• Äldre 18 Nov 21:51
  1408870 visningar
  3377 svar
  3377
  1408870

  Orientaliskt bröllop

  Och med drog hon sig ur, antar jag att du menar att hon drog sig ur bröllopet och att vara din brudtärna.

  Är hemskt ledsen för detta, jättetråkigt att höra. Jag tycker att du o din man gjorde helt rätt. Det är ju inte enbart för er egen skull. Ni tycker ju illa om honom för det han gör mot din vän och om inte hon förstår det så är det väldigt synd. Samtidigt kan jag se det ur hennes perspektiv också, hon måste vara väldigt kär i killen om hon inte ser det han gör mot henne. Och tyvärr kommer hon inte inse det heller förrän långt senare. Jag tror inte det finns mycket du kan göra just nu. Ge henne och dig själv lite tid att smälta detta. Om hon fortsätter att ta hans sida så är det uppenbarligen hennes förlust, tyvärr. Och jag vet hur svårt det är att bara släppa taget om en vän när man ser vilket misstag hon håller på att göra men jag har själv lärt mig av erfarenhet att ibland måste folk bara göra sina egna misstag. Det enda man kan göra som vän är att prata med dem och försöka få dem att förstå men om de vägrar så... Och du har verkligen försökt!

  Dum fråga säkert, men hur mår du just nu?

 • Äldre 18 Nov 22:19

  Tycker inte alls att det är fel av dig att känna så. Uppenbarligen har du gått runt med detta ett tag och då känns det väl bara skönt att ha fått allt ur sig. Plus att hon har gjort sitt val. Usch, nej det där låter verkligen inte som ett stabilt förhållande och stackars stackars framtida barn!!!

  Tänk på allt det roliga du har framför dig och om hon en dag ångrar sig så kommer hon nog att söka upp dig men helt seriöst så är de ju faktikst två om det. Visst, han är en idiot, men hon verkar inte alls vara särskilt stabil som nöjer sig med ngn kille bara för att få ha någon.

  Vet du, ser faktiskt många såna människor runtomkring mig, som nöjer sig med ngt bara för att ha ngn. Min ex ex roomie, min fd vän, var sån. När hon kom hit hade hon precis kommit ur ett förhållande som var väldigt struligt. Och min fästmans fd vän (hahaha blir krångligt nu) hade en grej för henne. Men hon sa nej till honom hela tiden för hon s att hon inte kände så för honom. Men så fort min fästman o jag blev tillsammans så blev hon oxå ihop med killen, mer specifikt två dagar efter! Och jag vet att det bara var för att hon inte ville bli lämnad ensam!

  Ett annat exempel är en gemensam kompis som vi har här. Han har en flickvän som, enligt mig, är en riktig riktig bitch! Har aldrig gillat henne och kommer aldrig att göra det heller. Fast iom att vi bjöd honom så bjöd vi henne oxå o det roliga e att vi inte ens hälsar när vi ser henne. Men iaf, försökte vara the bigger person o allt o nu ångra jag det. Men iaf, de två har "varit tillsammans# i typ 2 år nu och hon har fortfarande inte berättat för sina föräldrar. Inte bara det, de har aldrig riktigt gått ut som ett par officiellt. Folk bara vet att de e tillsammans för att de hänger ihop och man ser dem aldrig göra ngt kärleksfullt mot varandra heller. När de först blev tillsammans så sa jag rätt ut till honom att jag inte tycker att han får tillräckligt respekt av henne och att hon utnyttjar honom. Men först nu har jag insett att han är väl medveten om det och väljer henne för att inte vara ensam. Och jag ser hur han tittar på mig o min fästman ibland när vi gullar med varandra eller ngt o jag tycker bara synd om honom. Men han har valt det själv så...

