• goli

  Orientaliskt bröllop

  Ensam eller inte, känner mig alltid knäpp! Ibland när jag e ute o går själv o råkar tänka på ngt roligt så kan jag börja skratta rakt ut. Får alltid lika konstiga miner av folk runtomkring. Men det e jag van vid, hahahha!

 • goli

  visste inte ens att det var så sent! Har pluggat under dagen och nu sitter jag o kollar på repriser av Grey's Anatomy. Men jag tror Pagnie har somnat, har inte hörts av på ett tag... HALLÅ PAGNIE! VAR ÄR DU?

 • goli
  Pagnie skrev 2012-11-18 00:04:43 följande:
  haha okej då. bara lite seg. men hallå ursäkta mig? vi sega? sjuksyrrorna alltså? du vi förbereder alla patienterna långt innan läkaren ens funderat på att dom fanns där. ;)
  haha, ok skönt att du inte tog åt dig! Nej, ni syrror e bäst! Sjukvården hade aldrig funkat utan er, helt seriöst. Plus att vi läkare har mkt att lära oss av er! Glad
 • goli
  Pagnie skrev 2012-11-18 00:06:27 följande:
  hallå tat lugnt va ;) jag är kvar. jag sover alltid sent för övrigt. men jag håller på att prata avel på en av mina vovvar. ;) så mina tankar far iväg lite då och då
  Hahahaha! Ja det e förståeligt! Fortsätt du med det! Vi e här som moraliskt stöd!
 • goli
  kitkät skrev 2012-11-18 00:05:58 följande:
  Ja, det verkar så. Jag har precis börjat titta på Grey's Anatomy, från säsong 1. Har aldrig följt den serien tidigare, men nu när jag jobbar natt så brukar jag ta med mig ett USB-minne med några avsnitt och glo på under nattpasset. 
  Pagnie skrev 2012-11-18 00:08:05 följande:
  men hallå är ni så efter va? greys anatomy is the shit. senaste avsnittet kom ut igår och jag har legat och kollat på det jag och min påse med polly. älskade serie. :D men det finns ju såååå många bra ju.
  dock så stör dom mitt pluggande. jävla skit alltså. men vad ska man göra. beroendeframkallande ju. Ser alla jävla tjejserier eller har sett.
  oc, one tree hill, desperate housewives, greys anatomy, 90210 och gossip girl. jag är en riktigt girly girl nu känner jag.
  Grey's e så jävla bra. Eller snarare var. Jag har sett alla avsnitt innan, nu fick jag lust att börja kolla på dem igen och jag föredrar de tidigare avsnitten. Så Kitkät, fortsätt kolla! You're in for a treat!

  Uff, du snackar med serie-holic numero uno här! Kollar på det mesta som går... typ Homeland, Once upon a time, the good wife, the walking dead, game of thrones. Kan serier bättre än läkemedelsordinationer! Läskigt, va? Skrattande
 • goli

  Åh vilka fina hundar! Jättefina! Jag försöker övertala fästmannen till att skaffa hund när barnen, ni vet de som inte existerar ännu, har   blivit lite äldre... Solig

  Vill ha en siberisk huskey, en maltipoo och en akita. Bra, va?

 • goli
  kitkät skrev 2012-11-18 00:14:09 följande:
  Riktigt fina hundar! Jag gillar hundar, men jag är uppväxt med en katt, så jag är mer en kattmänniska! Jag har övertalat min fästman om att vi ska skaffa två kattungar när vi gifter oss. 

  Och hallå brudar, nu får ni sluta upp med ert läkare-sjuksköterska-bråk!
  Trodde oxå jag var en kattmänniska innan men vet inte längre... Tycket att kattungar är så fantastiskt bedårande men kan man verkligen kela med dem lika mycket som med hundar? Jag e kelsjuk själv...

  Hahaha, okej mama Kitkät! Ska sluta nu, lovar! Skrattande
 • goli
  kitkät skrev 2012-11-18 00:16:06 följande:
  Pluggar ni eller försöker ni lära er serie-repliker utantill? 

  Som min pappa brukade säga till min bror när han rappade med till hiphopmusik: "Om du kunde lära dig dina läxor lika bra utantill som du kan raptexter, så skulle du få MVG i alla ämnen".  
  Hahaha! Jag vet! Åh jag o fästmannen brukar skratta åt det o mina föräldrar säger samma sak till mig, typ att om jag kunde komma ihåg dagens seminarier lika bra som jag kan namn på alla skådisar hade jag vart professor för länge sedan!
 • goli
  Pagnie skrev 2012-11-18 00:15:31 följande:
  haha ja lite kanske. men det är så mycket mer jag vill se också men det får allt vänta. vill se  Suburgatory
  parenthood
  private practice
  mike & molly
  switched at birth
  2 broke girls
  priviliged
  once upon a time

  Ja du fattar ju
  yup, jag fattar! Av dem på din lista har jag tidigare följt parenthood, som e riktigt bra och följer nu once upon a time o private practice. Once u a t e riktigt bra men private practice har tyvärr tappat lite. Men riktigt bra de första typ 4 säsongerna.
 • goli
  Pagnie skrev 2012-11-18 00:17:31 följande:
  haha bättre att skaffa dom först så dom blir större för valpar och barn brukar inte vara bästa kombon direkt ;) men det funkar ju så klart. ;) dock är dom såååå krävande som valpar. usch ville slänga ut dom genom fönstret ibland faktiskt. haha.
  men vi ville också ha en husky förut men dom är för stora kom vi på och dom kräver såååååå mycket aktivering. Men orkar man så är dom ju underbara.
  Så nu ska jag med mina köra igång med lydnad och agility. ska bli så kul
  aktivering, ja. But I have a master plan muhahaha... det e ju där barnen kommmer in i bilden. Vilket bättre sätt finns det att få barn med en massa överskottsenergi att göra av med det? Medan barnen springer omkring med hundarna på gården sitter jag o mannen o pressar i oss chokladmuffins o chokladkakor... Smart va? O sen dör vi av ateroskleros eller komplikationer av diabetes...
Svar på tråden Orientaliskt bröllop