• goli

  Orientaliskt bröllop

  hej flickor!
  förlåt att jag har varit borta o missat så mycket! har börjat ny kurs den här veckan, akutmedicin, och det e sååå kul! får äntligen känna på sånt som jag vill göra i framtiden! plus att vi försöker hinna med tentaplugga oxå. tyvärr räcker inte dygnet till alls!

  låter som att ni har kommit långt i planeringarna. Vi har nog lagt planeringen lite på is för tillfället, känns som att det inte e mkt vi kan göra nu ändå. Ska fixa frisör o make up-artist när jag kommer hem till julen. och fotografer o bil får vi fixa under februari-lovet när fästmannen kommer till sthlm med mig.

  Vilka söta klänningar o ballerinaskor, Pagnie! Tror det kommer bli jättelyckat! och du då, Kitkät? Har du hittat några klänningar till dina tärnor än?

  Funderade på det där ni sa om presenter till era föräldrar o brudtärnor o sånt. Vi vill gärna göra ngt liknande. Till papporna är det enkelt: manschettknappar var en jättebra idé. Men till mammorna... funderade på armband men färgen beror på vad de ska ha på sig. Min mammas klänning e fixad men inte svärmors. Några förslag? O eftersom vi inte har brudtärnor o bestmen så tänkte vi köpa ngt till våra syskon. Helst ngt de alla kan ha på bröllopet. välkomnar alla förslag!

 • goli

  hahaha! ja, förlåt mig! inte meningen att oroa dig! lovar att jag ska bättra mig!

  det låter som en tuff utmaning du har framför dig, att hitta en ännu snyggare klänning än den du redan hittat... ska hålla utkik efter snygga marinblåa klänningar!

  Vad kul! tycker jag absolut att du ska göra! Saken e att man kommer aldrig kunna allt om något, det kommer nya fakta hela tiden och det e alltid bra att kunna mer. Jag känner sånt pirr i magen under lektionerna och får nästan hjärtklappning när lärarna går igenom spännande shit. Hahaha, antar att jag verkligen bestämt mig då!

  ja, kristaller e en bra idé. Problemet e att min mamma har nog redan bestämt sig för att hon ska ha guldsmycken. Om svärmor oxå ska ha det så e det inga problem, då kan man hitta ngt bra. Tack för tipset om ebay, ska definitivt kolla upp!

 • goli

  hahaha, hade aldrig hört talas om calici innan du nämnde det! så nu kollade jag upp det o nu vet jag! tack för det, hahaha!

  det e lugnt, vi har hållit på så länge nu o pratat om så mycket så det e inte lätt att hålla reda på allt. 3e augusti ska vi gifta oss. Med det sagt så kanske du kan påminna mig om ert datum igen? Jag har både dåligt och kort minne, haha!

 • goli

  hahaha, ja det tycker jag! bröllopsmässan hade ju varit ett perfekt tillfälle att träffa dig o Kitkät, men tyvärr kommer jag vara kvar här då! :(

  ja, bara du inte försvinner härifrån så fort du har gått o gift dig o glömmer bort oss här... vi kommer spåra upp dig o haunt you for life, Pagnie! Glad nu talar jag för Kitkät oxå men e säker på att hon hade hållit med mig om hon vore här!

 • goli

  tycker jag låter som en bra idé! o till sommaren vet jag var jag o fästmannen kommer att vara så ännu bättre!

  Linnéa är ett fint namn, tycker jag. Och ja, väldigt Svensson. Tråkigt att din bror bara uppfattade bara den biten. Är hans fru också svensk? och har de andra barn? När jag o fästmannen diskuterar namn så vill vi gärna välja ett lite mer internationellt namn, som kan passa de flesta nationaliteter. Det roliga e att de e så svårt att komma på pojknamn, tycker jag! Ett av mina favorit flicknamn, som jag vill att vår dotter ska heta, är Amelie. Tror det e franskt! Har ni diskuterat namn?

