• Head Over Heels

    Vi som gifter oss den 18 augusti 2012 <3

    Vi ska gifta oss den 18 augusti 2012 och har precis börjat planera... Snackar gärna lite här med fler som ska gifta sig det datumet Hur ligger ni till i planeringen? Tankar och roliga idéer på allt från kläder, ring, vigsel, fest med mera mottages gärna!

  • Svar på tråden Vi som gifter oss den 18 augusti 2012 <3
  • sannasofia
    Drullen skrev 2012-07-03 15:10:07 följande:

    Hade kunnat va så, nu har osa passerat o vi har fått 8 svarskort tillbaka.


    Efter en hel del pikar lite här o var saknar vi nu "bara" 8 svar o nästan alla är min släkt...det trodde ja inte, men enligt min "snälla" tanke om dem så borde de svaren komma idag : )


    vårat osa har också gått ut nu och de sista får vi ringa för att få reda på om de kommer eller inte.. lite drygt, men man kan ju inte vänta hur länge som helst, det finns ju saker man vill boka nu.. 
  • millemill
    Viii skrev 2012-07-03 13:57:29 följande:
    Jag har fått lite blockad just nu känns de som!
    Vet vad som ska göras så det är inte problemet, men de känns så konstigt att börja ta tag i vissa detaljer, känns så verkligt på något sätt....

    Missförstå mej rätt, för jag längtar verkligen och vill de här av hela mitt hjärta!
    Men som nu exvis, beställa ring, de känns så stort och verkligt, nästan lite läskigt, fast med pirret i magen!
    Så har skjutit upp de i 1 vecka nu snart, men nu ska de bli av, nu ska de fortsätta planeras så man inte behöver sitta där sista veckan!

    Hur känner ni när det nu börjar närmara sej?
    46 dagar kvar tills de är dags! Förvånad

    Förstår hur du menar.. jag har blivit lite handlingsförlamad, fast ändå inte!


    Igår kväll började jag iallafall med placeringskortshållarna, långt ord. Ståltrådshjärtan som man hänger på glaset med en liten namnlapp på.

  • millemill

    Idag har vi varit och tittat på vär festlokal, för lite genomgång osv. Så nu ska vi sätta oss och börja med bordslaceringen! Kolla så vi har lakan så det räcker mm.


    Nu har jag kommit igång igen! ;)

  • Head Over Heels

    Idag har vi beställt min vigselring :) Längtar efter att få bära den :) Känns som fler o fler saker faller på plats nu. Det enda som hänger lite över oss är hur vi ska göra med musiken..? Hur gör ni? Levande musik eller spotify mm?


    ♥ 18 augusti 2012 ∞
  • Head Over Heels

    Och hur gör ni med lekar o sånt? Vem håller i det? Vår toastmaster vill helst slippa :( Man kan kanske ha några på lager och låta det bli "spontant"?


    ♥ 18 augusti 2012 ∞
  • millemill
    Head Over Heels skrev 2012-07-04 20:29:01 följande:
    Idag har vi beställt min vigselring :) Längtar efter att få bära den :) Känns som fler o fler saker faller på plats nu. Det enda som hänger lite över oss är hur vi ska göra med musiken..? Hur gör ni? Levande musik eller spotify mm?
    ♥ 18 augusti 2012 ∞

    Vi kommer att ha Spotify, och har några kompisar som gillar att sjunga o spela, så om andan faller på får de göra det! :)


    Lekar får vi se hur det blir med det, det överlåter vi till andra, för oss spelar det inte så stor roll hur, eller om det blir.

  • missfroggy

    Jag har ingen panik øver huvuudtaget. Børjar tro att jag har glømt allt som behøver gøras och bara tror att jag har allt under kontroll.  Det positiva  är ju att jag fortfarande tid att komma underfund med allt jag har glømt.:)

  • HanJos

    Ja, hjälp, vad fort tiden går nu!
    Vi ska till vår höggravida kock med tvillingar i magen och gå ner på detaljerna av maten idag. Nu kör vi på henne, trots tvillingarnas tyngd och besvär. Hon vill verkligen det här, så då känns det fel att byta. Jag vet att hon klarar av det om hon vill.

    På måndag ska jag åka med klänningen till en sömmerska som jag hoppas kan sy in den. *nervös*

    Vi har ända sen början sagt att vi vill ha livemusik både i kyrkan och på festen. Frågade tidigt några killar på skolan om de kunde spela (fiol o gitarr) och sjunga, vilket de mycket gärna ville. Sen kom beskedet att sångarens bäste vän ska gifta sig samma dag, så då blev vi utan sång. Sen började det strula lite med musikerna också, så nu vet vi inte riktigt hur det blir med dem. :( Hade tänkt att de kunde få spela inmarschen, men gitarristen har inte lämnat klara besked om huruvida han kan komma (lång resa från norr ner till oss) så jag vet inte. Blir lite ledsen över det hela. Har dock sång "färdigt" för kyrkan, trodde vi; de hörde av sig igår och sa att de skulle repa ihop en dag nu i veckan och känna på låtarna. En kompis och hans brorson. Sånger sitter, säger de, men de måste kolla om de kan ta ut ackorden till gitarren också. *hoppas* Annars får han gärna sjunga solo. Det kommer bli asbra ändå.
    Så då är det festen kvar. Som det verkar nu kommer vi bjuda in musiker bland kompiskretsarna till festen (efter middagen) och låta dem jamma bäst de vill och så kör vi Spotify vid behov.

    Vad beträffar lekar o sånt vet vi inte. Vi tänkte förbereda lite socialbingo till minglet, sen får vi se. Vet inte alls om toastmadame har några planer. Jag är bara glad att de som kommer gör det och delar vår dag.

    Vi hade sista OSA 1/6, men det var runt hälften som inte hörde av sig då. I dag har vi fortfarande 3 sällskap på listan som inte hört av sig. Och vi har redan påminnt dem. *suck* Tänker man då att de inte kommer till middagen och serverar dem korv m bröd om de faktiskt gör det?

  • Josefina

    Jag fick min möhippa i lördags!! Vilken succé, mina vänner överraskade mig rejält och de hade ordnat så fint hela dagen, det blev snabb-båt i skärgården, pole-dance och överraskningsmingel + middag och utgång, jag är så lycklig och överväldigad, svävar redan nu på små rosa moln, min blivande make hade nämligen också varit med på ett hörn och komponerat ett quiz, där han svarat och beskrivit mig och han sa så fina saker, jag älskar honom så mycket <3

    Nu ska jag bara njuta fram till bröllopet, för de här veckorna kommer nog gå undan!  Fixa festhäfte också förstås ;) Njut på och lycka till allihop! Glad

  • Head Over Heels

    Så kul! Å härligt att allt blev så lyckat :) Jag hoppas att mina vänner hippar mig snart... Är så nervös hihi.


    ♥ 18 augusti 2012 ∞
Svar på tråden Vi som gifter oss den 18 augusti 2012 <3