• daniiel

    Visa DIN brudklänning! :D

    sommar12 skrev 2012-05-24 09:32:54 följande:

    TS vart har du köpt din bolero? jag älskar den! Kanske till salu? Flört


    Haha har redan hunnit sälja den :P Den är köpt på Tulipbridal.com och jag rekommenderar verkligen att handla därifrån. Boleron är väldigt mjuk och skön :)
  • daniiel
    sommar12 skrev 2012-05-24 11:00:05 följande:
    Åh tack ts för länken! jag älskar den verkligen! :) Dum fråga kanske men va hade du förstorlek på den.. kan tänka mig att vi bär lika.?
    Jag hade en storlek medium och var ungefär en strl 40 på överkroppen när jag gifte mig. Man kan nog säga att deras small är som en 34/36, medium som en 38/40 och large som en 42/44 :)
  • daniiel
    hjgs skrev 2012-05-24 22:32:39 följande:
    hoppar in här jag också, jag har lite panik måste ha en bolero och hittade en som jag gillade på sidan du länka men undrar hur långtid det tog innan du fick den... har bara en månad på mig
    hjgs skrev 2012-05-24 22:41:07 följande:
    fick du tullavgift?
    Det tog ca 2 veckor att få hem den :) De har ju färdigsydda, så de skickar direkt. Den skickas ju dock från USA och det brukar ta ca 2 veckor. Jag behövde inte betala tull, kläder under 1400kr är tullfria. Men man kan ändå behöva betala moms (25% av varans pris + frakt) samt en administrationsavgift (den varierar).
  • daniiel
    hjgs skrev 2012-05-25 00:05:25 följande:
    för att jag nog kommer bränna upp den annars tror jag. är inte nöjd med hur det ser ut över ryggen men det ska jag inte kapa din tråd med
    Men fy vad tråkigt att du känner så. Kan du inte lägga in en bild här? Och eftersom det är "min" tråd, så säger jag att du inte behöver ha den på dig på bilden om du inte vill ;P Trådkapning gör inget :)
  • daniiel
    hjgs - Jag håller med de övriga två. Underkjolen ser något kort ut, men i övrigt är din klänning jättefin ju :) Jag tycker det var riktigt häftigt med det röda bandet i snörningen. En snygg, rolig och annorlunda detalj :) Vilken bolero har du beställt?
  • daniiel
    hjgs - Vilka fina boleros :) Den vinröda du beställt, är likadan som de två svarta jag beställde till mina tärnor. De är superfina :) När det gäller underkjol, så kan det vara bra att veta hur underkjolen du har nu ser ut?
  • daniiel
    hjgs skrev 2012-05-26 13:35:11 följande:

    så bra att dom är fina


    jag har en underkjol med släp två ringar och tyll men jag har tagit bort den stora ringen och satt den lilla där den sora va har även sytt dit två extra lager tyll i mitten och ska i kväll sy på en massa tyll i nederkanten också.


    är 177 cm lång vet inte om det gör att kjolen blir för kort =/


    Det kan nog faktiskt vara så att den är anpassad efter någon som är kortare. Jag tycker att kjolen har riktigt fin form, så om det hjälper att sy dit lite tyll nertill, så tycker jag du ska använda den underkjolen :)
  • daniiel
    Chicita skrev 2012-05-29 22:18:56 följande:
    Jag sa inte att det behövde sitta under tuttarna Tungan ute
    Det ser ut att vara 5-7 cm till under byst och bandet är väldigt brett.
    Så det ser ut som att mitten av bandet inte är mitt där midjan är tycker jag utan lite nedhasat mot höften.
    Jag skulle ha flyttat upp det någon centimeter eller två bara. Men som sagt det är vad jag skulle gjort om jag skulle ha burit klänningen. 

    Eftersom jag har en rejält markerad midja (det skiljer nästan 30 cm mellan höftmått och midjemått / bystmått) så måste ett bälte sitta precis i midjan på mig. 
    Jag håller med dig Chicita, både om halsringningen och bandet i midjan :) Det är samma sak för min del, skiljer mkt mellan midjan och höfter/byst, så bandet måste sitta precis i midjan. Men som sagt, huvudsaken att hon själv är nöjd med klänningen :)
  • daniiel
    Millisch skrev 2012-05-29 23:13:50 följande:
    Lägger upp min klänning med! =)
    Det här är första provningen hemma hos mamma. Då klänningen endast har ett band så ska jag inte ha utsläppt utan uppsat hår så man ser den vackra skärningen. Jag vil se ut som en prinsessa och det tror jag att jag kommer lyckas med i denna. Den har även ett långt släp bak och knytning i ryggen! =)


    Jättefin klänning och jag tror också att du kommer se ut som en prinsessa :) Jag håller med om håret, att du nog ska ha det uppsatt så man verkligen ser hur klänningen ser ut upptill :)  Har du någon underkjol till klänningen? Den ser ut att behöva en sådan.
Svar på tråden Visa DIN brudklänning! :D