Inlägg från: MH2014 |Visa alla inlägg
  • MH2014

    Blivande fruar 2014

    Sandrajavisst - om ni känner att ni "ångrar" er angående lokalen (snarare den hutlösa summan den kostar, visst va det 25000:- eller blandar jag ihop?) och funderar på trädgården,,vad har ni tänkt för upplägg?? Jag menar, pampiglokal blir ju lyx och flärd, trädgården går ju med att "göra" lyxig men inte på samma sätt....äh, hoppas du förstår vad jag menar :) Hur vill ni att er dag ska upplevas, vad vill ni förmedla för känsla? :)

  • MH2014

    Vi har legat lite lågt med planeringen....allt kändes så skönt när platsen blev bokad och klar!! Så nu tar vi det soft,,snart "bara" 10månader kvar :) det vi pysslar med nu är ett utkast hur vi vill ha ceremonin, så vi kan presentera det för vigselförrättaren som vi träffar efter sommarsemestrarna, vem det nu blir...vi funderar oxå mycket på vart vi ska åka på mini moon,,så om nån är villig och komma med förslag tar vi tacksamt emot - mitten av februari ons-sön (som längst)....

  • MH2014

    Amerika - förstår helt att du vill vänta till han kommer hem :)
    Men visst har man huvudet FULLT med idéer och man vet knappt ut eller in!! Jag har dock landat lite och äntligen kunnat börja sålla alla tokerier ;)

  • MH2014

    Tänkte kolla skor nu under vår/sommar,,kan tipsa om studentrean sen för er som vill ha vita!! Ska nig jag dock inte ha,triva egentligen inte i vitt alls.

  • MH2014

    PoS - jag ville oxå ha blå skor!! Tror dock det är smartast att börja med klänningen,,jag har köpt skor men de passar inte till alla modeller....? Lätt att vara efterklok :)

  • MH2014

    Är ganska lugnt här hemma,,,8 månader+ kvar!! Känns som om vi har riktigt bra koll på det mesta. De flesta dekorationer är gjorda och inköpta, bara snittblommor som fattas och det fixas ju samma dag :) Fotograf funderingar och transport under hela dagen som är de stora funderingarna nu. Provade lite fler klänningar igår, och det blir en festblåsa och ingen traditionell brudklänning :) Har bara inte bestämt mig än men har hittat två kandidater! Men ska prova flera :)

  • MH2014

    Snart mindre än 7 månader kvar!! Vi betar av på 2do listan, och har även ändrat lite på vägen ;)

  • MH2014

    imorgon borde klänningen komma.


     



    Den ska göras lite om, Slitsen ska sys igen och ska sys in lite under höfterna så jag får en mermaid siluett på den..
    Får vi se,, men vad tycker ni- kan det bli lite old hollywood glamour över det hela? Har ju en brun pälscape som jag köpte över Blocket, den är ifrån början av 1900 som jag ska ha till vid fotograferingen, den ska sys till med ett strass spänne som knäppning tänkte jag och fålla bort det avskavda kanterna (den är ändå för stor så behöver sy iin den lite)


    Vårat senaste inköp. De har inte kommit hem än men i veckan borde paketet komma. Ett "check" till borta på listanGlad


    Åsikter välkomnasKyss
  • MH2014
    amerika skrev 2013-08-18 20:35:24 följande:
    Åh vilken snygg klänning!! Jag hade lätt valt en sån om jag hade haft kropp för det!!
    Tyvärr blev det inte som jag hoppats,,,så blir ny klänningsjakt :)
  • MH2014

    Va på klänningstripp i torsdags, och vet ni vad, I found it! Jag blev med klänning :) (min fjärde men det glömmer vi ;) ) Nu blir det Inge mer klänningsjakt, sååå skönt!! Kände mig fin och avslappnad, den är ju inte alls vad jag efterfrågat och tänkt egentligen men blir bra iallafall. Den är en tom palett som jag kan välja att matcha med vad jag än vill ha för utsmyckning, men det bästa va att det kändes bra! Några fler dagar än 5 månader kvar nu :)

  • MH2014

    Amerika - det är såååå skönt att kunna bocka av klänning, det har grämt mig ett tag..nu kan man ju slipa på accessoarer och frisyr, make och hela kittet :)

  • MH2014

    Nu känns det som om det är ganska snart,, 19 veckor så är vi gifta!! Wow!!
    mycket är under kontroll men mycket är kvar. I stort sett all dekoration är ju klar, inbjudningarna är under konstruktion och papper är inköpt, ska pysslas samman men har två månader på oss (ja vi skickar ut inbjudningarna nära dagenB)
    önskar bara att hela min outfit blir klar innan jul så jag kan relaxa i januari!

  • MH2014

    Igår var vår stora dagenB :) Äntligen Fru och äntligen ringarna på plats! Var helt underbart och lagom!! Nu lyfter strax planet mot Prag... Foton kommer.... Kram!

  • MH2014

    Halloj på er!
    Vänder mig främst till mina gamla vapendragare i tråden, då jag vill visa foton efter att babblat i över ett år med vissa av er :)
    Absolut vill jag ju att ni "nya" med ska få se, kanske inspirerar vi till nåt :)



    Här är jag med min manHjärta

    Så här ser vårt Missionshus ut där vi hade vår mingelvigseln. Tyvärr uteblev ju snön och mitt fina vinterlandObestämd men blev riktigt murrigt och mysigt när mörkret smög sig på och eldarna höll i liv och marschallerna lyste upp gästernas väg genom området.


    Så här såg det ut invändigt efter att vi byggt upp backdropen med ljusslingor och tyg. Två krukor med vitsprejade grenar på varsin sida. Mingelbordet med mat och dryck till höger och bordet med gästtavlan och dyl till vänster. Härligt murrigt, eller vad säger ni?


    Drycken serverades i dryckesbehållare på stubbar som var sprejade med glitter, fast det synts ej på fotot.


    Snittarna eller småportionerna serverades på silverbrickor eller speglar.


    Det var utställt mycket levande ljus på speglar och snittblommor, ranunkler och tulpaner i sprejmålade glasvaser. Om ni kommer ihåg så pimpade vi ju alla blockljus olika med kristaller, såå läckert i mörkret!

    Så här blev mitt finger pryddt tillslut. Blev hela tre diamantringarKyssOskyldig


    Nej
    , jag kände mig inte jätte vacker.
    Nej, outfiten var inte alls vad jag egentligen ville ha.
    Men vet ni, jag älskade varje minut ändå!!HjärtaSolig
Svar på tråden Blivande fruar 2014