• daniiel

    Visa DIN brudklänning! :D

    Chicka skrev 2012-05-04 23:14:19 följande:
    Så här såg jag ut i min klänning i lördags när det begav sig:) Är så nöjd med klänningen att jag nästan dör lite varje gång jag ser den:)


    Åh, vad fin du var! :D Och grattis, hoppas ni hade en underbar dag :)
  • daniiel
    kajsahn skrev 2012-05-08 22:23:35 följande:


    Här är min, enkel men helt underbar! Jättefin ivoryfärg också :)
    Ser ut att vara en väldigt fin klänning, men..

    "Påpekar igen att du ska bära klänningen (ha den på dig) på bilden/bilderna som du lägger in här! :)

    I annat fall hänvisar jag till de andra "brudklänningstrådarna" som finns."
  • daniiel
    majemma skrev 2012-05-17 16:10:10 följande:
    Jag ska testa ett mörkbrunt när jag ska dit och prova ändringarna de gjort om ett par veckor. Jag tror att framförallt snörningen kommer att bli himla läcker med en mer kontrasterande färg. Glad
    Ja, det håller jag med om :) Kan nog bli riktigt snyggt!
  • daniiel
    teddy skrev 2012-05-18 21:32:27 följande:
    En fråga till Daniiel! Skulle man kunna få se en bild på dig bakifrån? Vill se klänningen o boleron bakifrån liksom... :))
    Javisst :) Hittade dock ingen riktigt bra bild bakifrån och jag har ju slöjan för, men försökte klippa ut så man skulle få ett hum om hur det såg ut iaf :)




  • daniiel
    teddy skrev 2012-05-18 22:23:08 följande:
    Jättefint verkligen! :) Går boleron o klänningen typ kant i kant eller går boleron över klänningen? Där bak menar jag alltså... ;)
    Jag undrar lite då jag själv vill ha en sån bolero ungefär till min klänning, men ryggen på min klänning e så fin så jag vill inte dölja den liksom... hehe... 
    Tack :) På mig gick den ganska exakt kant i kant, men det beror väl lite på hur hög klänningen är bak och sådär. Den är då absolut inte lång boleron, så jag tror inte att den skulle dölja så mycket, om något, av klänningen.
  • daniiel
    Stike skrev 2012-05-19 01:46:35 följande:
    daniiel: lust att visa närmare bilder på din frisyr =)
    Jag har inga bättre bilder på den än de där. Det var ingen som talat om för mig innan att man skulle ta närbilder på frisyren ;P haha Denna är nog den bästa. Det är bara lockat i en halvuppsättning med löshår, diadem och en slöja som fästes med kam under uppsättningen. På middagen plockade jag ut slöjan, tog av diademet och satte dit ett hårsmycke med fjädrar istället.


  • daniiel

    Nu har jag läste igenom alla 71 sidorna, igen, och räknade lite snabbt till att det är ca 130st brudar som lagt upp bilder på sig själv i sin brudklänning här och jag säger bara WOW! Vilka snygga brudar och vackra klänningar. Jag är så glad att jag startade denna tråden och att ni är så många som velat dela med er! Tack :)


  • daniiel
    FruSSE skrev 2012-05-23 21:51:11 följande:
    Men nu behöver jag hjälp att tycka! Med eller utan axelband? Bolero eller sån där "spetstop" över? Större underkjol? (Jag står på en pall på bilden så det är därför den ser lite svävande ut).
    Tyvärr fick jag ingen bra bild på klänningen bakifrån, men där finns i alla fall en stor rosett (klänningen heter "Justin Alexander 8502" så om ni är nyfikna och orkar så finns bilder på rosetten på google).
    Give me your thoughts, please! :D
    Underbar klänning! Personligen skulle jag valt den utan axelband och med större underkjol, mer lik hur orginalet ser ut på bilderna här www.justinalexanderbridal.com/jar/8502 Rosetten är ju fantastisk. Jag tycker inte det behövs någon bolero, om du själv inte känner att du hemskt gärna vill ha det. Jag tycker dock klänningen är så vacker som den är, att det kanske skulle ta lite fokus ifrån klänningen cch den underbara rosetten!
Svar på tråden Visa DIN brudklänning! :D