Inlägg från: MH2014 |Visa alla inlägg
  • MH2014

    Blivande fruar 2014

    För mycket inspiration :D och tankar på vad, hur, när, om osv.... Från självklarhet till frågetecken!

  • MH2014

    Sandrajavisst - Tack för omtanken! :) Fick en svacka här när det är för långt bort för att på riktigt boka,,många platser frågar om vi inte säger fel år, haha! Sen får vi nog tyvärr skippa vårat luciabröllop, då vi bara stöter på problem :( Har ett par platser till att besöka under januari och februari, sen vill jag veta vart vi ska vara :) så man kan drömma och planera resten :D

  • MH2014

    HubbaBubba - gillade den svarta mer :) kikade din länk, vilken UNDERBAR lokal!! Synd att dem kändes så pjåkiga vid telefonkontakt.

  • MH2014

    Sandrajavisst - de bröllop jag varit på så har info skickats med på ett papper bredvid. OM de inte haft en bröllopssida, då har den adressen stått för mer information. Kan inte ni göra så??

  • MH2014

    Så två bröllop samma månad i samma släkt, kul :) Va och kolla för första ggr på brudklänningar idag, provade inte utan pratade mer med föreståndarna (va på två st) och tjuvkikade...såg ingen bara sådär som verkade intressant,,så det kändes faktiskt lite snopet och konstigt..?!

  • MH2014

    Vi bestämde år första ;) 2014, direkt vid förlovningen 2011. Högst tre år sa vi. Vi fick lite barn och har känt hela tiden att just det året passar! Sedan plockade vi ut våra månadsdagar och lite andra datum vi gillade,,sen har vi sållat friskt :) vi har fortf inte bokat helt men har nu två starka datum! Vårat första handsval, lucia har vi istortsett strukit då vi stötte på mycket krångligheter vid plats och mat.. Och vi är inte sådana att vi vill göra maten själva utan vill komma till dukade bord och inte behöva tänka på städning...

  • MH2014

    Glytten - va roligt med nån till som har mitt i veckan bröllop :) Vi är nämligen oxå inne på det,,trots alla "varningar" men vi vill inte ha en fest, men festligheter, så passar oss perfekt!! Är till 90% att det blir vårt upplägg, beror lite på lokalen, har två möten nu i januari,,och hoppas att de två är så bra som de ser ut att vara på papper och foto :)

  • MH2014

    Guuu, vad långt ni andra har verkat komma!! Här tar vi det lite solo så vi inte "blir klara för tidigt" och väntan på den stora dagen, se om planering blir så bra man vill, att den väntan inte känns så lång ;) försöker vi intala oss själva iaf ;) men lokaler/restauranger har vi besökt och har fler möten med,,då det känns som om mycket planering är beroende på vart man håller hus,,så det är överst på vår lista,,att åtminstone ha två självklara val, ett första och ett andra... Kul att ni redan börjat handla,,spännande :) hoppas ni lägger upp lite bilder ;)

Svar på tråden Blivande fruar 2014