• goli

  Orientaliskt bröllop

  Hahaha! Okej, förlåt Kitkät!!! Hahaha, ni tjejer e så roliga! Ha det så kul Pagnie!

 • goli
  kitkät skrev 2012-11-18 00:21:08 följande:
  Jodå, katter går också att kela med! 

  Om vi ska prata lite bröllop då.. Vilken låt ska ni dansa er första dans till?
  Vi funderar på "Sarah Dawn Finer  - Kärlekssången". Den är så otroligt fin! 
  Vi funderar på first time ever I saw your face men inte bestämt vilken version...
 • goli

  Men funderar lite på hur tråkigt det måste vara för gästerna egentligen att bara titta på medan vi dansar själva till en hel låt. Ska man inte spexa till det lite som många ndra gör? Tänk så förväntar sig gästerna det o så gör man inget o då blir de bara besvikna...?

 • goli
  kitkät skrev 2012-11-18 00:26:48 följande:
  Ok goli, du skrev att Pagnie är seg... Du då? Du har inte ens svarat på min ytterst viktiga bröllopsrelaterade fråga än! 
  HAHAHA!!!! Jo, nu har jag det! o sluta, jag kommer kissa på mig snart o orkar inte gå bort till andra änden av korridoren till toan... Skrattande
 • goli
  kitkät skrev 2012-11-18 00:28:55 följande:
  Oj, nu fick jag skämmas lite. Du hann svara precis innan jag postade mitt inlägg. Fan då! 
  hahaha! sluta sluta sluta sluta sluta!!!!!!!!!!
 • goli

  ja, jag vet inte riktigt varför jag vill egentligen. Jag vill ju att det ska vara en minnesvärd kväll med roliga händelser men rent praktiskt så vet jag inte om det kommer funka med min klänning o mina klackar osv. Kommer bli väldigt svettigt också. Kan ju inte direkt byta om innan dansen, då kommer folk att fatta. Kommer nog inte bli av i mitt fall.

  Haha, älskar den filmen! Ja varför inte? Hade ni tänkt klä upp er så oxå eller ha era klänningar o kostymer på er? för ingen lär ju märka om tärnorna o bestmans försvinner o sen hoppar in mitt i allt.

 • goli
  kitkät skrev 2012-11-18 00:37:10 följande:
  Hahahahaha, jag kvävs av mitt skratt här! 
  gör inte det... så... mycket... kvar... att... planera!!! Skrattande
 • goli

  det låter som en kul idé! om ni dricker lite champagne i bilen på väg till festen så kanske det kan hjälpa dig lite med nerverna? Det är once in a lifetime opportunity, du gifter dig bara en gång o om du verkligen vill göra det så tycker jag absolut du ska göra det! Tänk om du inte gör det fast du ville o sen sitter du o tänker på det i efterhand o ångrar det...?

  Låter bra med ballerinaskor, funderar också på det, det e ju ändå ingen som kommer se skorna under den klänningen. Kan lika gärna gå omkring i tofflor eller raggsockor, hahaha!

  Nej, försöker hålla jämna steg med er nattugglor men pga min höga ålder och allt plugg jag har framför mig imorgon måste jag nog gå o lägga mig nu... Men innan vill jag bara säga till er båda TACK FÖR ALLA GODA SKRATT IKVÄLL! behövdes verkligen, speciellt nu när fästmannen är borta. Ni är underbara!! God natt, sov så gott o "ses" förhoppningsvis imorgon. Skrattande

 • goli

  jaha ja, här babblar ni på då som vanligt utan mig... Som hämnd tänkte jag sitta här och föra en lååååång monolog med mig själv med en MASSA inlägg och få er att känna er utanför!

  Goli, vad tycker du om idén med korg på toaletten?

Svar på tråden Orientaliskt bröllop