• daniiel

    Visa DIN brudklänning! :D

    Csve skrev 2013-01-20 18:36:02 följande:
    TS: nu har jag följt denna tråden ett litet tag och varje ggn jag öppnar den så förundras jag av din klänning! Väldigt fina var ni!
    Åh, tack, det var väldigt snällt sagt :)
  • daniiel
    filibustern skrev 2013-02-08 11:34:28 följande:
    hej! har en fråga som jag hoppas ni kan svara på. har dock ingen bild på min klänning då jag inte ens har ett datum, MEN...
    tänkte jag skulle drömma mig bort lite och pröva min klänning nu. gjorde det.. har funderat på underkjol elle rinte så jag ville kolla liter hur kjolen syntes som den är nu.
    ett av lagren i klänningen verkar vara som en underkjol.(inbyggd) som ett hårt nät. problemet är att den delen är JÄTTESKRYNKLIG! om jag ska stryka till den.. är det bara att använda ett vanligt strykjärn, kanske skydda med en handduk emellan, eller hur ska jag göra? 
    Dom flesta strykjärn (nyare åtminstone) har en inställning för polyester. Har man på det, så går det stryka utan problem. Är man osäker kan man ha något emellan, tex ett lakan. Jag har strukit både underkjolar och brudklänningar så utan problem :)
  • daniiel
    Papillon skrev 2013-02-08 07:33:34 följande:
    Jag kan inte heller se December :(
    Frullis skrev 2013-02-08 09:20:30 följande:
    Hmmm... Jag kunde se decembers bild igår men inte idag. Skumt.
    PimPim83 skrev 2013-02-08 11:36:29 följande:
    Jag kan se Decembers bild på datorn, men inte från mobilen.
    Då verkar jag ju inte vara ensam om att inte kunna se den. Jag använder datorn, sitter inte via mobilen. Kunde varken se den igår eller idag. Skumt... ja.
  • daniiel
    johbeh skrev 2013-02-08 17:50:41 följande:
    Det kanske blir att använda båda! En under vigselakten och en under festen den enklare. Jag är rädd att jag ångrar mig om jag inte är marängaktig någon gång under bröllopsdagen haha...
    Oh, "marängen" passade dig så otroligt bra tycker jag! Klart du ska använda båda om du vill. Du kanske kan använda den senare på kvällen? Men om det bara blir en, så faller min röst defintivt på "marängen" ;)
  • daniiel
    Limba skrev 2013-02-08 23:30:52 följande:
    Här är första köpet!
    Gillar den, va galet billig så gör några ändringar själv Tungan ute Pillar bort paljetter, dom missade att jag inte ville ha det. Den är även för stor, ska lista ut hur man syr in den själv. *bara för att det är så kul att ha en brudklänning att känna på.
    Fortfarande underbart fin! Och ja, priset, wow.. bra köp helt klart :D Visa bilder sen också när du fixat till den :)
  • daniiel
    Impressions skrev 2013-02-19 23:54:55 följande:
    Här är min klänning! Första jag prövade, fastnade för den direkt. Så det blev en kort klänningsjakt :)
    Jag håller med om att spetsen på kjolen ser väldigt fin ut och den sitter ju väldigt bra på dig! :) Ser jag helt fel, eller är kjolen transparent?
Svar på tråden Visa DIN brudklänning! :D