• Head Over Heels

    Vi som gifter oss den 18 augusti 2012 <3

    Vi ska gifta oss den 18 augusti 2012 och har precis börjat planera... Snackar gärna lite här med fler som ska gifta sig det datumet Hur ligger ni till i planeringen? Tankar och roliga idéer på allt från kläder, ring, vigsel, fest med mera mottages gärna!

  • Svar på tråden Vi som gifter oss den 18 augusti 2012 <3
  • 1700tal
    pulmonate skrev 2012-08-12 21:50:52 följande:
    Idag började jag göra Vigselprogram i form av solfjädrar som blev väldigt söta. Hade beställt hem gratis tapetprov som jag använder på baksidan.
    Har du bild? Låter fint!
  • Pluppe
    MariaFredrik12 skrev 2012-08-13 11:05:51 följande:
    Vi är nog också rätt så i ordning....
    Är dock vansinnigt nervös!!! Är riktigt orolig över själva vigselakten. Vi har inte fått "öva" i kyrkan på var man ska stå etc. Fick ni det? Vi satt bara och pratade lite med prästen (i en annan lokal än kyrkan) i juni. Jag vet att det säkert kommer vara tydligt när man väl är där men detta är något som oroar mig. Jag vet inte heller när vi ska pussas (för prästen har sagt att hon inte kommer att säga till oss). Tänk om man missar pussen :)
    Vi pratade först inne i försmalingshemmet men efter det så gick vi vidare till kyrkan och gick igenom lite hur man ska stå och så :) Jag känner mig mest nervös inför meningen man ska säga till varandra, jag blir så himla nervös när jag ska prata framför folk jag känner haha! Och min fula "vana" då är att jag ler så mycket så käkarna blir trötta och kinderna börjar skaka, detta är heeeeeemskt!!!!!! Det är jag nervös för haha!

    Vi kommer pussas efter att vi har sagt meningen "NN, jag vill älska dig, dela glädje och sorg med dig och vara dig trogen tills döden skiljer oss åt."
  • Head Over Heels

    Vi har inte heller fått öva på hur vi ska göra i kyrkan... Är också nervös på grund av det! Tänk om man gör bort sig totalt haha ;)


    I övrigt känns det som att nästan allt är klart :) Skönt!


    På fredag ska jag åka till floristen o kika på min brudbukett! Ska bli spännande :)


    Sitter o klurar med bordsplaceringen nu bara, vet inte hur många gånger vi ändrat oss...


    ♥ 18 augusti 2012 ∞
  • pulmonate


    Så här ser solfjädrarna ut. Detta är den Engelska versionen. Första sidan har en sammanfattning av vigseln. Mitten har till vänster namnen på tärnor och marskalkar, och till höger texten till That's Amore som alla gästerna kommer att få sjunga och spela (instrument delas ut och markalkerna tar ton). 
  • sannasofia

    Jaha, då blev blivande mannen kidnappad av sin brorsa bland andra. Mitt i värsta bröllopshysterin och alla förberedelser... men oj vad överraskad han blev Glad och vi har ju några dagar kvar att göra färdigt det sista så det löser sig säkert!

    Undrar bara vad han ska få göra? Klädkod: inget du är rädd om!  Glad

  • Anjesckan

    hjälp?? Har panik!

    Idag satt vi och pratade om lördagen,. och helt plötsligt inser vi båda att ingen av oss har nån aning om prästen tog vårt vigselintyg/hindersprövning när vi var där och kollade och övade, eller om vi tappat bort det!! :O

    Hur har det gått till för er? lämnade ni det till prästen första gången lr ska det lämnas på dagen D?

  • Head Over Heels

    Vi hade det med oss då vi träffade prästen, men glömde att lämna det till honom :p Gav papprena till kantorn o hon skulle lämna dem vidare... Hoppas det blev gjort ;)


    ♥ 18 augusti 2012 ∞
  • Head Over Heels

    Sannasofia: Spännande! Så här nära bröllopet o allt :) Har du hört nåt från honom?


    ♥ 18 augusti 2012 ∞
  • lindaf

    Idag har vi haft genomgång i kyrkan. Det kändes väldigt bra. Man vet ju vad man ska göra och prästen är ju tydlig så inget kan gå snett egentligen även om man inte har övat, men vår präst ville att vi skulle få öva. Det som var "viktigast" att öva till, tycker vi, var hur lååångsamt man ska gå in och ut för att inte bli stående allt för länge där framme :P Vi valde att prästen ska läsa först och vi upprepar för att slippa bli nervösa för att glömma, eller behöva fusklappar. Då kan vi bara glida med.  

    Annars har vi gjort klart programmen och festhäftena, det mesta pysslet är klart, klänningen hänger på sin galge i hallen och brudförnödenheterna är inhandlade (vattenfast mascara, läppglans, skavsårsplåster och hårspray i fickformat). Det enda som inte är helt klart är min blivandes smoking... Den är kvar hos skräddaren. Men vi har en plan B, så det löser sig hur som helst. 

    Nu känner vi att vi kan ta det ganska lugnt fram till fredagkvällen då vi ska göra iordning festlokalen.  

  • sannasofia
    Head Over Heels skrev 2012-08-14 23:06:46 följande:
    Sannasofia: Spännande! Så här nära bröllopet o allt :) Har du hört nåt från honom?
    ♥ 18 augusti 2012 ∞
    Han var iväg på lerduvs- och pilbågsskytte och tydligen hade de riktigt kul så han var supernöjd med sin dag Glad
Svar på tråden Vi som gifter oss den 18 augusti 2012 <3