och höra med dem lite. Sen ska vi fråga hur det fungerar med att ta resor på avbetalning, hur det blir med ränta och så. Så vi vet vad vi har för möjligheter. Ska ni boka från internet eller en resebyrå? Internet är alltid billigare men det känns mer tillförlitligt med en resebyrå!

 • Äldre 19 Nov 18:36

  Oj! Uffffffffff, jag kan inte ens snacka om det samtidigt som jag äter och om jag ser bara en bild på en så påverkar det hela min dag. Jag har t o m återkommande drömmar om folk som jag älskar trycker in mig i ett hörn och försöker slänga en på mig. För ett tag sedan bodde det en kille på bottenvåningen av vår byggnad (vi bor på 4e våningen) som hade en orm o jag kunde inte sova på nätterna om inte vi la en handduk vis dörrspringan för jag var rädd att den skulle ta sig in i vårt rum.

  Nu när jag skriver detta måste jag skratta åt hur löjligt det låter! Plus att det får mig att inse att det påverkar mitt liv en del, hahaha. Får se, kanske också börjar i terapi.

  Hmm, Dominikanska... ska kolla in det oxå men då blir man nog ruinerad!

  Och ja, fröken Paige, du är knäpp men det e jag med!

 • Äldre 19 Nov 21:13

  På tal om Aruba, kolla in den här länken, tjejer! Nice hotels!!!

  www.ving.se/aruba/aruba/romantiska-hotell

 • Äldre 20 Nov 09:52
  Mandis skrev 2012-11-19 22:47:22 följande:
  Hej, jag gifte mig i somras men har svårt att hålla mig borta från bröllopstorget ibland =)..det var så kul med all planering och förväntningarna inför bröllopet och just den här tråden hade varit perfekt att ha inför vårt bröllop. Tänkte bara ge tips om smekmånaden eftersom jag såg att ni nämnde Bali och Singapore, vi åkte på en kombinerad resa till Singapore och Bali nu i augusti och var mycket nöjda...vi fick några dagar storstadsliv och sen spenderade vi större delen av vår resa på olika ställen på Bali. Bali är otroligt vackert och det är som är bra är att man kan bo riktigt fint till mycket billigare priser än t.ex. på Maldiverna, Seychellerna mm. Jag rekommenderar verkligen Bali...ett litet tips bara =)!
  Hej Mandis! Först och främst ett stort grattis! Hoppas ni fick en fantastisk bröllopsdag!

  Tack för tipset! Får man fråga vilken resebyrå ni bokade med, hur länge ni var borta, vilka hotell ni bodde på och ungefär hur mycket det kostade? Vore tacksam för svar!
 • Äldre 20 Nov 10:01
  Pagnie skrev 2012-11-20 09:53:28 följande:
  god morgon. ser att goli redan är uppe och bänkad framför datorn ;)
  god morgon! yup, har inga lektioner idag heller som tur är, o måste tentaplugga. Finns inget bättre sätt att starta dagen på än med BT! Skrattande
 • Äldre 20 Nov 15:15
  kitkät skrev 2012-11-20 11:37:40 följande:
  Goli & Pagnie, 

  Jag har min vän och hennes man på besök här från Göteborg. Vi satt hela kvällen igår och pratade bröllop, dom gifte sig i april så vi fick lite tips från dom Hon är syrian och hennes man är svensk, så dom hade också ett syrianskt/svenskt bröllop. Hennes man är fotograf så han vill jätte gärna fota på vårt bröllop, så nu har vi ännu en fotograf! Han ska följa med mig från morgonen (förberedelserna), så det blir bra... Då får vi lite "repotage-bilder" också. 

  Så om ni saknar mig på BT ikväll, så är det för att jag är upptagen med mina gäster. Med andra ord, jag har ett liv! Skrattande  
  Vad kul! Såna bilder e alltid kul att titta på efteråt, när man gör sig iordning o allt. Har bett min kusin som är duktig på att fotografera, att hänga med mig medan jag fixas till.

  Hahaha! Då kan jag passa på att säga att jag ska ut med några tjejkompisar o fika ikväll så jag har oxå ett liv, yay! Ha det så trevligt ikväll och hoppas att Pagnie klarar sig utan oss!
 • Äldre 20 Nov 22:47

  Wow! Låter som en fantastisk resa! Vilken upplevelse! Och tusen tack för all info, Mandis, ska absolut berätta allt detta för fästmannen o bali är en mycket mycket stark kandidat. 62 000 lät väldigt dyrt för oss men vi hade tänkt oss 2 veckor och som du säger kan man ju välja o fixa själv!

  Du är mer än välkommen till denna tråd och hjälpa oss att planera o berätta om allt som hade med ditt bröllop att göra, alltifrån din klänning till sofreh aghd, vilket ev hotell ni valde till bröllopsnatten och hur det känns att vara gift!
  Du kan vara vår Yoda, om du vill! Skrattande

 • Äldre 21 Nov 18:23

  Hej tjejer!

  Måste tyvärr överge er ikväll. Min hubby har varit i Sverige i 5 dagar och han kommer tillbaka ikväll, är på väg från flygplatsen nu faktiskt, Så vi kommer att ta igen lite förlorad tid... Men jag lovar att kompensera det! Hoppas allt e bra med er o ni har min tillåtelse att diskutera bröllop utan mig!

  O Kitkät, det var nog Pagnie som frågade men det har du inte berättat förut! Låter som du har ett riktigt tufft jobb! Kan inte vara lätt att hantera ensamma flyktingbarn men jag beundrar dig, krävs styrka. Själv börjar jag lipa så fort jag är på barnonkologen så...

  Hoppas att ni får en trevlig kväll, många kramar till er!

Svar på tråden Orientaliskt bröllop