 • goli
  Pagnie skrev 2012-11-27 22:58:08 följande:
  låter bra. vi hoppas på att det blir nära här. gärna i min stad på samma akutmottagning också. så söt hit jag vill ha er här så vi kan fika och snacka skit.

  Yes hon är också svensk. deras andra barn och också ett jätte svenskt namn. Men men dom är rätt tråkiga uppenbarligen.
  Ja min sambo vill ha persiska namn och jag är helt på den iden för jag älskar de persiska namnen. Så vår dotter kommer heta Parmida Elli Katarina med Parmida som tilltalsnamn och vår son kommer heta Dastan Ivar (och det tredje jobbar vi på) Med Dastan som tilltalsnamn.
  Så det där är redan klart. Sen har vi reservnamn också med Namine och Navid.

  haha okej vi är nördar men hallå vi sätter igång om 137 dagar. (ja jag håller räkningen) ;) haha
  Hahaha! Vad söta ni e! Bestämt alla namn o grejer! Men det e bra, ni förbereder er för fullt! 137 dagar, wow! kommer gå så fort så! Fick veta av en tjejkompis att tydligen räcker det med att ha varit anställd i 8 månader så kan man få föräldrapenning? Om det stämmer säger jag bara woohoo! Då kan vi börja tidigare ju!

  Låter jättebra det där, jag ÄLSKAR att snacka skit, hahaha!
 • goli

  Kitkät, tycker det e en riktigt fin tanke! Personligt och omtänksamt!

  När det gäller presenter till familjen så e det för att vi inte har brudtärnor/best men och för att vi har våra föräldrar att tacka för otroligt mycket. Mina föräldrar som har bekostat min utbildning utomlands och för allt deras stöd, min fästmans familj har gjort detsamma för honom samt att de kommer stå för bröllopet. Mina föräldrar planerade o fixade en jättefin förlovningsfest till oss. Sen våra syskon, sånt otroligt stöd de har varit för oss och bara att veta att de alltid finns till. Så det minsta vi kan göra är att ge dem lite presenter! en början iallafall! vet inte hur vi någonsin ska kunna tacka dem för allt!

  Tycker du ska hitta din egen klänning först, Kitkät! det e det viktigaste av allt, ju! Skrattande

 • goli

  usch, tjejer. drömde om vårt bröllop inatt igen. väntade på att det skulle sätta igång men det tog så lång tid! o när det väl satte igång så insåg jag att jag hade tappat en massa hår o såg hemsk ut!! Fy fan... e ngt seriöst fel på mig!!!

 • goli

  ja, jag har tänkt mkt på prematuritet sen i somras eftersom jag jobbade på en neo-avdelning. Men jag räknar inte med att vi blir gravida på en gång. Om vi skulle bli det så är det fantastiskt men jag räknar med att det kommer dröja lite.

  Det beror faktiskt helt o hållet på var vi får AT! Vissa ställen har block som startar redan i augusti, andra ställen har i september eller t o m oktober. Men om det skulle bli så sent så kommer vi att jobba som underläkare fram till att blocken startar. Så jag hoppas på att vi ska hamna på ett ställe där blocket börjar i typ början av september, då kan vi t ex börja försöka i oktober. Det ultimata vore ju om vi fick ett semestervikariat redan i juli, detta håller vi på att ansöka om redan nu. Då kan vi börja ännu tidigare. Deadline för ansökningarna om AT är typ ngn gång i mars-april och man får svar inom typ 3 veckor efter det så det kommer att visa sig då. Det jobbiga vore om vi skulle få underläkarvik i en stad snart och måste ge svar o sen får vi AT på en annan ort. Jajaja, dagens i-landsproblem eller hur? Skrattande

 • goli

  förresten, Pagnie. har du kollat in aftonklänningarna på jenjenhouse.com? sjukt snygga klänningar plus att man kan få dem i vilken färg som helst! kanske kan hitta en fin klänning till din maid of honour?

Svar på tråden Orientaliskt bröllop