• daniiel

    Visa DIN brudklänning! :D

    IdaRebecca skrev 2013-06-04 16:21:13 följande:
    "Nu vill jag se dig i din klänning!

    Påpekar igen att du ska bära klänningen (ha den på dig) på bilden/bilderna som du lägger in här! :)

    I annat fall hänvisar jag till de andra "brudklänningstrådarna" som finns."
  • daniiel
    Sparriskarro skrev 2013-06-04 16:39:27 följande:


    Här är min klänning. det långa släpet är avtagbart och under är bara ett kort släp som man sedan kan "hänga upp" när det är dags att rocka loss på dansgolvet.  klädda knappar hela vägen i ryggen och ända ut på det långa släpet. Är super nöjd och den sitter som en smäck Glad här är den dock lite skrynklig...
    Den ser jättefin ut och ser dessutom ut att passa dig riktigt bra. Ett väldigt bra val helt enkelt :) Kul också med det längre släpet som går att plocka bort :)
  • daniiel
    Sparriskarro skrev 2013-06-04 22:16:46 följande:
    Tack Daniiel Skrattande
    var osäker på om jag skulle våga lägga upp den vill ju gärna att man ska få positiva kommentarer. så det värmde gott. Tack!
    Så lite så :) Och inte tror jag att du får något negtivt om den där klänningen, för den är jättefin :) Klassisk A-linje, men lite "häftigare" med avtagbart släp. Riktigt rolig detalj som sagt :) Och jag tycker vecken över bysten var jättesnyggt också :) Ja, plus att det ser ut att vara en modell som passar dig bra och du ser så lycklig ut i den :) Du kommer stråla på er bröllopsdag!
  • daniiel
    Hoffsennanen Tottoplex skrev 2013-06-10 23:17:19 följande:
    Den va fin! Svårt att hitta utan stålring konstigt nog! Men din va väldigt fin!
    Hittar du en som du tycker kan passa, så brukar det gå att  plocka bort ringen i underkjolen :)
  • daniiel
    SingingFantacia skrev 2013-06-24 19:03:25 följande:
    Då vi är en väldigt dansant familj med bugg och så, är det svårt att dansa ordentligt med en långklänning som dessutom har släp. Så införskaffade denna för att byta om till efter middagen så jag kan vifta mina lurviga jag med =)


    Jättefin, så söt klänning! :) Lik originalet dessutom.
  • daniiel
    Midsommarbrud skrev 2013-07-30 13:57:29 följande:
    Hej allihopa! Här kommer min klänning. Ska inte gifta mig förrän nästa sommar men hittade denna klänning
    på rea. Först tyckte jag att den var helt fantastisk men nu börjar jag tvivla. Vad tycker ni?
    Har funderat på att ha nån underkjol till men tror att den kanske kan bli för kort då.. Har även funderat på att sätta ett band i midjan. Behöver få lite tips och råd känner jag..
    Även jag instämmer om att det är en jättevacker klänning och den passar bra på dig! En underkjol kan göra stor skillnad, och du behöver inte välja en alltför puffig, då blir det inte lika stort lyft på klänning, men du får förmodligen ett mjukare och finare fall :) Jag är dessutom väldigt förtjust i band i midjan på brudklänningar, så jag tror att pricken över i:et på din klänning skulle vara just ett fint och enkelt band i midjan :) Du kan ju pröva, det är ju inget permanent, gillar du det inte så är det bara att strunta i att använda det. Då behöver du ju inte bestämma dig förrän på själva bröllopsdagen om hur du ska göra :)
  • daniiel

    Om jag har lite av en dålig dag, eller som nu en dålig vecka, så är den här tråden toppen att kika i. Jag blir genast på bättre humör av att se alla er vackra brudar! :)

    Jag hade hoppats på att några skulle vilja visa sina klänningar när jag startade tråden, men ni är långt många fler än jag vågade tro skulle posta bilder här och det gör mig så glad :)

