• goli

  Orientaliskt bröllop

  hahaha! Pagnie, jag lovar att efter att jag läste ditt inlägg så tänkte jag: shit, det där har jag oxå tänkt på o borde ta tagi. Underklädes-delen, alltså! Men sen tog mitt fiskminne över och ja... men du kan ju ta det som en diss. hellre det än att erkänna att jag e gammal! Död

  Vet faktiskt inte hur jag ska göra med underkläder under klänningen. Funderade på ngt korsettliknande innan men då blir det kanske kaka på kaka iom att klänningen har typ korsettsnörning o inbyggd bh. Fast den inbyggda bh:n ger ändå inte den effekt som jag vill att den ska ge, jag har väldigt väldigt liten byst... obefintlig typ... vilket lefer oss in på underkläder/sovkläder för bröllopsnatten, förutsatt att man lyckas hålla sig vaken då, hahaha! men om man har större byst e det lättare att hitta ngt sexigt, för då blir allt man sätter på sig sexigt!!! men med liten byst e det mkt svårare. vill inte ha överdriven push-up heller, känns så fake då, speciellt som den ändå ska av liksom.

  hur ska ni göra?

 • goli

  vet ni, tjejer, vill bara berätta att idag gjorde jag, för första gången i mitt 30-åriga liv, pepparkaksdeg från scratch. men som med allt annat jag företar mig lyckades jag ändå fucka till det. tror jag iaf. Följde receptet fram till slutet när jag kom till mjöl och knåda degen-biten. Degen blev aldrig deg utan mer lös, klumpig. så jag la till mer mjöl, sen ännu mer o sen lite till. Sen sa min fästman: det kanske e meningen att den ska vara lite lös eftersom den ändå ska stå svalt över natten?

  yup... sådär lite lagom efter att jag lagt till typ 5 dl mer mjöl än det som stod i receptet. Ja, ska bli intressant att se hur de blir imorgon! Skrattande

 • goli

  hahaha! ingen brist på ärlighet från din svärmor, inte! Oroa dig inte, litar på att våra byst kommer växa under graviditeten o sen tänker jag amma ungarna tills de e minst 10 år gamla så de förblir stora, hahaha!

  jag satt o kollade in lite underkläder på nätet, eller bonprix.se för att vara mer specifik. och tappade verkligen lusten efter ett tag för alla där är så äckligt perfekta med sina platta magar o stora jävla tuttar, hahaha! man kanske ska googla: "sexiga underkläder för tjejer med liten byst"?

  när det gäller trosor så tycker jag det är sexigare med briefs än string, faktiskt. Plus att det e så mkt bekvämare. inte såna som går högt upp på magen, utan lite mindre o inte så långa "ben" eller hur man nu ska säga. Har de lite spets så blir det extra fint. Så det kan man alltid ha! Kommer jag nog ha under klänningen också. Eller menar du ngt annat som jag inte alls har tänkt på?

 • goli

  hur går det, Kitkät? hittat några bra butiker än?

  Mandis, berätta om din brudklänning! hur, var o när du hittade den osv... o vi väntar fortfarande på att du ska berätta hela din wedding-story! typ börja med hur du träffade din man, kanske?

 • goli
  kitkät skrev 2012-12-01 23:36:30 följande:
  Vad duktig du är! Nu kan vi ha massa roliga diskussioner utan Pagnie, sömntutan! Och imorgon när hon ser det så kommer hon ångra att inte hon höll sig vaken med oss. 

  Har du hittat någon makeup-artist/hårstylist än?  
  hahaha, stackars Pagnie! hon jobbar ju ihjäl sig!

  Nej, ska in till make-up store under julen o kolla in fler salonger. kanske kan hitta något via bröllopsguiden!
 • goli

  tack för tipsen, Mandis! Stackare, låter som du har haft en låååång dag. Du får väl ge oss storyn när du e ordentligt utvilad, du har en stor dag framför dig imorgon oxå!

  Kitkät, tycker som dig att det är bra att utforska så många alternativ som möjligt innan man bestämmer sig!

 • goli

  ingen aning, svårt att veta när det finns så många make-up artister med så många olika priser. det bästa är väl att se exempel på hur de har sminkat innan o jämföra med priset sen, tänka efter om man själv tycker det är värt eller ej. själv tycker jag att det helst ska vara under tusenlappen för en sminkning men det e väl inte så lätt att hitta ngn bra för det priset. ska som sagt kolla make-up store.

  Madis, känner igen namnet på butiken, såg annons på bröllopsguiden. tyvärr hann jag själv aldrig dit men det löste sig ändå. Sov nu o vila ut ordentligt. vi väntar med spänning på att få höra er love story sen!

 • goli

  kitkät, förlåt för att jag överger dig nu men måste gå o lägga mig. ska upp tidigt imorgon o tentaplugga. lycka till ikväll, hoppas du hittar ngt bra på bröllopsguiden. o titta så duktig jag var som lyckades hålla mig vaken till halv ett nästan. Godnatt o hörs imorgon!

Svar på tråden Orientaliskt bröllop