• Äldre 18 Nov 16:36
  1324180 visningar
  3377 svar
  3377
  1324180

  Orientaliskt bröllop

  Nu fuskar du, goli! Ska jag behöva gå in här för att kontrollera er? Vem har gett dig tillåtelse att föra en diskussion gällande min order? En order gäller, utan diskussion! Punkt slut. Annars blir jag ännu mer rasande, om möjligt! SkrikandesDemon

 • Äldre 18 Nov 22:56

  Oj, oj, oj. Jag ser att ni brytit mot min order ändå! Trots min varning om att det skulle göra mig väldigt rasande. Men det är ok, jag förlåter er för denna gång. 

  Jag ser att ni har en diskussion av lite allvarligare art. Tråkigt att det blev så med din brudtärna, Pagnie. Du har gjort ditt val och hon har gjort sitt! Det verkar som att ni inte kunde mötas i frågan och då finns det ju inte så många alternativ än att hon också får missa ditt bröllop. Det måste vara tungt, för om du har valt henne till brudtärna så antar jag att ni står varandra väldigt nära och då måste det kännas väldigt tråkigt om hon inte ens vill komma på ditt bröllop. Men samtidigt så förstår jag henne också. Oavsett vad andra tycker om ens partner så har ju man valt just honom och då skulle jag bli ledsen om min närmaste vän uttryckte så starka åsikter om honom och inte ens ville ha med honom på sitt bröllop. 
  Med det sagt så menar jag inte att du har gjort fel, för du gjorde det som kändes rätt utifrån ditt perspektiv. Men jag förstår att hon blir ledsen också. Hon förstår kanske någonstans att han är ett svin, men hon förmår kanske inte att lämna honom pga. känslor eller beroende och då blir det ännu jobbigare när någon talar om för henne vilket svin han är. Kanske vågar hon inte tala om för honom att han inte får komma på bröllopet av rädsla? Och då väljer hon istället att ta smällen att missa ditt bröllop än att ta skit från honom. 

  Tror du inte att han skulle kunna uppföra sig på ert bröllop, och tror du inte att ni skulle kunna blunda för att han är där och delar er dag, trots att ni ogillar honom, så att du åtminstone kunde ha med henne vid din sida? Nu kanske det är försent, men det kan vara bra att ibland få se saker och ting ur andra perspektiv. Det är lätt att fastna i ett visst tankesätt, när man själv befinner sig i en viss situation. 

   

 • Äldre 18 Nov 23:19

  Försvann ni nu när jag kom?

 • Äldre 18 Nov 23:30

  Haha oj då. Oroa dig inte. Jag kan hålla dig vaken!  

 • Äldre 18 Nov 23:41

  Ja, det är bra. Vad gjorde du av goli? 

 • Äldre 19 Nov 00:03

  Jag sitter och googlar lite på bröllopsresor, hamnade på en sida som heter www.deluxe.se, där dom skriver om olika resmål i Karibien. Kanske kan vara något? Såhär står det om Arubas klimat: "Arubas unika tropiska läge i det södra Karibiska havet kännetecknas av ett torrt klimat med en skönt svalkande passadvind. Året runt! Ön saknar helt regnperiod och ligger dessutom utanför orkanbältet."

 • Äldre 19 Nov 00:13

  Jag tror att Karibien är ett bra resmål om man vill vara säker på att få bra väder. T ex i Aruba och Jamaica är det sol året om! Men, tyvärr så tror jag också att det är rätt så dyrt att resa och turista där! 
  Jag har alltid velat åka till Jamaica, men samtidigt vill jag inte att vi gör oss av med alla våra pengar på smekmånaden. Vi vill åka till ett resmål där man kan resa och uppleva saker utan att det behöver kosta skjortan. Och på det sättet tror jag att Fillippinerna är ett bra alternativ. Det är sagolikt vackert och billigt - billigare än i Thailand har jag läst. Så jag vet inte... Men det hade varit mäktigt att åka till Karibien och sen åka runt till olika resmål, t ex en vecka i Aruba, en vecka i Barbados och avsluta med en vecka i Jamaica, eller ja... beroende på hur länge man tänkt vara borta! Men det kan man ju göra egentligen oavsett vart man åker, man behöver ju inte fastna på en och samma ort eller på en och samma ö. Man kan resa runt lite ändå! 

 • Äldre 19 Nov 00:20

  Några av mina drömresemål är: Jamaica, Sydafrika, Fillippinerna, Indonesien, Franska polynesien, och många fler... Så kanske får bli något av dessa?

  Dominikanska republiken är dyrt, ja. Min pappas kusin och hans fru var där på smekmånad. Men googla lite på Fillippinerna så du får en bild av hur det är där!  

  Safari i Afrika vore häftigt! Man kan t ex ta några dagar i Kapstaden och därifrån åka till Indiska Oceanen, typ till Seychellerna, Maldiverna eller Indonesien. Men återigen, det kan bli en dyr historia. Men då får man verkligen både sol och bad samt äventyr! 

 • Äldre 19 Nov 00:22

  Mexiko då? Det är ju inte speciellt dyrt där tror jag. Där finns också fina stränder, varmt klimat och säkert massa äventyr som man kan uppleva! 

 • Äldre 19 Nov 00:27

  Mm, det är inte lätt. Jag googlade precis på "billigaste landet att semstra i" och fick upp flera artiklar från 2012, där det står att Fillippinerna är det billigaste landet, enligt Forex. 

Svar på tråden Orientaliskt bröllop