    Ett stort grattis till er som gift er redan! Och ett lycka till till er som fortfarande har den stora dagen framför er :)


  • daniiel
    höstbrud13 skrev 2013-09-16 21:53:22 följande:
    Jättefin klänning tycker jag :) Vad är det som gör att den inte känns riktigt som du? Kan du på något sätt få den att kännas mer som du? :)

    Angående håret, så tycker jag frisyren var väldigt fin och passar bra till klänningen. Lite busig klänning och lite busig frisyr, snyggt! Jag tycker dessutom det var fint med en blomma och jag älskar pärlor, så jag skulle definitivt satsa på sådana smycken! :)
  • daniiel

    Jag går emot lite nu och säger att när man får en kinaklänning med spetsapplikationer, så beror det i 95% av fallen på att originalet också har spetsapplikationer. Beställer man en klänning i hel spets, så brukar man få det. Frågar man, så kan man dessutom få välja spetstyg. Givetvis finns inga garantier, men jag har sett flera väldigt fina spetsklänningar som varit kinaklänningar. Jag kan faktiskt rekommendera dinobridal.com då dom sytt flera fina klänningar i hel spets. Utan några extra kostnadspåslag, vilket för mig är en nyhet att många betalar mer för spets. Att man får betala mer för att komma ifrån polyestern är en annan sak, men även där blir det oftast betydligt billigare att beställa en kinaklänning.


  • daniiel

    Jag vill bara återigen kika in och säga att jag älskar "min" tråd! Alla vackra brudar/blivande brudar och deras underbara klänningar får mig alltid på bra humör :D

    Och ja, jag är jätteavundsjuk på massor av er och era fina klänningar. Jag önskar att jag kunde bära brudklänning varje dag, så man hann använda alla skönheter som finns :P


  • daniiel
    November2013 skrev 2014-01-23 16:12:06 följande:
    Känns så kul att äntligen kunna visa min klänning!

    Vi gifte oss 9november och det var den mest fantastiska dagen någonsin!

    Kände mig så vacker!


    Jag förstår att du kände dig vacker, du ser väldigt vacker ut! :) Stort grattis och hoppas att dom första månaderna som gifta har varit väldigt bra för er :)
  • daniiel
    sofiabern skrev 2014-03-07 17:29:34 följande:
    detta är min, MEN vi ska inte gifta oss fören 2015 så kanske hinner ändra mig... ;)
    äkta 60tals klänning, köpt på tradera.


    Vilken söt klänning! Och skorna var jättefina också, har du tänkt ha dom till?
  • daniiel
    sofiabern skrev 2014-03-16 00:56:46 följande:
    Tack! Jag har funderat på det, dom passar väldigt bra till, men dom är liite liite obekväma.. kanske något att ha i kyrkan och på kort, och sen byta till något lägre efteråt :)
    Ja, jag tyckte det var jättefint med skorna till, men är dom lite obekväma, så är det ju väldigt smart att byta senare :)
  • daniiel
    Nordstrand skrev 2014-11-24 20:33:34 följande:

    Här är jag. Jag köpte dem på blocket av en kvinna som inte skulle använda den pga ändrad cermoniplats. Den är helt underbar. Jag måste ta in dig dock i bysten.


    Väldigt vacker klänning! :) 
  • daniiel

    Vad kul att se att det är lite liv i tråden ännu :) Många vackra brudar och många vackra klänningar i den här tråden! Alltid lika roligt att se :D

  • daniiel
    JohannaaahhL skrev 2015-06-03 20:09:39 följande:

    I lördags 30 maj var det äntligen vår tur! Min klänning är köpt på Noelle i Kalmar, älskar den! 


    Ett stort grattis till er! Så fina ni ser ut :) Väldigt vacker brud :D Jag förstår att du älskar din klänning!
Svar på tråden Visa DIN brudklänning! :D