Inlägg från: Js Fästmö |Visa alla inlägg
  • Js Fästmö

    Blivande fruar 2014

    Ello skrev 2013-10-22 10:42:31 följande:
    Tänk på att soppa kan skvätta och vara svårt att äta när man är finklädd! Glad
    Jag vill också ha soppa men valde bort det på grund av spillrisken.

    Och servera om inte annat. :) Annars är morotssoppa väldans gott!

  • Js Fästmö

    Hej tjejer! Var ett tag sen jag skrev något men är inne och läser ibland. :) Vad kul att ni kommit så långt Tjörnbrud och klänningen blir ju superbra om du kan ha den. Själv har jag velat med mina funderingar om frisyr. Min blivande älskar när jag har utsläppt och naturligt hår men själv känner jag mig finast i uppsatt. Så frisyren funderar jag mycket på. Är osäker på om det blir indelat i stycken det jag skriver eller en enda klump, har ipaden och än har väl inte bröllopstorget anpassat gissar jag. :) Det som skall göras nu under våren är att hitta mina skor. Vill ha ett par höga espandrillos eller sandaler från Hilfiger och snart får de in vårens varianter. Gillar inte tantiga sidenskor med stängd tå utan vill ha några som jag kan ha i sommar. Vi gifter oss inte i kyrkan så det känns bättre med ett par snygga sommarskor. Sorry till er som ha klassiska brudskor. :) Menar inget illa, utan tycker man ska det som känns bäst.

  • Js Fästmö

    Några favoritsmaker du ser framemot att testa? Oftast blir det ju ngt gott med bär, men kokos eller banan vore fantastisk att få se i en bröllopstårta.

  • Js Fästmö

    Browniebotten!! Fy vad gott! Fortfarande rätt ovanligt i sverige på bröllopstårtor tror jag så hade vi haft en vanlig traditionell hade jag lätt kunnat välja det. Chokladhjärtan och kanske lite spritsade rosor i smak som man har på morotskakor..slurp!!

  • Js Fästmö

    Tänkte, den gäller ju fyra månader. Men har ni 116 dagar kvar så är det la lugnt, tänk, snart ska man rodda med sånt. Pirrigt!!!

Svar på tråden Blivande fruar 2014