  Alla kan ju inte ha samma tur som du, jag o Kitkät liksom!!! Eller hur? Skrattande

 • Äldre 19 Nov 11:03

  Hej tjejer! Nu har gamlingen vaknat till liv igen! Men eftersom jag inte är ngn tyrann som Kitkät så gör det mig inget att ni har fortsatt utan mig Skrattande

  Pagnie, bara för att svara på det du skrev till mig sist så nej, det är inte bara du som tycker så. Jag kan tänka mig att det finns många par som vill ha barn men att de inte riktigt tänker igenom saker o ting. Jag o min fästman hade en lång diskussion igen om när vi skulle börja försöka och han är ännu mer otålig än vad jag är. Men när vi gick igenom för- och nackdelar så insåg vi att det är nog bättre att vänta. Jag vill mycket hellre ha mödravård hemma i Sverige och att vi ska vara nära våra familjer och vara förberedda om ngt skulle hända. Plus att ekonomin är superviktig! Måste ju kunna försörja sina barn. Men samtidigt är det så lätt att bara vara impulsiv och ge efter för sina känslor och bara göra det. Alltid lätt att vara efterklok. Samtidigt så tänker jag: tänk om jag väntar för länge? Tänk om ngt har hänt med min kropp under dessa år och att jag helt plötsligt inte kommer kunna bli gravid bara för att jag väntade! Väldigt blandade känslor men i slutändan känns det som att det är rätt att vänta lite till och vilken tur att jag är i ett stabilt förhållande och att det finns så mycket kärlek mellan oss. Visst, alla grälar och som du säger, det är bara nyttigt! Men att man inte kan visa någon kärlek och att man nöjer sig med någon bara för att inte vara ensam, det e bara tragiskt!

 • Äldre 19 Nov 11:13

  Och så går vi över till ämnet bröllopsresa! Ang karibien så satt vi och kollade upp karibienkryssningar och det verkade jättelyxigt. Nackdelen är att man inte kan spendera så mycket tid på land utan är mest på båten och så vill vi inte ha det. Hade varit mycket roligare som du säger, Kitkät, att spendera några dagar på en ö och sen vidare till nästa osv.

  Jag tror att oavsett vilket alternativ vi än väljer så kommer det att bli dyrt men det har vi sagt att så får det bli. Om vi ska skaffa barn snart efter bröllopet lär det nog dröja läääänge innan jag o fästmannen kan åka någonstans själva. Om inte vi lämnar ungarna på kenneln, hahahaha! Usch, på tal om det, vet inte om ni läste om det men för ett tag sedan var det ett polskt par som skulle åka på semester i två veckor tillsammans med sitt barn (2 år) till grekland. Men barnets pass var ogiltigt så de lämnade kvar barnet på flygplatsen!!! Fick hämtas upp av en äldre släkting sen men seriöst!!! Vad är det för jävla monster???

 • Äldre 19 Nov 11:14

  Jaha, som sagt, inte så kul med en monolog här så vi får väl höras senare och fortsätta diskutera bröllopsresor!

 • Äldre 19 Nov 17:26

  håller med dina punkter där, Kitkät. Sen vill jag också tillägga att jag vill gärna ha lite variationer under smekmånaden dvs spendera gärna större delen av tiden vid stranden och turkost hav men även få uppleva lite stadsliv och annat också. Tror det kan bli lite långtråkigt att bara ligga o sola i två veckor. Har för mig att man kan få ett sånt paket som involverar Bali och Singapore. Någon som vet något om det?

 • Äldre 19 Nov 17:26

  Förresten, min fästman bad mig hälsa så mycket till "Paige och Kitkat" Skrattande

 • Äldre 19 Nov 17:28
  Pagnie skrev 2012-11-19 17:25:18 följande:
  låter ju som att du har en bra plan. men vad menar ni med att vänta? Har ni satt någon startmånad?
  yup. ska bli 3 månader efter att AT har startat. Så man hinner jobba nästan ett år innan det e dags för mamma-ledighet!
 • Äldre 19 Nov 17:47
  Pagnie skrev 2012-11-19 17:30:09 följande:
  vad blir det då? september?
  beror lite på när AT börjar. Är olika på olika ställen. De flesta startar i aug-sep så antagligen i november. Typ nästa år nu!
 • Äldre 19 Nov 17:49

  zanzibar har jag också hört mycket om. Men det finns faktiskt ett jätte jätte jätte stort minus med alla de här platserna för mig och det är ormar. Har sån ormfobi alltså. Usch mår illa bara jag nämner ordet. yikes! vet inte riktigt hur jag ska komma undan det.

Svar på tråden Orientaliskt bröllop