Inlägg från: MH2014 |Visa alla inlägg
  • MH2014

    Blivande fruar 2014

    Vi har fem datum! Två av dessa är i början på året, och tre i slutet... Undran är om vi hinner spara ihop till början av 2014?? Det är nog den största undran vi har?! När vi kommit på det så blir det lite enklare ;)

  • MH2014

    Japp, det är klart!!! Är bara beslutet om vart och när kvar....kan man säga att vi gått bakvägen nästan ;)

  • MH2014

    Ja, det har vi. Men tack för tipset annars... Visst kan vi spara ihop till början, beror ju lite på hur man vill leva fram till dess oxå ;) och jag som går hemma föräldraledig, och har gjort i 2 1/2år och nu ett år till, barnen måste ju ha en kul tid oxå :)

  • MH2014

    Jag är övertygad att vi kommer komma på tidpunkt när vi sett alla våra tillhållsval!! :) känns bara så knäppt,,väljer vi ex nov 2014 är det ju way långt fram men väljer vi jan 2014, ja då är dt dags att boka - kontrasten känns så stor!! Ex känns väldigt tidigt att prova klänning om vi väljer sent på året, känns som om det skulle va mer aktuellt vid denna tidpunkt nästa år då...

  • MH2014

    Äntligen!,,nu har vi fått ner vår planering till TVÅ datum, yeah!! Så nu blir det att ta tag i alla lokal/restaurang möten för att se vilket av upplägget och datumen vi får ut det mesta av vår tänkta dag... Känns ju som en evighet bort men lite kan vi kika runt. Vi har nog även kommit fram till färgteoretisk och hur vi skulle vilja ha dukning och den röda tråden genom allt :) kul kul!!!!

  • MH2014

    Skööönt att höra att jag inte är den enda :). De vi varit kontakt med och ska åka och besöka och ha möte med vill inte boka för 2014 än, utan vill att vi återkommer våren 2013... Men vi tänkte åka och kolla allt vi vill efter årsskiftet för att få en överblick vart vi vill vara, och kunna räkna ut en budget!

  • MH2014

    Så känner jag med :) men man ser ju på de flesta inlägg att vissa faktiskt kommit jätte långt, och det är jätte kul för dem! Själv vill jag bara bli inspirerad nu och tänker sätta igång mer efter sommaren :)

  • MH2014

    Aminis: man blir ju bara så himla sugen på att det ska vara närmare :D inte två år kvar!!!!! Förstår inte hur det ska gå, två långa år kvar och vi kan typ inte göra nå förberedelser alls än,,,kliar ju i fingrarna ;)

Svar på tråden Blivande fruar 2014