• daniiel

    Visa DIN brudklänning! :D

    GabriellaIvarsson skrev 2013-03-03 19:19:15 följande:
    Idag var jag och tittade på min klänning som anlänt! För stor och ska sys in, så sitter halvt bra på bilderna. :)
    Ojojoj, så underbar klänning! :D Helt klart en av dom finaste jag sett, wow..
  • daniiel
    pamjofre skrev 2013-03-08 18:00:16 följande:
    Tack så jätte mkt för era kommentarer om min klänning. Ja håller med om att den e fin, hehe det är väll bara nerverna som Spökar lite
    Jag tycker också klänningen ser väldigt fin ut :) Jag blir dock också nyfiken på vad det är som får dig att tveka? Kan du sätta fingret på det?
  • daniiel
    pamjofre skrev 2013-03-09 07:19:18 följande:
    Det är nog mest att jag hade tänkt mig en fluffigare kjol..
    Jag håller med, har du prövat med en underkjol eller en annan underkjol? Jättemkt fluffigare blir det väl inte, men lite mer vidd kan du nog få. Men, har du köpt den här klänningen redan? Skulle du ha tid och råd att byta?
  • daniiel
    JuliaNilsson skrev 2013-03-09 15:43:11 följande:
    Här är jag i min brudklänning:


    Oj, vilken prinsessdröm! :) Den var riktigt häftig, jag gillade verkligen blommorna på kjolen :) Har du beställt den eller köpt den i butik? Är det en "riktig" brudklänning, eller är det typ en balklänning? Ja, oavsett, så var det väldigt snyggt med en färgklick :)
  • daniiel
    Tilda93 skrev 2013-03-10 21:48:55 följande:


    Äntligen har jag hittat en ivory färgad bolero till super billigt pris - 50:- på New Yorker :D
    Och slöjan blir nog sambons fasters.. som hon gifte sig i för 10 år sen :)
    Köpte en egen men den var riktigt dålig gjord .. så ska klippa sönder den och dela ut bitarna till gästerna då det är en dansk tradion :)
    Ojoj, vad fin du är! :) Jag har ju alltid gillat din klänning och att få se helheten nu, med boleron och slöjan.. ja, supersnyggt verkligen :D
  • daniiel
    Cakes skrev 2013-04-02 16:38:12 följande:

    Här kommer framsidan också... det som jag är mest "tveksam" till på framsidan är att den slutar några centimeter ovanför golvet... men jag vet inte, det kanske inte gör något?


    Tror kanske att det bara är bröllopsnerver, men jag tycker liksom att alla andra är så fina i sina klänningar... men att mina inte riktigt sitter som de ska :)


    Vanligtvid brukar det ju vara bra om man får in en hand mellan golvet och klänningen, just för att undvika att trampa på den :) Jag tycker inte du ska oroa dig, din klänning är fin :)
  • daniiel
    Kaffegrus skrev 2013-04-05 20:39:07 följande:
    Tack för att ni delger era tankar

    Jag blir ju galen av beslutsångest. Det blir nog lättast för mig att ha ettan då jag redan har den. Nummer två har jag fått tag på genom tidigare brudar, men jag har ju inte provat hur den sitter på eller hur storleken är. Har hittat 34 och 36, men jag är mitt emellan :-S

    Här är tvåan i 36:
    Visst ser ut som en stor 36:a?
    Nu tycker jag ännu mer den första ;) Men du måste ju gå på vad du gillar såklart. Är det inte snörning på klänningen?
  • daniiel
    Kaffegrus skrev 2013-04-05 21:14:06 följande:
    Jo, det är klart jag går på vad jag gillar, men med all min velighet behöver jag lite input Jag vill inte byta under kvällen.

    Ingen av klänningarna har snöring, vilket jag tycker är bra. Och 36:an kanske inte sitter på som modellbilden Men FruForsmark har samma och där kommer nog klänningen mer till sin rätt. På 36:an skulle jag nog behöva släppa ner axelbanden igen då hon sytt dem upp, sy in midjan och kanske även sy in över bröstet. Då tror jag den skulle bli fin Här visar FruForsmark sin, och den är jättevacker när den sitter som den ska www.brollopstorget.se/Forum-1-81/m42810 73-9.html. 
    Smaken är ju som baken och jag tycker inte att den andra klänningen är lika fin som den första, på någon bild. Inte ens på modellbilden. Den första tycker jag är riktigt superfin, en av dom finaste brudklänningarna jag sett faktiskt, så om jag fick bestämma skulle valet bli enkelt ;) haha Om det dessutom är en hel del jobb med att få den andra klänningen att eventuellt passa, så skulle jag inte tycka att det var värt det, när du redan har en klänning hemma som är så fin och ser ut att sitta bra :)

    Men, å andra sidan, det måste ju finnas en anledning till att du tvekar på den första...
  • daniiel

    Hahaha jag blir så full i skratt när jag läser vad du skriver Chicita, för jag tycker verkligen tvärtom :P Jag tycker den första klänningen ser lätt och fluffig och härlig ut. Jag tycker kaffegrus ser lång och smal och väldigt fin ut i den. Den andra tycker jag ser stel och ganska tråkig ut rätt och slätt.

    Men

    Jag håller ju som sagt med om det att eftersom kaffegrus ens överväger en annan klänning, så kanske det ändå är något med den första som inte är riktigt rätt.


Svar på tråden Visa DIN brudklänning! :D